منم این قبول ندارم
چیزی که سایت میگه رو با چیزی که داره مصرف میشه مقایسه کنید
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
منم این قبول ندارم
چیزی که سایت میگه رو با چیزی که داره مصرف میشه مقایسه کنید
![]()
سلام
میتونی توضیح بدی چطوری IP رو دستی تغییر میدی؟
راستی این سایت testmy.net چرا برای من ارور میده؟
شما چطوری ازش تست میگیرد؟![]()
Last edited by ZeroNetizen; 02-01-2017 at 14:05.
من تست میگیرم فرقی نمیکنن نتیجه یکیه
این تست آسیاتک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم حضرت ایرانسل:
رنج آی پی رو میشه تو جیک ثانیه تغییر داد برو 192.168.1.1 اگه مودمت TP-Link هست برو قسمت Interface Setup بعد از قسمت Internet گزینه Virtual Circuit رو بزار روی PVC2 بعد اون پایین گزینه save رو بزنی آی پی تغییر میکنه دوباره save بزنی دوباره تغییر میکنه
سایت testmy.net سرور پیش فرض dallas هست که ممکنه برای کشور ما چیزلر باشه سرور رو تغغیر بدین مثلا بزارین روی نیویورک مشکل حل میشه
------------------------
یه نکته اضافه کنم الآن سیمکارت ایرانسل قدیمی رو رفتم تکمیل مشخصات کردم 1 گیگ اینترنت داده سیمکارت 3جی هست الآن دارم ازش استفاده میکنم به هر چی بخاین قسم میخورم حس اینترنتی که 3جی ایرانسل میده از آسیاتک بهتره![]()
Last edited by android500; 02-01-2017 at 15:03.
ایرانسل واقعا نعمت بزرگیه حیف که تو منطقه ما آنتن دهی خوبی نداره ولی با اینحال زیاد به دادم رسیده
---
امروز دوباره هم قطعی داشتم و هم پینگ بالا رفته کسی از دوستان مورد مشابهی داشته؟
بعضی وقتا اون سایت testmy یه خرده غلط نشون میده ! ( مثل همون تستی که من گذاشتم بیش از اندازه سرعت رو بالا میزنه )من تست میگیرم فرقی نمیکنن نتیجه یکیه
ایرانسل منطقه ای هستسیمکارت 3جی هست الآن دارم ازش استفاده میکنم به هر چی بخاین قسم میخورم حس اینترنتی که 3جی ایرانسل میده از آسیاتک بهتره
تو منطقه ما بعضی ساعت های روز که شلوغ هست سرعت پیج باز کردنش از adsl خیلی بدتره
مرسی
آره مودم من هم tp-link هست
الان من 5 بار آی پی رو عوض کردم که نتیجه اینجوری بود:
100.110.51
100.110.78
100.110.31
100.110.193
100.110.114
الان این رنج خوبه؟ اون رنج پنج که گفتید چی هست دقیقا؟
تست هم بالاخره جواب داد ولی سرعتم خیلی کمتر از اونی بود که فکر میکردم
![]()
Last edited by ZeroNetizen; 02-01-2017 at 17:17.
سرعت کم ندیدی که میگی این سرعت کمه مال ما تا ۱۰ برابر شما افت میکنه و بعضی وقتا تا سه چهار برابر شما زیاد میشه این رنج ای پی که همش با ۱۰۰ شروع میشه یعنی کمبود پهنای باند قبل از بهینه سازی اینطور نبود چندین رنج ای پی میگرفت و نت قابل تحمل بود این بهینه سازی شک ندارم یه گام آسیاتکو به اینترنت ملی نزدیک کرده و در آینده بدتر از این هم میشه عملا دارن میگن از سایتای خارجی استفاده نکن
اقا یه سوال من یه شاتباه کردم سرویس عصرانه رو پیش خرید کردم و 2 روز دیگه این سرویسم تموم بشه استارت میخوره ولی بد جور پشیمون شدم
پینگ بالا --- لود نشدن فیلم ها تو اینستا ------- کندی دانلود فیلم ها و فایل ها تو تلگرام ------ مناسب نبودن برای بازی انلاین ----- سرعت پایین باز کردن پیچ و .... همگی دست به دست هم داده و بد جور پشیمون شدم اصلا نمیدونم چی شد اینو تمدید زدم![]()
حالا سوالم اینکه میتونم برگشت بزنم سرویس رو و جمع اور یکنم خط رو ؟
یعنی پولم رو بر میگردونند ؟
میخوام بهشون زنگ بزنم بگم اگر قوبل کردن که هیچ اگر نکردند به سامانه شکایت میکنم ومیگم در مورد کیفیت و همین موارد بالا رو !
پول ندادیم که اینترنت اشغال تحویل بگیریم ! وقتی نیمتونی غلط میکنی مشترک میگیری و بیشتر از ظرفیتت سرویس میفروشی که پهنای باند کم بیاری
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند راهی هست یا نه ؟
بله متاسفانه همه اینایی که گفتین عین واقعیته ولی چه میشه کرد با یه سرویس عصرانه و صبحانه و شامگاهانه و ... خیلیا گولشو خوردن و خیلی از این خیلیا نمیدونن که کیفیت آسیاتک از تمام اپراتورای ایران چندین پله عقبه
شما الآن که بعداز ظهره زنگ بزن ببین طرف که برمیداره اولا آقا باشه دوما شعور داشته باشه نگه برو از میهن دانلود با دانلود منیجر دانلود کن بهش بگو به هیچ وجه راضی نیستم میخام سرویسمو برگشت بزنم ببین چی میگه اگه خاستی بری جای دیگه در حال حاضر پارس انلاین رو ترجیح میدم طرحهای جدید فوقالعاده گذاشته شبانه رایگان و ۶۰ درصد تخفیف در خرید ترافیک و ...
اینم لینک طرحهای جدید پارس انلاین تا دو سال از نت لذت ببرین
عجیب گرفتار شدیم . حیف پارس انلاین فقط تو تبریز سرویس میده .
میخوام برم مخابرات اینجا کیفیت نتش خیلی خوبه فیلم های اینستا بدون معطلی لود میشه پینگ فوقالعاده خوب داره و ...
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)