دوست عزیز شما می تونی بدون دانلود این فایل هم این کار رو انجام بدی فقط باید تو کنسول این کد رو تایپ کنی
cl_yawspeed و هر عددی که دوست داری بهش بدی اون وقت سر عت turn left -turn righte تنظیم می شه
من خودم این کد رو رو 300 تنظیم می کنم
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوست عزیز شما می تونی بدون دانلود این فایل هم این کار رو انجام بدی فقط باید تو کنسول این کد رو تایپ کنی
cl_yawspeed و هر عددی که دوست داری بهش بدی اون وقت سر عت turn left -turn righte تنظیم می شه
من خودم این کد رو رو 300 تنظیم می کنم
ممنون . چیز واقعا جالبی بود .
محمد گیم عزیز خوب این دقیقا چیو تغییر میده ؟
اگه سرعت موس هست که به درد نمیخوره .
منظورم اینه که منو دوستام میخوایم کانتر رو از طریق اینترنت بازی کنیم ok??
کانتر رو همه توی گم نت ها دیدن که چه طور میشه بازی کرد حالا ما میخوایم هر کی تو خونش بشینه و به یه گم سرور وصل شه بعد بتونیم بازی کنیم امکانش هست ؟؟؟؟
اگه میشه باید کجا چه طوری و چه نسخه ای رو نصب کنیم که بتونیم توی اینترنت با هم بازی کنیم
مننون میشم جوابمو بدید>>>>
عزیزم کل چیز هایی که نیاز دارید رو همش رو در این PDF واستون گذاشتم »منظورم اینه که منو دوستام میخوایم کانتر رو از طریق اینترنت بازی کنیم ok??
کانتر رو همه توی گم نت ها دیدن که چه طور میشه بازی کرد حالا ما میخوایم هر کی تو خونش بشینه و به یه گم سرور وصل شه بعد بتونیم بازی کنیم امکانش هست ؟؟؟؟
اگه میشه باید کجا چه طوری و چه نسخه ای رو نصب کنیم که بتونیم توی اینترنت با هم بازی کنیم
مننون میشم جوابمو بدید>>>>
فقط برای باز کردن این فایل نیاز به برنامه ی Acrobat Reader دارید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کانتر باز سلام
oracle جان بابت pdf ای که زحمت کشیدی ممنون .
میخوام 2 تا فایل بهتون معرفی کنم که بوسیله این 2 تا فایل شما میتوانید snip هاتون را به نشانه مجهز کنید .
1- این فایل را از دوست عزیزم rexxar گرفتم ... حیفم اومد برای شما عزیزان نزارم .
طریقه نصب : بعد از Extract داخل یه فولدر ... وارد فولدر میشوید 2 تا فایل را میبینید این 2 تا فایل را کوپی و در مسیر your drive:\?\counter 1.6\cstrike\models .... جایگزین فایل های قدیمی میکنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- این برنامه رو دیروز پیدا کردم ... جالبه... بوسیله این برنامه همه ی تفنگ های بازی رو به نشانه ای دقیق مجهز میکنید . snip و بقول کانتر بازا تفنگ تق تقی رو به نشانه ای فوق العاده دقیق میتوانید مجهز کنید .
طریقه نصب : فقط کافیست از rar خارج و برنامه رو اجرا کنید...و وارد بازی شوید و حالشو ببرید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل readme برنامه کلید هایی که نشانه رو میشه باهاش تنظیم کرد و نوشته حتما یه نگاهی بندازید .
ممنون عزیز . خیلی جالب هستند .
اگه بازم داری بزار !
بابت Pdf هم قابلی نداشت .
یه فایلی رو براتون میزارم که بوسیله این فایل شما میتوانید در وسط بازی با زدن دکمه H همه چیز رو کنترل کنید .
عکس بالا گویای همه چیز هست .
طریقه نصب : بعد از دانلود از rar خارج و همه ی فایل ها رو در پوشه ی Cstrike کوپی کنید حالا وارد بازی شوید و دکمه H را بزنید و ..........حالی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ببرید .
اینم لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان گیمر
خیلی فایل های با حالی بود اما این نامردی نیست که Snip نشونه داشته باشه؟
2 تا در خواست از دوستان دارم
اولی اینکه یک Counter با تمام امکا نات پچ و غیره واسه گیم نت می خواستم یک لینک دانلود
یک راهنمایی هم بکنید من یک غلطی کردم پد سرعتی گرفتم exactMat) می خوام بدونم این Default_fov رو باید چه حدودی ببرم منظورم اینه که کند باشه یا عادی (در واقع من فلسفه پد سریع رو نمیدونم)
ایا باید انقدر سریع باشه که به راحتی یه دور بچرخه یا باید کند باشه .
این اخری مهمه خیلی افت کردم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
khoob salam
be hamegi
in ham code counter bahash mishe tond tond spray zad
sv_dec daste baiin 0
ممنون عزیز . خیلی به درد بخور بود !
دیگه میتونی روی در و دیوار هی نقاشی بکشی !!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)