من که میگم اینا همش کاغذ بازی ست در عمل که اینطور نیست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که میگم اینا همش کاغذ بازی ست در عمل که اینطور نیست
سلام
من میخوام نامحدود شاتل بگیرم چون دانلود زیاد دارم اما یه بنده خدایی میگفت اگه زیاد دانلود کنی و شرکت شاتل متوجه بشه اینترنت شما رو قطع میکنه.من حرفش رو باور نکردم حالا اینجا کسی هست که اینترنت نامحدود شاتل داشته باشه؟اگه کسی هست بیاد بگه واقعا اینجوری هست یا نه؟
ممنون
این سریعتر یعنی حدودا چقدر ؟؟؟
سرویس های نامحدود شاتل نامحدود نیست یه سقف دانلود داره بعد از اون سرعت شما را محدود میکنن/لینکهای توی امضا من را ببین
دوستان من رفتم مخابرات همون اول ورود طرف روراست گفت از سرویس های ما مشترکین راضی نیستن! منم برگشتم سراغ شاتل!
یک ماه دیگه 2مگ تمدید کردم!
بچه هاا یه سوال برا من پیش اومده ! شاتل سه ماهه داره به من رو ارت 3 ، 2600 تومن تخفیف میده این ماه هم 4 تومن تخفیف داده ! قضیه این تخفیف ها چیه ؟ عادیه ؟
سرویس آرت 7 و 8 شاتل واقعا نامحدوده ! فقط باید 400 تومن در ماه بدی. بقیه محدودیت دانلود دارن که برای یک دانلودر خیلی کم هم هست.
20 روزه که دهنمون رو سرویس کردن ؛ سرعت از 5 کیلو بالاتر نمیره . حروم خورهای عوضی از بس مثل س_ به همه دروغ گفتن دیگه جواب درستی هم برای حروم خوری ها و کلاه برداری ها و بی ...شون ندارن.والا خسته شدم.پولمو دادم حالا بدون هیچ دلیلی بهم سرویس نمیدن. به قول دوستان والا حیف فحش ناموس که نثارشون کنی.
ﺳﻼﻡ
ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ 24 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﻨﻢ ﻣﯿﺮﻡ ﺗﻮ ﻟﯿﺴﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﺳﺮﻋﺖ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ؟
ﻟﻄﻔﺎ ﮐﺴﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻥ
میخوام بین شاتل و اسیاتک یکی رو انتخاب کنم
شاتل سرویس نامحدودش +400 هزارتومن هست.
سرویس های زیر ART7 همه محدودن .
مقدار حجم معلوم داره مثلا ART1 می تونه 18 گیگ در ماه دانلود کنه بعد محدود میشه .
البته برای رسیدن به همین 18 گیگ باید صبح تا شب سیستمت روشن و در حال دانلود باشه و 50-60 تومن فقط پول برق مصرفیه کامپیوتر هر دورت میشه !
اگه دانلودر حرفه ای هستی شاتل رو بیخیال شو.
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)