من هم سرویس شاتل رو قطع کردم، شنبه میره برای رانژه پارس آنلاین، ببینیم این یکی چطوری از آب درمیاد!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم سرویس شاتل رو قطع کردم، شنبه میره برای رانژه پارس آنلاین، ببینیم این یکی چطوری از آب درمیاد!
واسه من امروز از صبح همش قطعی داشتم. 2 دقیقه وصل بود یک دقیقه قطع میشد!!!
اینی هم که میگن واسه نویزه همش الکیه چون بعضی مواقع پیش میاد که چند روز میگذره و اصلا قطعی نداره.
دوستان یکی راهنمایی کنه چه غلطی بکنیم این وسط. الان پارس آنلاین چطوره؟
من یه ماهی میشه که رفتم تو لیست سیاه و دانلودم محدود شده و هر چی که کم دانلود میکنم یا اصلا دانلود نمیکنم درست نمیشه و با پشتیبانی چت هم کردم ولی جواب درست و حسابی نمیدن و فقط میگن ترافیک بالا و share و از این حرفها
راهی هست که بشه از این محدودیت خارج شد؟
لطفا بهم کمک کنید
آقا این مشکلی که دوستمون گفتن با چیز پی ان حل نمیشه !؟
نه فرقی نمیکنه![]()
خوش به حالت بابا
من که کلافه شدم و گیر کردم
دفعه ی قبلی یه ماه با دایل آپ دهنم سرویس شد تا از صبا به شاتل اومدم
از همون مدت طولانیش می ترسم
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
هیچ ربطی هم به نویز و این حرفا نداره
به صورت کاملا کنترل شده سر یه ساعات خاصی دی سی می کنن و یه وقت هایی مثل جمعه ها کم تر دی سی می کنن
بهتره اصلا دانلود نکنی
از رایگان فقط واسه وب گردی استفاده کن
چند شب اصلا دانلود نداشته باشی سریع تر از محدودیت در میای
این چند بار واسه خودم ثابت شده امیدوارم در مورد شما هم جواب بده چون یه ماه واقعا زیاد و عذاب آوره
آقا قضیه این لیست سیاه چیه؟؟؟ من سرعتم از 65 الان 1هفته س اومده رو 18؟؟؟ ممکنه به این لیست سیاه مربوط بشه؟؟؟![]()
دوستان من adsl شاتل 512 دارم الان یک ماهه 3 گیگ گرفتم من شبها کمترین 1.5 تا 1.7 گیگ دانلود داشتم 30 گیگی دانلود
کردم ولی الان چند شبه سرعت دانلود روی 12 kb هستش میخوام بدونم توی لیست سیاه رفتم یا نه لطفا کمکم کنید
اره دیگه محدودت کردن!
آقا ارزش داره adsl512 شاتل و بگیرم؟ همیشه تو رده باندی isp ها اول بوده تو روزنامه فناوری اطلاعات
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)