دوست عزیز
Crossfeed قابلیت نیست بلکه یک تکنیکی هست
مفهوم این جمله چیه؟
قابلیت = توانایی = برخورداری از قدرت انجام کاری
تکنیک = شیوه = مسیر رسیدن به یک هدف
و تا اون یه کوچولویی که من سایت سازنده های آمبلی رو خوندم همشون از داشتن ویژگی crossfeed توی دستگاهاشون نام میبرن که با 1 تکنیک (فوت کوزه گری سازنده) به اون توانایی رسیدن
حالا این بحثا چه فایده ایی داره نمی دونم .
در اسپیکرها به راحتی وجود داشته.
من در حد اطلاعات آماتوریم میدونم که در مورد اسبیکر ها اگر بخواییم 1 چنین حسی رو تجربه کنیم باید در مکان بخصوصی ( فاصله ی مشخصی از اسبیکر ها ) بایستیم که یک چنین چیزی فقط در 1 نقطه بخصوص به بهترین شکل انجام میگیره.
که علت این قضایا ماهیت تشخیص منبع صدا توسط مغز ماست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته Crossfeed ها به معنای واقعی دستگاه به شمار نرفته و یکی از تکنیکهای Recording محسوب شده و در مرحله ضبط و نهایتآ در مرحله میکس یا مسترینک اعمال شده.
باز هم انچیزی که من فکرش رو میکنم اینه که crossfeed به طور کلی مستقل از ضبط صداست ( منطق کار crossfeed بر این اساس قرار گرفته .
کد:
)
اونچیزی که جانشین crossfeed میشه و در ضبط صدا هم انجام میشه همانا binaural recording هستش که کاری میکنه که با اسبیکر های فوق العاده گرون قیمت و ستاب های حرفه ایی بدست میاد
کد:
خواهشآ دوستانی که مطالب به زبان اصلی توی سایت های فارسی زبان قرار می دهند ، لطفآ حداقل خلاصه آن را به زبان فارسی ترجمه کنید تا برای امسال من کم سواد هم قابل درک باشه.
بنده که سواد درست حسابی ندارم و انگلیسیم زیاد خوب نیست . شرمنده .gif)
بعدشم شما خودت زحمت بیشتر از اون رو کشیدی دیگه .gif)
اصل ایراد هدفون ناشی از این می شه که درایور هدفون اغلب کاملآ چسبیده به گوش هست و هنگام صدابرداری چه هنگام ضبط ساده و چه هنگام ضبط زنده و چه هنگام ضبط . . . میکروفون در محل بسیار دورتری از منبع صدا نصب می شوند که این فاصله معمولآ بیش از 50 سانتی متر بوده و اشکال زمانی به وجود میاد که هنگام ضبط صدا به صورت دوکاناله به دلیل دریافت صدای استریو توسط میکروفون استریو که دو میکروفون کانال چپ و راست آن به هم چسبیده بوده و در بهترین شرایط کمتر از 10 سانتی متر با هم فاصله دارند ، صدای محیط اطراف ضبط میشود.
حال تصور کنید صدای محیطی که بیش از 1 متر فضا داشته جمع شده و در یک محدوده 10 سانتی متری ، خلاصه شده آن که ترکیبی از اصوات مختلف با تاخیرهای مختلف که وابسته به مکان ضبط هست ، ضبط می شود.
اگر همین صدای ضبط شده را با هدفون گوش کنید صدا فقط از کنار سر شنیده خواهد شد نه از روبرو که زمان ضبط میکروفون ها از سوژه صدا برداری کرده اند چون دو درایور هدفون توسط سر که مانعی برای ترکیب صداهایی مشترک و نیمه مشترک هر دو کانال ، شده و با استفاده از Crossfeed این مسله را با ترکیب کردن یک مقدار کمی از کانال چپ و راست با هم دیگر حالت و سط که مونو باشه به صدای هدفون اضافه میشه تا صدای هدفون از ناحیه پشت گوش سمت راست تا ناحیه پشت گوش سمت چپ ، فضایی نیم دایره که از جلوی چشم هم عبور کرده به دست بیاد. تا از نظر شنونده همان فضای اصلی دوباره ایجاد شود.
ایشالا مفید باشه برای دوستانی که درخواست متن فارسی داده بودن.