اما من تا حالا 3 بار دوره را تمدید کردم و همیشه همون روز آخر که دورم تموم مشد خرید میکردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان اگه در تاریخی که اینا گفتن صورت حساب رو پرداخت نکنم چی میشه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اما من تا حالا 3 بار دوره را تمدید کردم و همیشه همون روز آخر که دورم تموم مشد خرید میکردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان اگه در تاریخی که اینا گفتن صورت حساب رو پرداخت نکنم چی میشه ؟
منظورتون از tor چیه؟؟؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
اینم مال من
![]()
سرویس مخابراتی که به جای شاتل احمق گرفتم:
![]()
سلام .چند روزی هست که ping بالا رفته . pinge سرویس شما هم بالا رفته؟
من eco 128 در شیراز دارم .مرکز سلمان.
![]()
دوست عزیز من هم همون سرویس شما رو دارم تو شیراز . خیلی خوش شانس بودید که چند روزه فقط مشکل دارید و اونم فقط پینگتون کمی بالا رفته.سرویس ما که مرکزمون غدیر هست 1 ماهه مثل تمام وجود شاتل به کثافت کشیده شده ؛ سرعتمون افتضاح ؛ قعطی فراوان ؛ پینگ بالا و ... هرچی هم بهشون میگیم به خدا اصلا فرقی نمیکنه. مرکز پشتیبانی شون نشسته اونجا به محض این که میگی مشکل دارم میگن سرویس اختصاصی بگیر!!!انگار این پولی که بهشون دادیم طلب پدرشون بوده.
سلام دوستان
توی قسمت مدیریت مودمم قسمت DSL Mode: نوشته - DSL Mode:ADSL_G.dmt
تا حالا نوشته بود +ADSL2 الان چرا اینطوری شده؟
ممکنه 1 تست از سرویستون بگیرید؟
اگر خودتان تنظیمات مودمتان را تغییر نداده باشید این مورد به تغییر پروفایلتان بر روی DSLAM شاتل بر می گردد.
دوست من باید بگم شما خیلی خوش شانس بودی چون تا اونجا که من می دونم مخابرات 128 رو همون128 میبنده و سرعت دانلود هم 16 هست
من کاریش نکردم
چطوری میشه برگردوند؟
هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)