مطمئن باش که ADSL بگیری بهتره ، gprs تو بیشتر مواقع 3 یا 4 هستشالبته شبا که باهاش تو کامپیوتر کانکت می شدم! تا 8 و 9 هم می رسید
ولی به پای ADSl که با 53 تا 60 دان داون میکنم نمیرسه!!
اگه سریال اصلی نباشه هم مشکلی نداره.
مطمئن باش که ADSL بگیری بهتره ، gprs تو بیشتر مواقع 3 یا 4 هستشالبته شبا که باهاش تو کامپیوتر کانکت می شدم! تا 8 و 9 هم می رسید
ولی به پای ADSl که با 53 تا 60 دان داون میکنم نمیرسه!!
اگه سریال اصلی نباشه هم مشکلی نداره.
قبلا گفته شد که (در مورد هدایا تابیستانی ایرانسل) که در مورد انتخاب هر نوع طرح طلایی و ابی و قرمز فقط یک بار پول راه اندازی میدیم ولی اینطور نیست در اون قسمتی که گفته شده
(3-4- در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند. )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتراک ماهانه همون 750 تومانی هست که روی قبض اضافه میشه
برای هر طرح باید هر ماه پولش رو بدیم
اگه قرار باشه هر ماه 15 تومن بدیم که دیگه اصلا صرف نداره!!!
راستی با پایین اومدن تعرفه ها ، هزینه این تعرفه های تشویقی تغییری نکرده؟
سلام علیرضا جان خوشحالم که اومدی![]()
یه سوال : اگه من روز 19 خرداد فعال کنم اینو باید چقدر بدم ؟ آیا همون 15 هزار تومن رو می گیرن یا چیز دیگس قضیه ؟
یکی دیگه : اگه استفاده کنم هر ماه باید 15 تومن رو بدم یا اینم فرق می کنه ؟
پیشاپیش ممنونم که جواب می دی
با سلام
آیا برای فرستادن اس ام اس از طریق خطوط ایرانسل به برنامه های تلویزیونی باید شماره مرکز پیام بر روی 9891100500+ تنظیم شود؟
اگر بعد از این تنظیم اس ام اس ارسال نشد اشکال از کجاست؟
با تشکر
آقا برای تهرانی ها
هنوز دلیوری روشن نشده؟؟
پس کی میخوان درستش کنن؟؟
اعصاب آدم داغون میشه
براي
دائمي
ها
روشنه
براي
اعتباريها
خاموشه
سلام miliomid من همیشه و هر روز اینجا هستم و پست هارو میخونم![]()
15 هزارتومان فقط برای اشتراک ماهانه این سرویس و یا تعرفه هست
اگه این سرویس رو فعال کنی هر ماه 30 روز 15 تومان به حسابت اضافه میشه مگر اینکه بر گردی به نوع تعرفع عادی همون ثانیه ای و یا دقیقه ای
وقتی مثلا طرح طلایی رو انتخاب کنی 15000 تومان به حسابت اضافه میشه
و از انطرف اشتراک ماهانه که همون 750 تومان هست رو به حسابت اضافه نمیکنند و این مبلغ از روی قبض کم میشه
باید اینطوری گفت که شما در واقه 15 هزار تومان اشتراک ماهانه پرداخت میکنید و از انطرف تعرفه تغییر میکنه
موفق باشید
درسته حق باشماست
منم تنظيمات رو براي خودم و چندتا از دوستام انجام دادم كه گوشي هممون هم رجيستر نشده بود.
آره عليرضا اين حرف رو Pesar_dokhtarkosh مطرح كرد و من هم همين حرفاي شما رو همون لحظه بهش گفتم
راستي چرا Banned شد
اون كه خوب مطلب مينوشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)