تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3241 از 4105 اولاول ... 224127413141319132313237323832393240324132423243324432453251329133413741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,401 به 32,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دارم دیوونه میشم
    امروز که گذشت-- فردا میرم پلیس +10 ببینم من تمدید نشده باشم
    تعجیلی برج 6 هستم
    بچه آمل هستم
    افتادم نیروی انتظامی تبریز
    کد 1
    شانس که صفره
    اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحت

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بچه منظور از سازمان بکار گیرنده ستا فرماندهی کل سپاه چیه؟؟؟ یعنی منو کجا میندازن

برگه ی اعرام به خدمتم اومده، کارت سبز (دوره تکمیلی ) داشتم و یکی از دوستام کمک کرد تا پذیرش سپاه گرفتم، حالا تو برگه م زده:
    سازمان به کار گیرنده: ستاد فرماندهی کل سپاه
    نام مرکز آموزش: سپاه انصارالمهدی زنجان
    خودم بچه استان زنجان هستم، و مدرکم فوق لیسانس هست، به نظرتون منو کجا می فرستند آیا میرم تهران ستاد کل یا اینکه همین زنجان نگه میدارن. یه نفر می گفت زنجان می مونی و این کد رو همینجوری مینویسن برای همه
    دوستان کسی میدونه چیکار کنم تا زنجان بمونم، خیلی برام مهم هست
    کسایی که پذیرش بگیرن واموزشیشون بیافته اردکان یزد براشون مینوپیسین ستاد کل سپاه
    خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد ‌نیروهوافضا خوردم ؟خیالم ررحت شه

- - - Updated - - -

سلام
    بچه منظور از سازمان بکار گیرنده ستا فرماندهی کل سپاه چیه؟؟؟ یعنی منو کجا میندازن

برگه ی اعرام به خدمتم اومده، کارت سبز (دوره تکمیلی ) داشتم و یکی از دوستام کمک کرد تا پذیرش سپاه گرفتم، حالا تو برگه م زده:
    خودم بچه استان زنجان هستم، و مدرکم فوق لیسانس هست، به نظرتون منو کجا می فرستند آیا میرم تهران ستاد کل یا اینکه همین زنجان نگه میدارن. یه نفر می گفت زنجان می مونی و این کد رو همینجوری مینویسن برای همه
    خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد ‌نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد ‌نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من یه پارتی خیلی خوب پیدا کردم ولی هنوز باهاش صحبت نکردم
    به نظرتون میتونه غیبتامو حذف کنه و برام معافیت کفالت بگیره؟
    ( خودم شامل معافیت کفالت میشم فقط مشکلم غیبتاس)
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز برگ سفید من اومد و افتادم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک :( فوق لیسانس عمران تهران. چنتا سوال داشتم
    این که اصولا بعد از تقسیم چقد احتمالش هست بیفتم تهران؟ و کارم چیه؟ حتما راهور میشوم؟! من ساعت کاری خیلی خیلی برام مهمه! اگر تا ساعت 2 باشه بعد از ظهر میتونم برم سر کار، توی ستاد همین ساعت کاری هست؟!
    امروز تا نامه رو دیدم رفتم پلیس +10 که در خواست تمدید کنم بلکه دو ماه دیگه بتونم یه کاری کنم جای دیگه ایی بیفتم ولی مثل اینکه نظام وظیفه حدود یک ماه میشه که سیستم تمدید و تعجیل رو بسته!!! حالا سوالم اینه که اگه الان نرم چقدر غیبت و اضافه خدمت میخورم؟ و اگه مثلا 2 ماه دیگه برم دوباره تقسیم میشم یا میفتم همینجا و فقط یه جریمه الکی به خودم اضافه کردم؟! یعنی به نظرتون این یه راه حل هست یا نه؟!
    کسی رو میشناسید که این ماه 01 افتاده باشه؟! چون شنیدم این ماه اصلا 01 سرباز نگرفته.
    سوال آخرم اینه که آدرس محل اعزام رو زده تهران میدان سپاه، حتما باید برم اینجا یا خودمم میتونم مستقیما برم اراک؟
    خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعد از آموزشی بهترین جایی که میشه تو نیرو انتظامی خدمت کرد کجاست دوستان ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

من آموزشی 02 پرندک هستم

فردا روز تحلیفمونه...امروز پدرمونو در اوردن .با سرگیجه و حالت تهوع اومدم خونه

برید خدمت میفهمید چقدر مملکتمون و ادماش کثیف اند.تازه می فهمید معنی پارتی بازی و ناعدالتی چیه ...مطمئن باشید ایدئولوژیتون نسبت به میهن و وطن پرستی عوض میشه و یه آدم دیگه میشید...من که به کلی نظرم در مورد ملت و دولتمون عوض شد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من یه پارتی خیلی خوب پیدا کردم ولی هنوز باهاش صحبت نکردم
    به نظرتون میتونه غیبتامو حذف کنه و برام معافیت کفالت بگیره؟
    ( خودم شامل معافیت کفالت میشم فقط مشکلم غیبتاس)
    مرسی
    اگر اون موقع که وارد غیبت شدی هم شرایط معافیت کفالت رو داشتی, معاف میشی پارتی هم نمیخاد.
    در مورد سوالت پارتی هر کاری میتونه بکنه

9. این کاربر از Igla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    بعد اینکه نامه تقسیم واسه یگان اومد که آموزشی تموم شد کجا تقسیم میشیم میخواستم بپرسم تو اون یگان چه قسمتی تعیین میکنه که کدوم قسمت یگان به چه کاری مشغول باید بشیم؟؟
    من شنیدم نیروی انسانی اینکارو میکنه درسته؟؟
    چطوری میشه کاری کرد اون قسمتی که میخوایم بریم ؟

سوال دیگه اینکه معاف از رزم ها تو یگان چیکار میکنن مدک لیسانس عمران و اینکه ممکنه دژبان هم بشن؟؟؟

سوال دیگه اینکه عقیدتی سیاسی خوبه؟؟

با تشکر

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من فعلا سربازى ندارم دانشجوئم
    خواستم دفترچه سربازى رو بگيرم بخونم ببينم معافيتى چيزى شاملم ميشه يا نه
    رفتم دفتر پليس +10 گفتن دفترچه رو اينترنته توى نت سرچ کردم چيزى نبود
    لينکى هست بديد دانلود کنم ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •