تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 954 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    In BC

13

آقايي كه بونتي هانتر برداشتي
    اينا كه جايه 8 تا اينونتوري هستش
    چطوري بتي اينارو ؟
    بابا شما چقدر IQ هستید
    من به ترتیب واستون نوشتم چی یا بستم .

یعنی اینکه بعد از شش تا ترکیب اول کیرتیکالم رو کامل کردم و پاچوبیم رو هم فروختم بوت آف تراول بستم .

افتاااااااااااااااااااااا ااد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    In BC

7

سلام
    ببین یه چند تا ایتم ارب افکت دیگه هم هست میخای اونا رو بگم ببند براش قوی میشه
    دوست من ایتم های ارب افکت با هم استک نمیشن
    پست بالایی رو بخون بعد نظر بده .

من فکر می کردم می فهمین . بابا شما دیگه کی هستین. !!!

دیگه آدمو ........ فرض نکنید دیگه . ناسلامتی اینجا همه دوتا بازن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    In BC

پيش فرض

اینه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    In BC

پيش فرض

حالا لطفا دوباره نظر بدید . ( درباره آیتماش . )

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اورب هستش
    -----------------------------------
    آخر بازی هم Satanic) life seal ) چون با این خیلی باگ می شدم . در ضمن دیگه Maim سنگ به دردم نمیخورد چون شیشم باعث می شد move speed ام بشه 522 . حالا افتاد ؟
    ها اینا يعنی چه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

کجاشو نفهمیدی عزیزم ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

همشو عزيزم.
    راستی من يک چيزی ميخوام که ميزان جون Razorرو بالا ببره. آخه لامصب اولای بازی خيلی خيلی ضعيفه و زود ميميره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

همشو عزيزم.
    راستی من يک چيزی ميخوام که ميزان جون Razorرو بالا ببره. آخه لامصب اولای بازی خيلی خيلی ضعيفه و زود ميميره.
    ا عزیزم Satanic یه ایتم هستش تو بازی که میتونی اونو از Shop Level 4 یا همون کارگر Undead میخرن این ایتم
    رو زمانی که میخرید یه قابلیت به شما اضافه میکنه به نام Life Steal حالا این Life Steal چی هست ؟ Life Steal باعث
    میشه که زمانی که شما دارید به صورت معمولی Attack میدهید ( یعنی از هیچ لولی استفاده نمیکنید ) درصدی از
    Damage شما به جان تبدیل بشه که البته این درصد در توضیحات این ایتم با انگلیسی نوشته شده که میتونید ببینید
    و بعضی از هیروها در بازی این قابلیت رو دارند مثل Skeliton King در تیم 2 و Life Stealer در تیم 2 .
    خوب Maim هم که مربوط به ایتم Sange هستش حتما ایتم Sang va Yasha رو برای Razor بستی تا حالا زمانی که به حریف Attack میدی ( البته اگر ایتم Sange رو بسته باشی ) بعد ازیه مدتی که جون حریف کم شد میبینی که حریف
    زمانی که داره در میره یه هو از سرعت حرکت کم میشه و Slow میشه این موقع میگن حریف Maim شده یا به اصطلاح
    میگن Sang گرفتتش امیدوارم متوجه شده باشی . ( در ضمن دیگه Maim سنگ به دردم نمیخورد چون شیشم باعث می شد move speed ام بشه 522 . حالا افتاد ؟ ) تو این مپ حداکثر سرعت حرکت در مپ 522 هستش و همچنین
    یه هیرو وجود داره که اسمش Bounty Hunter هست ( اشتباه ننوشتم ؟ ) لول 6 این هیرو باعث میشه هم سرعت حرکت این هیرو بیشتر بشه هم حریف مقداری از Armor ش کم بشه اخرین با که این لول رو میگیرد یعنی تو لول 16
    اگر بروی حریف اینو بزنید سرعت حرکت شما به اخرین سرعت حرکت در بازی ارتقا پیدا میکنه یعنی همون 522 و 5
    واحد از Armor حریف کم میشه حالا چرا این دوستمون این دوتا رو با هم استفاده نکرده خوب خیلی سادس دیگه چون
    وقتی از لول 6 خودش استفاده کنه دیگه کسی نمیتونه از دستش فرار کنه که برای هیروش ایتم Sange رو ببنده بالا
    گفتم که این ایتم باعث میشه که حریف زمانی که داره در میره از سرعتش کم بشه تا راحت تر بتونی بزنیش راستی
    همیشه این اتفاق نمی یوفته که Sange شما حریف رو بگیره چون این ایتم دارای Chance هستش اگه تو توضیحات
    پایین Sang رو نگاه کنی میبینی که Chance ش چند درصده | Chance معادل انگلیسی همون شانس در فارسی هست | در ضمن مقدار Chance Sange اگر فقط خودش رو ببندی 5% هست ولی اگه با Yasha ا Change کنی میبینی که در صدش میشه 10% ؟ اخ مردم در مورد ایتم برای جون RAzor هم دوستان میدونن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    In BC

1 Help

همشو عزيزم.
    اگه منظورت اول بازیه که Vanguard (درسته ؟ ) بهترین آیتمه برای بالا بردن Health

البته ثانیه ای 4 تاهلث هم پر میکنه و 65 درصد هم امکان دارد که 40 تا Damage رد کنه .!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

دست همگی درد نکنه. خيلی عالی توضيح داديد. راستی من Sangeو Yashaرو برای Razorميبندم که بعدش اون آيتمی که عکس دوتا شمشير سياه داره که ضربدری روی يک پس زمينه بنفش هست رو ميبندم. اونجوری خوبه؟

Vanguard
    دوست من ميشه عکس هم بزاری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •