اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحت
اتفاقا خوب شانس داری فقط اعزامی های ارتش تمدید شدن خیالت راحت
کسایی که پذیرش بگیرن واموزشیشون بیافته اردکان یزد براشون مینوپیسین ستاد کل سپاه
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم ررحت شه
- - - Updated - - -
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه
خودمنم یه سوالی داشتم امرپز بعد از اینکه کلی مصاحبه عقیدتی پرسیدن معاینه پزشکی شد گفتن ما پرونده میفرسیم تهران. اونجحا تصمیم میگیرن وما هیچ گونهدتعهدی برا جدب نداریم. من اعزامم یک ابانه کی باید برم نظطام وظیفه ببینم دیگه کد نیروهوافضا خوردم ؟خیالم رارحت شه
من یه پارتی خیلی خوب پیدا کردم ولی هنوز باهاش صحبت نکردم
به نظرتون میتونه غیبتامو حذف کنه و برام معافیت کفالت بگیره؟
( خودم شامل معافیت کفالت میشم فقط مشکلم غیبتاس)
مرسی
سلام دوستان
امروز برگ سفید من اومد و افتادم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک :( فوق لیسانس عمران تهران. چنتا سوال داشتم
این که اصولا بعد از تقسیم چقد احتمالش هست بیفتم تهران؟ و کارم چیه؟ حتما راهور میشوم؟! من ساعت کاری خیلی خیلی برام مهمه! اگر تا ساعت 2 باشه بعد از ظهر میتونم برم سر کار، توی ستاد همین ساعت کاری هست؟!
امروز تا نامه رو دیدم رفتم پلیس +10 که در خواست تمدید کنم بلکه دو ماه دیگه بتونم یه کاری کنم جای دیگه ایی بیفتم ولی مثل اینکه نظام وظیفه حدود یک ماه میشه که سیستم تمدید و تعجیل رو بسته!!! حالا سوالم اینه که اگه الان نرم چقدر غیبت و اضافه خدمت میخورم؟ و اگه مثلا 2 ماه دیگه برم دوباره تقسیم میشم یا میفتم همینجا و فقط یه جریمه الکی به خودم اضافه کردم؟! یعنی به نظرتون این یه راه حل هست یا نه؟!
کسی رو میشناسید که این ماه 01 افتاده باشه؟! چون شنیدم این ماه اصلا 01 سرباز نگرفته.
سوال آخرم اینه که آدرس محل اعزام رو زده تهران میدان سپاه، حتما باید برم اینجا یا خودمم میتونم مستقیما برم اراک؟
خیلی ممنون
بعد از آموزشی بهترین جایی که میشه تو نیرو انتظامی خدمت کرد کجاست دوستان ؟
سلام دوستان
من آموزشی 02 پرندک هستم
فردا روز تحلیفمونه...امروز پدرمونو در اوردن .با سرگیجه و حالت تهوع اومدم خونه
برید خدمت میفهمید چقدر مملکتمون و ادماش کثیف اند.تازه می فهمید معنی پارتی بازی و ناعدالتی چیه ...مطمئن باشید ایدئولوژیتون نسبت به میهن و وطن پرستی عوض میشه و یه آدم دیگه میشید...من که به کلی نظرم در مورد ملت و دولتمون عوض شد ...
اگر اون موقع که وارد غیبت شدی هم شرایط معافیت کفالت رو داشتی, معاف میشی پارتی هم نمیخاد.
در مورد سوالت پارتی هر کاری میتونه بکنه
سلام
بعد اینکه نامه تقسیم واسه یگان اومد که آموزشی تموم شد کجا تقسیم میشیم میخواستم بپرسم تو اون یگان چه قسمتی تعیین میکنه که کدوم قسمت یگان به چه کاری مشغول باید بشیم؟؟
من شنیدم نیروی انسانی اینکارو میکنه درسته؟؟
چطوری میشه کاری کرد اون قسمتی که میخوایم بریم ؟
سوال دیگه اینکه معاف از رزم ها تو یگان چیکار میکنن مدک لیسانس عمران و اینکه ممکنه دژبان هم بشن؟؟؟
سوال دیگه اینکه عقیدتی سیاسی خوبه؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من فعلا سربازى ندارم دانشجوئم
خواستم دفترچه سربازى رو بگيرم بخونم ببينم معافيتى چيزى شاملم ميشه يا نه
رفتم دفتر پليس +10 گفتن دفترچه رو اينترنته توى نت سرچ کردم چيزى نبود
لينکى هست بديد دانلود کنم ممنون ميشم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)