ستاره هشتصد مربع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
ستاره هشتصد مربع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
خیر من همون اول که خطو گرفتم تمامی این چیزا رو بررسی کردم ، پیامک تبلیغاتی هیچی فعال نیست
جالب اینجاس ! کارکرد خط من الان با حساب این 47 هزار تومن میشه شصت تومن ، باقی مانده اعتبار هم 50 هزار تومنهنمیدونم مشکل چیه . با پشتیبانیم صحبت کردم گف کارشناسامون تا 4 روز اینده باهاتون تماس میگیرن
![]()
شما دارید از باند 3 با پهنای 10 مگاهرتز استفاده میکنید که میتواند سرعت دانلود حداکثری تئوری 75 مگابیت رو ارائه بده.
اگر امکان داره شهر دقیقتون رو اعلام نمایید. چون در حال حاظر پهنای باند 3 به 15 و 20 ارتقا داده شده و سایت های محدودی همچنان از 10 مگاهرتز پهنا استفاده میکنند.
Last edited by SAeedBaa; 06-01-2019 at 00:40.
1-ممنون.میشه بگید دقیقا چطوری این اطلاعاتو بدست آوردید!؟
2- این دکل تازه زده شده دقیقا در 50 متری خونه ی ما چون تازه راه اندازی شده فکر کنم سرعت و پهنای باندش کمه !
شهرمون هم مهردشت واقع در استان یزد هست
با استفاده از EARFCN میشه فهمید. به طور مثال 1750 پهنای 10 مگ، 1775 پهنای 15 مگ و 1800 پهنای 20 مگاهرتز.
درسته، اگه تازه نصب شده به خاطر همین هست و در اینده پهنا افزایش پیدا میکنه.
شما در سامانه 195 خودت دستی شکایت ثبت کن از ایرانسل و بگو من نمیدونم 47 هزار تومن برای چی هست ریز کارکردی هم وجود نداره که من ببینم شفاف نیست قبض! خیلی قشنگ بهت جواب میده ایرانسل..
Last edited by dj77; 05-01-2019 at 22:27.
ببخشید من در پست اول اشتباه نوشتم. با 10 مگاهرتز میتونید سرعت حداکثری 75 مگابیت رو دریافت بکنید.
سلام سعید جان خوبی؟ ببخشید من ایقد سوال میپرسم چون به نظرم در این زمینه اطلاعات دقیقی دارین این دکل سمت ما امکانش هست امسال روشن بشه؟ و اینکه سیستم انتقال جدید کی قراره نصب بشه تو سیریک؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فک کنم همونی که نوشتین درسته ، چون سرعت بیشتر از 37 مگابیت بیشتر نمیشه..
بعد یه سوال ، اگه امکان داره این اطلاعاتو تو یه تاپیک بزارید بعضیا مثه من مشتاقن همچین اطلاعاتی رو داشته باشن![]()
شکایت کردم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)