تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3242 از 4751 اولاول ... 2242274231423192323232383239324032413242324332443245324632523292334237424242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,411 به 32,420 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سرعتارو انگار همرو اوردن پایین منم با70 دان داشتم الان شده.18 4-5 روزه

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

fبه نظرم از شاتل نگیر
    شما چی پیشنهاد میکنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من می خوام سرویس eco شاتل رو بگیرم
    تو چند صفحه ای که از این تاپیک خوندم اونقدر دوستان از شاتل بد گفتن که حالا موندم چه کار کنم.
    اگه می شه یکی از دوستان راهنمایی کنه بگه این سرویس شاتل درست و حسابی هست یا نه؟

3. این کاربر از bagion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    تو چند صفحه ای که از این تاپیک خوندم اونقدر دوستان از شاتل بد گفتن که حالا موندم چه کار کنم.
    سرویس درست حسابی که تو ایران وجود نداره .

شما کاربرد و خواسته هات از نت رو بگو و ISP هایی که منطقه شما رو ساپورت می کنن بگو

ما با شاتل مقایسه می کنیم و بهتون جواب میدیم.

5. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من الان 512 eco رو دارم اوایل خوب بود سرعت دانلود بین 80 تا 100 بود ولی الن فهمیدم که چون اون موقع دانشگاه میرفتم و زیاد دانلود نداشتم اینجوری بوده و الن که تابستون شده و دانلود من زیاد بود (البته زیاد دووم نیاورد) دانلودم به شدت محدود شده و وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن دانلودتونو مدیریت کنین خودش درست میشه که با وجود اینکه به چند وقتی هست که یا اصلا دانلود نداشتم و اگه داشتم 500 تا بوده اتفاق خاصی نمیفته
    البته محدودیت فقط واسه ساعات رایگانه و در ساعات دیگه درست میشه ولی چه فایده

7. 2 کاربر از matinone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سلام دوست عزیز سرعت و کیفیت ارتباط به اینترنت به مراکز مخابراتی هم مربوط میشه
    مثلا در مرکز مخابراتی من تازه سرویس شاتل راه افتاده و چون کاربراش هنوز کمن سرعت خیلی خوب هست
    من Eco 128 دارم که سرعت دانلودهام روی60 میباشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mst_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام، یه سوال ، من شاتل 128 نا محدود دارم، موقع دانلود کردن فیکس روی 23 می مونه، ولی وقتی وب باز می کنم با سرعت عجیب و سریع 64 - 65 صفحه رو دانلود می کنه ... از تنظیمات مودم می تونه باشه؟ توی تنظیمات مودم که می رم Downstram رو 572
    می زنه
    Line Rate - Downstream (Kbps):572
    ولی هیچ وقت موقع دانلود به این حد نمی رسه، و فقط زمانی که Page باز می کنم خیلی سریع باز می کنه. مشکل از کجاست؟ مودمم از این دیلینک های آشغال هست. Dlink-DSL-2520U

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام، یه سوال ، من شاتل 128 نا محدود دارم، موقع دانلود کردن فیکس روی 23 می مونه، ولی وقتی وب باز می کنم با سرعت عجیب و سریع 64 - 65 صفحه رو دانلود می کنه ... از تنظیمات مودم می تونه باشه؟ توی تنظیمات مودم که می رم Downstram رو 572
    می زنه
    ولی هیچ وقت موقع دانلود به این حد نمی رسه، و فقط زمانی که Page باز می کنم خیلی سریع باز می کنه. مشکل از کجاست؟ مودمم از این دیلینک های آشغال هست. Dlink-DSL-2520U
    سلام
    سرویس نامحدود سرعت دانلود شما را محدود میکنند که زیاد دانلود نکنید !
    در کل اینا دزدی بیش نیستند !

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

می زنه
    اینو قبلا خیلی توضیح دادیم .

downstream آرت 1 روی 572 کیلوبیت بسته شده که مربوط به وبگردی و ... هست ولی سرعت دانلود رو بصورت نرم افزاری روی 196 کیلوبیت محدود کردن و شب ها هم روی 128 .
    6 ماهی میشه که همیشه اینجوری بوده.(بغیر عید)

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با کمال مسرت مطلع شدم که مخابرات بزودی در مرکز ما سرویس ارائه می کند و انحصار شاتل را می شکند

از هم اکنون برای رفتن از شاتل و راحت شدن از دست سرویس و پشتیبانی افتضاحش لحظه شماری می کنم

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با کمال مسرت مطلع شدم که مخابرات بزودی در مرکز ما سرویس ارائه می کند و انحصار شاتل را می شکند

از هم اکنون برای رفتن از شاتل و راحت شدن از دست سرویس و پشتیبانی افتضاحش لحظه شماری می کنم
    مرکز مخابراتیتون چمرانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •