تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3247 از 4105 اولاول ... 224727473147319732373243324432453246324732483249325032513257329733473747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,461 به 32,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم دقیق جواب بدین بزرگواران...

من سال 90 با مدرک کارشناسی رفتم خدمت آموزشی رو گذروندم و یه ماه از یگانم هم گذروندم سپاه بودم... ولی بعدش ارشد قبول شدم و ترخیص شدم..
    حالا سوالام اینه:
    1- من تک فرزندم یعنی نه خواهر دارم نه برادر نمیشد معاف بشم؟
    2- اون زمان که من خدمت رفتم خدمت 18 ماهه بود ولی الان 21 ماهه ، واس من چطوری حساب میشه؟
    3- من نه شهریور 93 دفاع کردم ولی تا الان تسویه نکردم یعنی 9 شهریور 94 مرخصی تحصیلی من تموم میشه من اگه مثلا 11 شهریور 94 اعزام مجدد بفرستم چی میشه؟
    4-برای اعزام مجدد هم نیاز به دکتر و نمیدونم واکسن و اینجور چیزا رفت؟

مرسی عزیزان منتظر پاسخ شمام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من سال 90 با مدرک کارشناسی رفتم خدمت آموزشی رو گذروندم و یه ماه از یگانم هم گذروندم سپاه بودم... ولی بعدش ارشد قبول شدم و ترخیص شدم..
    حالا سوالام اینه:
    2- اون زمان که من خدمت رفتم خدمت 18 ماهه بود ولی الان 21 ماهه ، واس من چطوری حساب میشه؟
    3- من نه شهریور 93 دفاع کردم ولی تا الان تسویه نکردم یعنی 9 شهریور 94 مرخصی تحصیلی من تموم میشه من اگه مثلا 11 شهریور 94 اعزام مجدد بفرستم چی میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

حالا سوالام اینه:

1-فقط تک فرزند بودن ملاک نیست الان برای کفالت پدرتون یا باید 70 سالشون باشه یا خدای نکرده بیماری مشکل جدی داشته باشن که نیازمند مراقبت باشن (موارد معافیت به غیر از اینها هم هست حتما یه نگاه به دفترچه بیاندازید)
    2-طبق الان حساب میشه یعنی 21 ماه و اون 3 ماهی که خدمت رفتین ازش کم میشه یعنی کلا 18 ماه دیگه باید برید
    3-شما هر موقع دانشگاه یه برگه ای به عنوان فراغت از تحصیل جهت معرفی به نظام وظیفه(پلیس+10) بهتون داد اون موقع می تونید اقدام کنید. اگه اون برگه رو دارید و 11 شهریور درخواستتوت ثبت و تایید بشه احتمالا برج 12 اعزامتون میشه
    4-بله پس یه کم زودتر برید برا دکتر و واکسن که وقتتون تلف نشه اینها نیاز به مدرکی نداره میرید پلیس+10 یه عکس 3*4 بهش میدید یه برگه معرفی به نزدیک ترین دکتر به خونتون جهت معاینه بهتون میده.

4. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما باید کمی و اصل مدرک رو همراه داشته باشید داسه احتیاط اصلشو هم ببرید. بله دوره تکمیلی ها حدود 20 روز بایست در پادگان حضور داشته باشند.
    پس چه طور کسانی که پذیرش گرفتن سپاه اموزشی ندارن؟
    مگه سپاه با سپاه فرق داره؟
    برای پادگان های نیروی انتظامی حدود بیست روز باید بود و برای پادگانهای ارتش 45 روز.
    حالا شما مطمینی که برای پادگان سپاه هم بیست روز باید تو پادگان باشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو روح پدر شون لعنت. این چه وضعشه. کلا زندگی مون مختل شده.از تیر انداختنمون شهریور بود الان آبان مگه مرض دارین.
    یعنی خدا شاهده روزی نبوده که به خودم لعنت نفرستم چرا تو این همه خشکی صاف باید تو ایران به دنیا بیام.هر روز به خودم بابت عاقبتم و آیندم فحش میدم.

7. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام به همرزمان عزیز

بلاخره این دوره ی مضخرف اموزشی ما هم توی 02 تمام شد و قراره یکم دوم بریم امریه رو بگیریم .در کل دوره خوبی بود و حوصله ادم سر نمیرفت .این دو ماه با همه سختی هاش زودتر از چیزی که فکر میکردم گذشت اما اگر به جای سربازی توی خونه خودم می بودم قطعا خیلی زودتر این دو ماه میگذشت .برای دوستان خیلی سوالات پیش میاد که من سعی میکنم نکات و مطالب مورد نیاز دوستان رو به صورت خلاصه توضیح بدم .و اما درباره مرکز اموزش انشایی 02 نزاجا :

1-قبل از اعزامم یه پست زده بودم و کلی وسیله داخلش نوشته بودم که خیلی از دوستان گفتند چه خبره این همه وسیله .در پاسخ این دوستان باید بگم تقریبا تمام وسایلی که برده بودم بهشون نیاز پیدا کردم .مثلا یکی اینکه پتو و ملحفه رو بعد از ده روز به ما دادن و تمام این ده روز رو مجبور بودیم روی تشک که یک ابری بود و روی اون انواع لکه عرق و خون و ادرار وجای کفش و ... دیده میشد بخوابیم و من چون با خودم پتو و ملحفه برده بودم خواب راحتی داشتم.البته خیلی ها هم بودن که روی این تخت کثیف میخوابیدن و ککشون هم نمیگزید اما خوب خیلیا مثل من حاضر نبودن روی چنین تخت کثیفی بخابن .همونطور که گفتم وسایل رو بسته به نیاز خودتون ببرید اگر فکر میکنید میتونید این شرایط رو تحمل کنید پس بارتون رو سنگین نکنید چون یک سری وسایل که به شما دادن اونوقت میفهمید سبک بودن بار چه نعمتیه .بهتره با خودتون یه ساک بزرگ ولی از این تا شو ها ببرید که با زیپ کوچیک و بزرگ میشه چون ساک بزرگ نیازتون میشه .

2-اول دوره و اخر دوره یک سری وسایل مثل صندلی و جعبه واکس و کیف حمام و غذا و دستکش و کاشکول و سردوشی باید تهیه کنید که خودش یه هزینس و دیگه اینکه اونجا توی شرایطی قرار میگیرید که حتی اگر خسیس هم باشد حاضرید روزی صد تومن خرج کنید تا از گشنگی و تشنگی نمیرید .و بدنتون به شدت به مایعات و کیک و این جور چیزها نیاز پیدا میکنه .پول به قدر کافی ببرید .سه تا بوفه هستن که چایی و کافی میکس و اب هویچ و اب طالب و املت و انواع ساندویچ و اینا رو دارن +سوپر مارکت کامل + میوه فروشی که سیرو پیاز و هندوانه و موز و انواع میوه ها رو به صورت دانه ای و کیلویی میفروشه چون خودشون هیچی نمیدن .با غذا فقط اب و چای میدن .بقیه چیز ها مثل ابلیمو ، نمک ، نوشابه و میوه رو از جیب مبارک باید بخرید.

3- در مور اقلیمش عرض شود که پرندک هوای داغونی داره .یک روز زمستانه فرداش تابستان .ما از ساعت 10 که خاموشی بود تا نزدیک 4 صبح از عرق تمام تشک خیس میشد و 10 دقیقه بعدش چنان سوز سرمایی میومد که با بدن خیس از عرق از سرما به خودمون میلرزیدیم و چون فقط یک پتو ان هم برای زیرمون داده بودن باید رو باز میخوابیدیم و این شرایط رو تحمل میکردیم .البته ما با خودمون پتو برده بودیم.گاهی هم که طوفان میشد و از شدت صداش نمیشد بخوابیم .تازه این تابستونش بود .زمستونش باید خیلی وحشتناک باشه .

4-یک حرفهایی در پشت پرده به گوش میرسه که اموزشی اضافه نداره و نگهبانی ها رو بپیچونی و غیبت کنی و اینا هیچی نمیشه و تجدید دوره نداره و از این چرت و پرت ها.در این مورد نمیشه نظر قطعی داد شاید خیلی جاها اینطور باشه اما توی 02 همشون به واقعیت پیوستن .یک سری که نهست کرده بودن حداقل برای 5 روز باید کوله پشتی پر از اجر و کلاه اهنی میزاشتن و توی پرونده یگانیشون هم ثبت شد .علاوه بر این توی پادگان برای تاسیسات نیاز به کندن چاله و چاه و کانال و این جور چیزها هست که معمولا برای انجام این کارها از سربازان تنبیهی استفاده میکنن و بازداشت هم میشن نمیتونستن از پادگان برن بیرون .یکی دو نفر هم که توی گروهان ما از دوره قبل بودن و به علت دعوا و درگیری تجدید دوره شده بودن .پس مراقب باشید .

5-تیراندازی که هدف گیری نداشت و بچه ها هر جا که میخاستن میزدن و هیچ نمره و یا بررسی نداشت فقط بچه ها رو توی جو تیراندازی و کار با سلاح قرار میدن .امتحاناتشون هم که تستی بود و همه جوابها رو خود فرمانده ها کامل گفتن روز امتحان .و کلا کشک بود .

6-توی اسایشگاه ما زیاد دزدی میشد و اکثرا یک سری وسایل سازمانی که روز اخر باید پس بدید مثل یغلوی و فانسخه زیلو کوله پشتیو کلاه اهنی رو میدزدیدن و صاحبش رو گرفتار میکردن .سعی کنید این وسایل رو توی ساک یا جایی قرار بدید که قفل باشه .اسایشگاههایی هم که کمد دارن مشکلی نیست همه چیز رو توی کمد میزارن ولی دزدی از جیب شلوار یا فرنچی که تنتون هست مثل یک اب خوردنه یکهو بلند میشی میبینی یک ریال هم واست نزاشتن.

7-هر چی دارو نیازتون میشه با خودتون ببرید چون اونجا کسی رو نمیزاشتن برای سرماخوردگی و کلیه درد و دندان درد بهداری بره و فرمانده اجازه نمیداد .فقط مصدومان و اونایی که بیهوش میشدن رو اجازه میداد برن بهداری .

هرچی لازم بود گفتم .اگه کسی در مورد 02 سوالی داشت من درخدمتم .فقط توی تاپیک بپرسید تا دیگران هم استفاده کنن و صندوق پ خ ما هم منفجر نشه .

سربلند باشید.
    Last edited by ahwazp30; 20-08-2015 at 13:12.

9. 5 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس چه طور کسانی که پذیرش گرفتن سپاه اموزشی ندارن؟
    مگه سپاه با سپاه فرق داره؟
    برای پادگان های نیروی انتظامی حدود بیست روز باید بود و برای پادگانهای ارتش 45 روز.
    حالا شما مطمینی که برای پادگان سپاه هم بیست روز باید تو پادگان باشیم؟
    من دوست خودم پادگان شهدا بود با برگه تکمیلی کلا دوروز نگهش داشتن چه خبره بیس روز از خداشانه که زودتر رد کنن چون سرباز خرج داره برای پادگان نهایتش دوروز کاری نگه میدارن وسریع نامه میدن برای معرفی به یگان

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

منم 02 پرندک بودم...اگر سوالی هست در خدمتم...
    با پست بالایی موافقم.و اینکه هوای داغون پرندک و کارهای مختلفی که انجام میدید باعث میشه با صورت کاملا سیاه و وزنی به مراتب پائین تر از اون چیزی که فکرشو کنید دوره رو تموم میکنید .من به شخصه 10 کیلو کم کردم و شبیه به آفریقایی ها شدم...

هفته اخر هم به شدت سخت گذشت.من خودم چند باری بازداشت بودم و طعم کلنگ زدن و کندن اسفالت جاده پهباد رو کشیدم...
    رژه و تمرینات رو تحلیف هم که داغونتون میکنه....در کل سخت بود و اما خیلی زود گذشت ...

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی یک شهریور بودم ( 01 ارتش) که تمدید اجباری بهم خورد. حالا یکی میگه میتونم بندازمت نیرو انتظامی بیرجند که یک شهریور بری خدمت.

نظر دوستان چیه دو ماه منتظر بمونم یا برم؟ یکی میگفت تبعیدیها رو میفرستن بیرجند خیلی داغونه. به نظرتون برا من که فوق لیسانس حقوق دارم ارتش بهتره یا نیرو انتظامی؟ چون خودش میگفت نیرو انتظامی نیروی حقوقی زیاد میخواد و کار اداری بهت میدن

در ضمن من اسفند پارسال پست کردم و ساکن تهرانم و تا پادگان 01 ارتش کلا نیم ساعت فاصله دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی یک شهریور بودم ( 01 ارتش) که تمدید اجباری بهم خورد. حالا یکی میگه میتونم بندازمت نیرو انتظامی بیرجند که یک شهریور بری خدمت.

نظر دوستان چیه دو ماه منتظر بمونم یا برم؟ یکی میگفت تبعیدیها رو میفرستن بیرجند خیلی داغونه. به نظرتون برا من که فوق لیسانس حقوق دارم ارتش بهتره یا نیرو انتظامی؟ چون خودش میگفت نیرو انتظامی نیروی حقوقی زیاد میخواد و کار اداری بهت میدن

در ضمن من اسفند پارسال پست کردم و ساکن تهرانم و تا پادگان 01 ارتش کلا نیم ساعت فاصله دارم
    اینکه میگم مربوط به سال 90 هست لیسانس حقوق نیروی انتظامی تو پاسگاه راهنمایی رانندگی جاده افتاده بود جریمه و دنبال ماشینا افتادن و ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •