چهار مگ بسته !!!شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوب
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
گویا لینک هاش فیلتر شده !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چهار مگ بسته !!!شبی چند گیگ دانلود داری ؟ چقدر خوب
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
گویا لینک هاش فیلتر شده !
Last edited by ali_l67; 02-08-2011 at 21:38.
روزانه اونجوری هست شبانه سرعتش 60 هست
البته قبلا سرعت شبانه هم مثل روزانه بوده
دوستان کمکم کنید مثل اینکه نمیخوان این محدودیت سرعت رو ازم بردارن الان یه ماه خورده ای میشه ، خو بدبخت شدم
راه حل .....؟![]()
یعنی چی فیلتر شده ؟!! دانلود هم نکنیم ؟!!!!
من که مشکلی ندارم باهاش البته شاتل نیستم
دوست عزیز مگه میشه که با این سرویس دهی مزخرف و این مال مردم خوری اشکار کسی مشکل نداشته باشه؟؟؟ یه کم تو صفحات عقب بری میبینی که همه با این قاتل ( باید "ش" رو بکنیم "ق") مشکل دارن و این مشکل شما رو ما هم 1 ماه هست که داریم و این شرکت دروغ گو و مال مردم خور با این همه تبلیغات گسترده و هارت پورت چرتی که داره از پس چند صد مگ دانلود مشترکاش بر نمیاد. امیدوارم که سرویسی که تمدید کردید 1 ماهه باشه.مال من که 6 ماهه است و 4 ماهش مونده ولی از بس وجود شاتل به کثافت کشیده شده دارم دنبال یه سرویس دهنده جدید میگردم.بقیه پولم هم بزار بخورن اینا به این حروم خوری ها عادت دارن.اگه تازه بسته شده فک نمیکنم تا 1 ماه دیگه باز بشه اخه مال من که دقیقا 28 روزه که بسته شده.
سلام دوستان من چنتا سوال دارم
منکه دیگه از شاتل دارم میرم دیگه داشت دبونم میکرد فقط میخوام بدونم وقتی انصراف بدم از اون روزی که انصراف میدم چند روز تول میکشه تا ختمو جم کنن یعنی از رانژر در بیارن؟؟؟
بعد من الان 1ماهو 18 روز اینتورام مونده از قرار داده 3ماهم میخوام بدونم انصراف بدم مابقی پولمو میدن راحت یعنی برای ماه های مونده پولمو بر میگردونن؟؟؟ یا خودم باید پاشم استین بالا بزنم برم شرکت دره پیتشون؟؟؟
برای منم 25 تموم میشه میخواستم ببینم باید بگم دیگه نمیخوام یا خودشون بعده 1هفته که پولو نریختم جمعش میکنن؟؟؟
اگه میخوای زود خط رو تحویل بگیری خودت باید پاشی یکی دو باری بری شرکت . و بهشون اصرار کنی که من نامه تخلیه می خوام و باید نامه رو به یک شرکت جدید که می خوام برم بدم . اونا اگه نامه رو صادر کنن 24 ساعت نشده خط شما آزاد میشه !
اگه سرویس تموم نشده باید نامه بفرستید برای انصراف و قطع رانژه و اگه تموم هم شه که فرق نداره چه نامه بدید چه نه خودشون قطع میکنن . پول هم که فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پس بگیرید .
مدت زمانش هم نمی دونم شاید فرق کنه ولی تو منطقه ی ما شنبه ها مثل اینکه برای رانژه و قطع اون اقدام میکنن چون من پنج شنبه انصراف دادم حدود نه روز بعد یعنی شنبه ی دو هفته بعد قطع شد و سرویس شاتل هم شنبه ی هفته ی بعدش وصل شد و روی هم حدود 15-16 روز طول کشید
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)