تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 752 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مطالب توی بست قبلی هم بودا

مثل اینکه آخرش باید خودم بگم این رو
    دوست عزیز
    نشد دیگه سوال شما درباره امپدانس بود که سر از مزایای آمپ درآورد. بهتر بود که سوال مستقیم پرسیده بشه تا شاید یک جوابی ما هم برای اون بلد باشیم.

شما هم موفق باشید.

برای دوستان علاقه مند فقط همین مطلب رو بخونن تا یکی از بهترین قابلیت های آمبلی ها دستشون بیاد ( crossfeed )
    این مسئله قابلیتی رو به هدفون ها میده که بدست آوردنش با اسبیکر فوق العاده سخته ( اگر بدست بیاد در لحظه فقط برای 1 شنونده بدست میاد)
    Crossfeed and other audio processing

Crossfeeding blends the left and right stereo channels slightly, reducing the extreme channel separation which is characteristic of headphone listening and is known to cause headaches in a small fraction of listeners. Crossfeed is used to compensate for extreme separation of sound sources in older stereo recordings. Crossfeed also improves the soundstage characteristics and makes the music sound more natural, as if one was listening to a pair of speakers. While some swear by crossfeed, many prefer amplifiers without it. The introduction of DSP technology led a number of manufacturers to introduce amplifiers with 'headphone virtualization' features. In principle, the DSP chips allow the two-driver headphone to simulate a full Dolby 5.1 (or more) surround system. When the sounds from the two headphone drivers mix, they create the phase difference the brain uses to locate the source of a sound. Through most headphones, because the right and left channels do not combine as they do with crossfeed, the illusion of sound directionality is created

برای فهمیدن اینکه کراس فید چیه میتونن به صفحه ی ویکیبدیا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا
    کد:
    یه نگاه بندازن. متنشون ساده و کوتاهه
    دوست عزیز
    Crossfeed قابلیت نیست بلکه یک تکنیکی هست که نتیجه آن به دست آوردن صدایی واقعی تری از نظر موقعیت فضایی هست که در اسپیکرها به راحتی وجود داشته.

اصل ایراد هدفون ناشی از این می شه که درایور هدفون اغلب کاملآ چسبیده به گوش هست و هنگام صدابرداری چه هنگام ضبط ساده و چه هنگام ضبط زنده و چه هنگام ضبط . . . میکروفون در محل بسیار دورتری از منبع صدا نصب می شوند که این فاصله معمولآ بیش از 50 سانتی متر بوده و اشکال زمانی به وجود میاد که هنگام ضبط صدا به صورت دوکاناله به دلیل دریافت صدای استریو توسط میکروفون استریو که دو میکروفون کانال چپ و راست آن به هم چسبیده بوده و در بهترین شرایط کمتر از 10 سانتی متر با هم فاصله دارند ، صدای محیط اطراف ضبط میشود.
    حال تصور کنید صدای محیطی که بیش از 1 متر فضا داشته جمع شده و در یک محدوده 10 سانتی متری ، خلاصه شده آن که ترکیبی از اصوات مختلف با تاخیرهای مختلف که وابسته به مکان ضبط هست ، ضبط می شود.

اگر همین صدای ضبط شده را با هدفون گوش کنید صدا فقط از کنار سر شنیده خواهد شد نه از روبرو که زمان ضبط میکروفون ها از سوژه صدا برداری کرده اند چون دو درایور هدفون توسط سر که مانعی برای ترکیب صداهایی مشترک و نیمه مشترک هر دو کانال ، شده و با استفاده از Crossfeed این مسله را با ترکیب کردن یک مقدار کمی از کانال چپ و راست با هم دیگر حالت و سط که مونو باشه به صدای هدفون اضافه میشه تا صدای هدفون از ناحیه پشت گوش سمت راست تا ناحیه پشت گوش سمت چپ ، فضایی نیم دایره که از جلوی چشم هم عبور کرده به دست بیاد. تا از نظر شنونده همان فضای اصلی دوباره ایجاد شود.

البته Crossfeed ها به معنای واقعی دستگاه به شمار نرفته و یکی از تکنیکهای Recording محسوب شده و در مرحله ضبط و نهایتآ در مرحله میکس یا مسترینک اعمال شده.

خواهشآ دوستانی که مطالب به زبان اصلی توی سایت های فارسی زبان قرار می دهند ، لطفآ حداقل خلاصه آن را به زبان فارسی ترجمه کنید تا برای امسال من کم سواد هم قابل درک باشه.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:53. دليل: پست متوالی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

دوست عزیز
    Crossfeed قابلیت نیست بلکه یک تکنیکی هست
    مفهوم این جمله چیه؟
    قابلیت = توانایی = برخورداری از قدرت انجام کاری
    تکنیک = شیوه = مسیر رسیدن به یک هدف
    و تا اون یه کوچولویی که من سایت سازنده های آمبلی رو خوندم همشون از داشتن ویژگی crossfeed توی دستگاهاشون نام میبرن که با 1 تکنیک (فوت کوزه گری سازنده) به اون توانایی رسیدن
    حالا این بحثا چه فایده ایی داره نمی دونم .
    در اسپیکرها به راحتی وجود داشته.
    من در حد اطلاعات آماتوریم میدونم که در مورد اسبیکر ها اگر بخواییم 1 چنین حسی رو تجربه کنیم باید در مکان بخصوصی ( فاصله ی مشخصی از اسبیکر ها ) بایستیم که یک چنین چیزی فقط در 1 نقطه بخصوص به بهترین شکل انجام میگیره.
    که علت این قضایا ماهیت تشخیص منبع صدا توسط مغز ماست
    کد:
    البته Crossfeed ها به معنای واقعی دستگاه به شمار نرفته و یکی از تکنیکهای Recording محسوب شده و در مرحله ضبط و نهایتآ در مرحله میکس یا مسترینک اعمال شده.
    باز هم انچیزی که من فکرش رو میکنم اینه که crossfeed به طور کلی مستقل از ضبط صداست ( منطق کار crossfeed بر این اساس قرار گرفته .

کد:
    )

اونچیزی که جانشین crossfeed میشه و در ضبط صدا هم انجام میشه همانا binaural recording هستش که کاری میکنه که با اسبیکر های فوق العاده گرون قیمت و ستاب های حرفه ایی بدست میاد
    کد:
    خواهشآ دوستانی که مطالب به زبان اصلی توی سایت های فارسی زبان قرار می دهند ، لطفآ حداقل خلاصه آن را به زبان فارسی ترجمه کنید تا برای امسال من کم سواد هم قابل درک باشه.
    بنده که سواد درست حسابی ندارم و انگلیسیم زیاد خوب نیست . شرمنده
    بعدشم شما خودت زحمت بیشتر از اون رو کشیدی دیگه
    اصل ایراد هدفون ناشی از این می شه که درایور هدفون اغلب کاملآ چسبیده به گوش هست و هنگام صدابرداری چه هنگام ضبط ساده و چه هنگام ضبط زنده و چه هنگام ضبط . . . میکروفون در محل بسیار دورتری از منبع صدا نصب می شوند که این فاصله معمولآ بیش از 50 سانتی متر بوده و اشکال زمانی به وجود میاد که هنگام ضبط صدا به صورت دوکاناله به دلیل دریافت صدای استریو توسط میکروفون استریو که دو میکروفون کانال چپ و راست آن به هم چسبیده بوده و در بهترین شرایط کمتر از 10 سانتی متر با هم فاصله دارند ، صدای محیط اطراف ضبط میشود.
    حال تصور کنید صدای محیطی که بیش از 1 متر فضا داشته جمع شده و در یک محدوده 10 سانتی متری ، خلاصه شده آن که ترکیبی از اصوات مختلف با تاخیرهای مختلف که وابسته به مکان ضبط هست ، ضبط می شود.

اگر همین صدای ضبط شده را با هدفون گوش کنید صدا فقط از کنار سر شنیده خواهد شد نه از روبرو که زمان ضبط میکروفون ها از سوژه صدا برداری کرده اند چون دو درایور هدفون توسط سر که مانعی برای ترکیب صداهایی مشترک و نیمه مشترک هر دو کانال ، شده و با استفاده از Crossfeed این مسله را با ترکیب کردن یک مقدار کمی از کانال چپ و راست با هم دیگر حالت و سط که مونو باشه به صدای هدفون اضافه میشه تا صدای هدفون از ناحیه پشت گوش سمت راست تا ناحیه پشت گوش سمت چپ ، فضایی نیم دایره که از جلوی چشم هم عبور کرده به دست بیاد. تا از نظر شنونده همان فضای اصلی دوباره ایجاد شود.
    ایشالا مفید باشه برای دوستانی که درخواست متن فارسی داده بودن.
    Last edited by Heart Banger-97; 03-06-2011 at 12:37.

3. این کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

دوست عزیز
    نشد دیگه سوال شما درباره امپدانس بود که سر از مزایای آمپ درآورد. بهتر بود که سوال مستقیم پرسیده بشه تا شاید یک جوابی ما هم برای اون بلد باشیم.

شما هم موفق باشید.
    بنده سوال نبرسیدم که

راستش بنده اول صحبت هام اینطور شروع کردم
    مقداری کم لطفی کردی و اونم اینه که مسئله ی کیفیت فقط با امبدانس حل نمیشه
    راحت تر بگم که امبدانس حداقل چیزیه که منبعمون باید توانا از تامینش باشه تا هدفونمون تازه فقط راه بیفته
    و شما همش در مورد امبدانس حرف میزدی
    من هی خواستم در مورد چیزای دیگه حرف بزنیم مثلا گفتم
    آمبلی های برتابلی که اساسا برای هدفون های امبدانس بایین طراحی شدن

که اگه قضیه فقط امبدانس بود که اصل وجودیه این آمبلی ها زیر سوال میرفت.
    دیگه چطور بگم آخه

آخرش هم اون بست 3344 رو دادم
    حالا تموم شد دیگه.
    یکوچولو با دقت تر حرفای بنده رو نگاه کنین بد نمیشه . توی موضوع بحث قبلی هم بنده 2 تا بست آخرم تقریبا 1 محتوا داشتن عینا , که خوشبختانه با دادن بیام خصوصی منظور دقیق بنده رو متوجه شدی
    خدا رو شکر
    Last edited by Heart Banger-97; 03-06-2011 at 12:16.

5. این کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مفهوم این جمله چیه؟
    قابلیت = توانایی = برخورداری از قدرت انجام کاری
    تکنیک = شیوه = مسیر رسیدن به یک هدف
    دوست عزیز من ، کماتی که ما استفاده میکنیم ممکنه معنی متفاوتی داشته باشند و در این مورد خاص ما "توانایی" با "شیوه" متفاوته و ما نمی تونیم این دوتا رو به جای هم بکار ببریم.

و تا اون یه کوچولویی که من سایت سازنده های آمبلی رو خوندم همشون از داشتن ویژگی crossfeed توی دستگاهاشون نام میبرن که با 1 تکنیک (فوت کوزه گری سازنده) به اون توانایی رسیدن
    حالا این بحثا چه فایده ایی داره نمی دونم .
    مشکل اصلی و بزرگ ما اینه که معنی فارسی کلمات و اصطلاحات انگلیسی خوبی نیست گاه یک کلمه چندین نوع متفاوت معنی داره و توی یک متن تخصصی باعث عوض شدن اصل موضوع می شه.
    حالا خودتون رو زیاد ناراحت نکن با این بحثها دیگران ترغیب به دقت کردن بیشتر می شن و خودشون پیگیر اصل موضوع خواهند شد و به جواب واقعی می رسند ، همین.

من در حد اطلاعات آماتوریم میدونم که در مورد اسبیکر ها اگر بخواییم 1 چنین حسی رو تجربه کنیم باید در مکان بخصوصی ( فاصله ی مشخصی از اسبیکر ها ) بایستیم که یک چنین چیزی فقط در 1 نقطه بخصوص به بهترین شکل انجام میگیره.
    که علت این قضایا ماهیت تشخیص منبع صدا توسط مغز ماست
    کد:
    خیر اینطور نیست چون حتی اگر این تکنیک اعمال نشده باشه و صرفآ صدای طبیعی با فاصله هم ضبط شده باشه هنگام پخش صدا توسط اسپیکر به دلیل ترکیب مجدد صدای پخش شده از هر دو کانال اسپیکر در هوای مابین شنونده و اسپیکر صدای سر صحنه باز سازی خواهد شد ، اما فضای مشترک بین دو کانال هدفون نیست و آن هم به دلیل مجزا شدن دو درایور توسط سر شنونده هست که به عنوان مانعی سر راه ترکیب صدای تولید شده از درایورها هست.
    و این ترکیب را به صورت عمدی اعمال میکنند به این صورت قسمتی از صدای کانال چپ را اضافه کانال راست کرده و قسمتی از صدای کانال راست را اضافه کانال چپ. در واقع همین ترکیب کردن عمدی صدای دوکانال آن هم به نسبتی مساوی باعث پوشانده شدن فضای می شود که از نظر ما هنگام استفاده از هدفون قبل از اعمال ان تغییر به نظر خالی بود.

باز هم انچیزی که من فکرش رو میکنم اینه که crossfeed به طور کلی مستقل از ضبط صداست ( منطق کار crossfeed بر این اساس قرار گرفته .

کد:
    )
    دقیقآ پست قبل گفته شده بود که:
    "البته Crossfeed ها به معنای واقعی دستگاه به شمار نرفته" ، نه اینکه همچین چیزی وجود نداره.

اونچیزی که جانشین crossfeed میشه و در ضبط صدا هم انجام میشه همانا binaural recording هستش که کاری میکنه که با اسبیکر های فوق العاده گرون قیمت و ستاب های حرفه ایی بدست میاد
    اینی که شما فرمودید جانشین نیست نوعی Setup هست که فقط اختصاص به سورس هایی داره که با این روش ضبط شده باشند. در حقیقت با این روش هنگام ضبظ از سوژه میکروفون ها را با همان زاویه گوش انسان نسبت به سوژه قرار داده و همان زوایای صدایی قابل درک توسط گوش انسان فیلتر شده به سمت میکروفون هدایت میشود و برای ضبط ارسال شده و هنگام پخش با قرار دادن اسپیکر در موقعیتی خاص و قرار گیری در محلی خاص شما قادر به تجسم فضای واقعی هنگام ضبط خواهید بود و جالبه که بدونید که این روشی برای کاربرد هدفون هست که اسپیکر قادر به پخش آن غیر از آن حالت خاص Setup نیست اما با هدفون شما به راحتی قادر به تجسم فضایی خواهید بود.

کد:
    بنده که سواد درست حسابی ندارم و انگلیسیم زیاد خوب نیست . شرمنده
    بعدشم شما خودت زحمت بیشتر از اون رو کشیدی دیگه
    ایشالا مفید باشه برای دوستانی که درخواست متن فارسی داده بودن.
    [/QUOTE]

دوست عزیز من و شما نباید به دلیل اینکه "سواد درست و حسابی" به قول شما نداریم خودمون رو کنار بکشیم به هر حال سواد ما همانقدر بوده که یک خلاصه مطلبی از اون فلان متن انگلیسی دستگیرمون بشه پس کافی همون خلاصه رو هم بگیم شاید دوستانی باشند که همین خلاصه براشون کفایت کنه.
    من اینجا نمیام که فیگور بگیرم یا امتیاز جمع کنم چون هدف این هست که هر آنچه تجربه دارم و فکر میکنم ممکنه برای دیگران مفید باشه ارائه داده بشه. باید اینجا جایی برای بحث وتبادل نظر باشه تا با هم یاد بگیریم و با هم فکر کنیم و با هم تجربه کنیم و با هم . . .

کار بسیار پسندیده ای نیست کسی توی یک فروم انگلیسی بره و فارسی پست بده ، ایا شما تا به حال این کار رو کردید؟
    مطمئنن که نه پس اینجا هم همونجایی هست که حتی اگه همه سوادشون از من هم بالاتر باشه بهتره که به زبان فروم پست داده بشه ، یا حداقل چکیده مطلب را به فارسی زحمت تایپش را بکشید ، بعید می دونم شما هم مخالف این مسئله باشید.

خیلی خوشحالم که دارید پیگیری می کنید تا نتیجه گرفته بشه.

شما هم موفق باشید.

بنده سوال نبرسیدم که

راستش بنده اول صحبت هام اینطور شروع کردم
    و شما همش در مورد امبدانس حرف میزدی
    من هی خواستم در مورد چیزای دیگه حرف بزنیم مثلا گفتم
    دیگه چطور بگم آخه

آخرش هم اون بست 3344 رو دادم
    حالا تموم شد دیگه.
    یکوچولو با دقت تر حرفای بنده رو نگاه کنین بد نمیشه . توی موضوع بحث قبلی هم بنده 2 تا بست آخرم تقریبا 1 محتوا داشتن عینا , که خوشبختانه با دادن بیام خصوصی منظور دقیق بنده رو متوجه شدی
    خدا رو شکر
    دوست عزیز
    از شما بابت برداشت اشتباه معذرت می خوام به هر حال هر کسی هر طور که پست داده شده برداشت می کنند و من هم از این قائده استثنا نبودم و به شما هم دسترسی نداشتم که منظور دقیق شما رو جویا بشم
    و پیش میاد و نمی شه بابت این مسئله از دیگران ناراحت شد چون هر انسانی نوعی تفکر خاص خودش رو داره و به روش خودش هر آنچه دوست داره برداشت میکنه.

بله توی یک پیغام خصوصی عنوان کردید که با سلیقه ای بودن صدا کاملآ مخلف هستید اما قبل از اون کاملآ با سلیقه ای بودن صدا موافق بودید که این باعث دو گانگی برداشت من از پستهای شما شده بود که توی تاپیک هم قبل از اینکه به طور مستقیم مخالفت خودتون رو پیغام خصوصی بدید عنوان کرده بودم که ، تکلیفم با شما در این مورد روشن نیست که آیا مخالف هستید یا موافق و این دوگانگی در جملات شما و جود داشته پس چطور انتظار داشتید که برداشت واقعی ذهنی شما رو از این جملات متضاد متوجه بشم دوست عزیز؟!

به هر حال برای من نوعی فرقی نمی کنه که نظر شما چی باشه و فرق میکنه که نظر درست چی هست.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:54. دليل: پست متوالی

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان به شکل عجیبی همه هدفون هام تو 10 روز از ناحیه سوکت دچار قطعی شدند(حوصله کار وصله ایی ندارم)
    الان مثل یه ماهیی که داره کنار ساحل جون میده میمونم
    کسی پیشنهاد ارزون و کار راه بندازی نداره
    چرا!! چرا!!
    آخریش 518 بود که همین الان تعطیل شد و رفت پی کارش!!
    -----------------------------------
    یه چیزی با قیمت 10-20 تومن با کیفیت SE535
    Last edited by peaceful1; 03-06-2011 at 23:00.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. هدفون بلوتوث برای کامپیوتر قیمتاش چه جوریه؟ برای موسیقی بدون میکروفون
    ؟................

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

راستی یه سوال دیگه هم هست: هدفونها رو چه طوری باید نگه داشت؟! این سازندگان معمولا جعبه ها رو جوری نمیسازن که اگه آدم کار نداشت بذاره توش دوباره و بسته ها معمولا یه بار مصرفن. الان فقط یه مدل از کریئیتیو دارم که تو خودش جا واسه گذاشتن هدفون داره. یه کیف کوچیک داره. ما بقیشون اصلا فکر اینو نکردن که آدم وقتی باهاش کار نداره باید چی کار کنه!

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

؟................

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------

راستی یه سوال دیگه هم هست: هدفونها رو چه طوری باید نگه داشت؟! این سازندگان معمولا جعبه ها رو جوری نمیسازن که اگه آدم کار نداشت بذاره توش دوباره و بسته ها معمولا یه بار مصرفن. الان فقط یه مدل از کریئیتیو دارم که تو خودش جا واسه گذاشتن هدفون داره. یه کیف کوچیک داره. ما بقیشون اصلا فکر اینو نکردن که آدم وقتی باهاش کار نداره باید چی کار کنه!
    lمن سریعترین هدفونی که ترکوندم AKG340 بود که جعبه هم داشت به دو ماه هم نکشیده بود حیف اون 125 تومن!!

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

lمن سریعترین هدفونی که ترکوندم AKG340 بود که جعبه هم داشت به دو ماه هم نکشیده بود حیف اون 125 تومن!!
    دوست عزیز نمیدونم شما با هدفونت چی کار میکنی با این توصیفات احتمالا برای شما باید محافظ ضد ضربه یا ضد گلوله! و اینا بسازن من که کارم ترکوندن هدفون نیست! فقط گفتم موقعی که کار نداریم کجا باید بذاریمشون؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز قانون مشخصی برای نگهداری هدفون نیست
    اما برای هدفونهای مختلف یک سری مسائل رو باید رعایت کرد.
    جواب سوال شما بستگی به کاربرد شما داره مثلآ اگه از هدفونتون به صورت همراه استفاده می کنید باید یک کیف حمل داشته باشید و اگه هدفون شما همراهش نبود به تجربه می تونید از کیف محافظ مبایل استفاده کنید که تنوع زیادی هم دارند و هم ارزان قیمت

اگه کاربردتون فقط توی خونه یا یک جای ثابت هست بهتره که هدفون رو داخل کشوی میز یا یک جایی که دور از نور و تغییرات دمای محیط باشه نگهداری کنید.
    سعی کنید کابل هدفون رو تا جای ممکن دسته نکنید نه اینکه چنگ بزنید و جمش کنید دسته کردن کابل هدفون باعث کوتاه شدن عمر کابل میشه.

البته ای کاش می گفتین هدفون شما از چه نوعی هست تا دوستان بهتر شما رو راهنمایی می کردند.

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

با سلام و عرض ادب..
    با بودجه ماکزیمم 150 هزار تومن مناسب ترین earphone ه تو گوشی یا earbud ای که میشه تهیه کرد چیه؟
    قابلیت Noise Cancelling البته مزیت محسوب میشه اما برام حیاتی نیست،
    از برندهای Senheiser یا Shure یا Sony کدام رو توصیه میکنید و هر برند نسبت به دیگری چه مزایا/معایبی دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •