سلام دانشجو
لینک دفترچه وظیفه عمومی در خود سایت نظام وظیفه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دانشجو
لینک دفترچه وظیفه عمومی در خود سایت نظام وظیفه:
دوستان تا منتظر تسویه دانشگاه موندن خیلی طول میکشه . 2 ماه منتظر تسویه . 6 ماه منتظر اعزام !!!!!!
میشه جلوتر از تسویه دفترچه رو فرستاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا راهی داره ؟
کسی راجع به تعویق افتادن اعزام برای ارتش نشنیده؟ مثل اینکه اکثرا دارن میندازن یک ابان
- - - Updated - - -
کسی راجع به تعویق افتادن اعزام برای ارتش نشنیده؟ مثل اینکه اکثرا دارن میندازن یک ابان
نیروی انسانی هر کاری که فکرشو بکنی میتونه میکنه! به چشم دیدم که می گم
معاف از رزم ها فقط نگهبانی نمیدادن(اگر اشتباه نکنم نگهبانی آسایشگاه براشون میزدن)
عقیدتی هم به اخلاق خودت مربوطه من باهاشون نمی ساختم بعد از آموزشی اومدن گفتن برای دوره کد عقیدتی اسم بنویسید من و خیلیای دیگه حاضر شدیم بریم شیراز ولی عقیدتی نریم!
تا اونجایی که من میدونم باید برگه فارغ التحصیلیت رو داشته باشی تو پلیس+10 برات ثبت کنه
به خاطر نبودن بودجه و ترافیک اعزام همینجور دارن تمدید میکنن ... یه تعدادی اعزامی اردیبهشت هم هستن که تا برج 8 تمدید شده!
منظورش سایت خودشون بوده قیمتش 800 تومنه
- - - Updated - - -
منظورش سایت خودشون بوده قیمتش 800 تومنه
http://evazifeh.epolice.ir/faces/sellDispatchNoteBook?_adf.ctrl-state=rdi71i3sf_3
من هم ارتش بودم که تمدید شد در واقع متن اس ام اس اینه به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به 8/1 تمدید گردید.
شما برای اطلاع از تاریخ اعزامتون به 110206010 دقیقا به همین شکل و ترتیب(کاماها باید باشه):
2,کدسخا,شماره ملی
اس ام اس بزنید فعلا که به روز بوده. در ضمن هر اس ام اس اونها براتون هزینه ای حدودا 500 تومنی داره که البته قرار نیست بیشتر از 1 اس ام اس بزنید!
Last edited by r_pro; 19-08-2015 at 02:47.
فک کنم الان سرباز زیاده ، خوب معافی دائم بدن..
قطعا نمیشه تا دانشگاه یک برگه ای جهت معرفی به نظام وظیفه(پلیس +10) مبنی بر فراغت از تحصیل بهتون ندن نمیشه شما هنگام ثبت درخواست اعزام به اون برگه احتیاج دارید. بعدشم چه خبره مگه دارند چیکار میکنن که 2 ماه منتظر تسویه شما آخرین نمرتون هر وقت ثبت شد از اون موقع میتونید تسویه کنید اون برگه رو هم نهایتا یک هفته ای بهتون میدن اگه دارن بیش از این طول میدن قطعا دارن کوتاهی می کنند...
نيروى انسانى مدارك شما را مهيا مى كند و امير و يا جانشين پادگان شما را تقسيم مى كنند، بايد يا پارتى داشته باشيد يا اينكه مهارتى در ان بخشى كه مى خواهيز تقسيم شويد داشته باشيد . چون نيروى انسانى از شما در مورد رشته تخصيلى و كارهايي كه مى توانيد انجام دهيد سوال مى كند.معاف تز رزم مانند بقيه سربازان است و فرقى ندارد حتى در نگهبانى و ممكنه هم دژبان باشند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)