تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3249 از 4751 اولاول ... 2249274931493199323932453246324732483249325032513252325332593299334937494249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,481 به 32,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نخیر دوست عزیز مخابرات همه سرویسهاش را بالا میبنده من 128 داره ولی 4مگ بستن

71109100XX
    فکر نکنم فرمول خاصی داشته باشه برای من اینجوری بود
    پسورد را هم فکر کنم شماره تلفن بود
    چهار مگ بسته !!! شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوب

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

چرا نمیشه از میهن دانلود چیزی دانلود کرد ؟
    گویا لینک هاش فیلتر شده !
    Last edited by ali_l67; 02-08-2011 at 21:38.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چهار مگ بسته !!! شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوب

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

گویا لینک هاش فیلتر شده !
    روزانه اونجوری هست شبانه سرعتش 60 هست
    البته قبلا سرعت شبانه هم مثل روزانه بوده

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کمکم کنید مثل اینکه نمیخوان این محدودیت سرعت رو ازم بردارن الان یه ماه خورده ای میشه ، خو بدبخت شدم
    راه حل .....؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی فیلتر شده ؟!! دانلود هم نکنیم ؟!!!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یعنی چی فیلتر شده ؟!! دانلود هم نکنیم ؟!!!!
    من که مشکلی ندارم باهاش البته شاتل نیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام من از سوم مرداد اشتراک این ماه رو تمدید کردم تو شیراز فقط شب اول سرعت دانلود خوب بود از شب دوم تا الان هر شب از 1 تا 8 سرعت 4-5 کیلو بایته سرویسم 2 مگ هست ماه پیش حداقل 2 شب بد بود یه شب خوب مثل اینکه یه سرش کردن کسی توشیراز مشکل منو نداره؟
    دوست عزیز مگه میشه که با این سرویس دهی مزخرف و این مال مردم خوری اشکار کسی مشکل نداشته باشه؟؟؟ یه کم تو صفحات عقب بری میبینی که همه با این قاتل ( باید "ش" رو بکنیم "ق") مشکل دارن و این مشکل شما رو ما هم 1 ماه هست که داریم و این شرکت دروغ گو و مال مردم خور با این همه تبلیغات گسترده و هارت پورت چرتی که داره از پس چند صد مگ دانلود مشترکاش بر نمیاد. امیدوارم که سرویسی که تمدید کردید 1 ماهه باشه.مال من که 6 ماهه است و 4 ماهش مونده ولی از بس وجود شاتل به کثافت کشیده شده دارم دنبال یه سرویس دهنده جدید میگردم.بقیه پولم هم بزار بخورن اینا به این حروم خوری ها عادت دارن.اگه تازه بسته شده فک نمیکنم تا 1 ماه دیگه باز بشه اخه مال من که دقیقا 28 روزه که بسته شده.

7. 3 کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان من چنتا سوال دارم
    منکه دیگه از شاتل دارم میرم دیگه داشت دبونم میکرد فقط میخوام بدونم وقتی انصراف بدم از اون روزی که انصراف میدم چند روز تول میکشه تا ختمو جم کنن یعنی از رانژر در بیارن؟؟؟

بعد من الان 1ماهو 18 روز اینتورام مونده از قرار داده 3ماهم میخوام بدونم انصراف بدم مابقی پولمو میدن راحت یعنی برای ماه های مونده پولمو بر میگردونن؟؟؟ یا خودم باید پاشم استین بالا بزنم برم شرکت دره پیتشون؟؟؟

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای منم 25 تموم میشه میخواستم ببینم باید بگم دیگه نمیخوام یا خودشون بعده 1هفته که پولو نریختم جمعش میکنن؟؟؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منکه دیگه از شاتل دارم میرم دیگه داشت دبونم میکرد فقط میخوام بدونم وقتی انصراف بدم از اون روزی که انصراف میدم چند روز تول میکشه تا ختمو جم کنن یعنی از رانژر در بیارن؟؟؟

بعد من الان 1ماهو 18 روز اینتورام مونده از قرار داده 3ماهم میخوام بدونم انصراف بدم مابقی پولمو میدن راحت یعنی برای ماه های مونده پولمو بر میگردونن؟؟؟ یا خودم باید پاشم استین بالا بزنم برم شرکت دره پیتشون؟؟؟
    اگه میخوای زود خط رو تحویل بگیری خودت باید پاشی یکی دو باری بری شرکت . و بهشون اصرار کنی که من نامه تخلیه می خوام و باید نامه رو به یک شرکت جدید که می خوام برم بدم . اونا اگه نامه رو صادر کنن 24 ساعت نشده خط شما آزاد میشه !

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای منم 25 تموم میشه میخواستم ببینم باید بگم دیگه نمیخوام یا خودشون بعده 1هفته که پولو نریختم جمعش میکنن؟؟؟
    اگه سرویس تموم نشده باید نامه بفرستید برای انصراف و قطع رانژه و اگه تموم هم شه که فرق نداره چه نامه بدید چه نه خودشون قطع میکنن . پول هم که فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پس بگیرید .
    مدت زمانش هم نمی دونم شاید فرق کنه ولی تو منطقه ی ما شنبه ها مثل اینکه برای رانژه و قطع اون اقدام میکنن چون من پنج شنبه انصراف دادم حدود نه روز بعد یعنی شنبه ی دو هفته بعد قطع شد و سرویس شاتل هم شنبه ی هفته ی بعدش وصل شد و روی هم حدود 15-16 روز طول کشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •