تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3245 از 4105 اولاول ... 224527453145319532353241324232433244324532463247324832493255329533453745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,441 به 32,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه teragedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا من اعزامی اول شهریورم کد 12... الان دوستم زنگ زد گفت که اعزامی های 19 مرداد افتادن 19 مهر و اعزامی های اول شهریور هم افتادن اول آبان...
    از ارتش یا سپاه هم چیزی تو اخبار نگفت... فقط گفت مشمولانی که تو اول مرداد و یک شهریور اعزامن تمدید شدن...

لینک پخش انلاین اخبار 22 امشب(1394/05/28):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس:

داره خودمونی میشه teragedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا الان اخبار شبانگاهی خیلی کلی گفت اعزامی های 1 شهریور ارتش اعزامشون به 1 آبان تغییر کرده. تو خبرگزاری ها هم همینو نوشته. با اینکه خیلی عجیبه که 2 ماه هیچ پادگان آموزشی سرباز نگیره با این وجود دوستان آیا کسی هست 1 شهریور ارتش اعزامش تغییر نکرده باشه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟
    شما برای اطلاع از تاریخ اعزامتون به 110206010 دقیقا به همین شکل و ترتیب(کاماها باید باشه):
    2,کدسخا,شماره ملی
    اس ام اس بزنید فعلا که به روز بوده.
    کد سخا رو از کجا باید گرفت؟؟ بعدش اون 2 واسه چیه؟
    البته فردا صبح واسه اطمینان میرم نظام وظیفه

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها کسی این چندوقت اخیر خودش یا اشناهاش پادگان ولیعصر اردکان نبوده شماره اشه داشته باشه برای یک ابلان لازم دارم. ببینم چه مدارکی برای کفایت اموزش باید ببرم راهم دوره نسبت به یزد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان ، فقط ارتش افتاده ابانماه ؟ من نیروی انتظامی تبریز افتادم اس ام اسی هم نیومده برام .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

شما هر استانی که هستین برگه دوره تکمیلی. با خودتان به مرکز اموزش سپاه استان ببرین سپاه استان نه سپاه ناحیه شهری که هستین. یه بخشی به اسم اموزش سربازان هست. که برگه تکمیلی میبیرین برای شما. کپی برابر اصل میکنن که امپزشی ببرین نشان بدهین نهایتش دوروز کاری شما نگه میدارن وبعد نامه معرگفی به یگان میدن من که رفتم پرسیدم برای ابان گفتن ده رپز قبل از اعزام بیا برای کپی برابر اصل کردن فعلن تو مرداد زوده نگران نباش. اموزشی نمیری شما. منم خودم پذیرش پدافند سپاه گرفتم. اموزشیم اردکان یزده یکم ابان
    سلام.
    کسایی که برای اموزشی کد سپاه خوردن و تکمیلی بسیج هم دارن.و پادگان اموزشی که کد خوردن توی همون شهر خودشونه.ایا باید برگه تکمیلی رو ببرن و کپی برابر اصل کنن؟
    ایا فقط کپی برابر اصله یا برگه ی دیگه ای هست؟
    از یکی
    پرسیدم گفت باید حدود دو هفته توی پادگان اموزشی باشید بعد تقسیم میکنیم.ایا درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.
    کسایی که برای اموزشی کد سپاه خوردن و تکمیلی بسیج هم دارن.و پادگان اموزشی که کد خوردن توی همون شهر خودشونه.ایا باید برگه تکمیلی رو ببرن و کپی برابر اصل کنن؟
    ایا فقط کپی برابر اصله یا برگه ی دیگه ای هست؟
    از یکی
    پرسیدم گفت باید حدود دو هفته توی پادگان اموزشی باشید بعد تقسیم میکنیم.ایا درسته؟
    شما باید کمی و اصل مدرک رو همراه داشته باشید داسه احتیاط اصلشو هم ببرید. بله دوره تکمیلی ها حدود 20 روز بایست در پادگان حضور داشته باشند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    خوشحالم یه نفر پیدا شد
    اسمت چیه؟
    شما بچه کجایی؟
    چند سالته؟
    مدرکت چیه؟
    والا مرکز آموزش مرزبانیه دیگه خدا عالمه بعد آموزشی کجا بندازن.
    خوشوقتم.من خوزستانیم.شهرستان رامهرمز.بیست و سه سالمه و فوق دیپلم الکتروتکنیک دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کد سخا رو از کجا باید گرفت؟؟ بعدش اون 2 واسه چیه؟
    البته فردا صبح واسه اطمینان میرم نظام وظیفه
    یه برگه با عنوان "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان" موقعی که تو پلیس +10 درخواست اعزامتون رو ثبت کردید پلیس +10 بهتون داده. تو اون یه قسمتش کد سخاتون هس اگه اون برگه رو به هر دلیلی ندارید از پلسی +10 کد سخاتونو بگیرید
    شما عدد "1" رو به همون شماره اس ام اس بزنید متوجه میشید
    Last edited by r_pro; 20-08-2015 at 00:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا من اعزامی اول شهریورم کد 12... الان دوستم زنگ زد گفت که اعزامی های 19 مرداد افتادن 19 مهر و اعزامی های اول شهریور هم افتادن اول آبان...
    از ارتش یا سپاه هم چیزی تو اخبار نگفت... فقط گفت مشمولانی که تو اول مرداد و یک شهریور اعزامن تمدید شدن...

حق با شماس تو اخبار حرفی از ارتش نشد کلی گفت منظور من همون خبرگزاری ها بود که فقط ارتش رو زدن تمدید شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ارتش بوده فقط دوست عزیز. نیرو انتظامی و سپاه سر جای خودشون هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •