آره البته فقط رئیس مرکز میتونه کارتو راه بندازه
آره البته فقط رئیس مرکز میتونه کارتو راه بندازه
کافیه بری مودم رو دم در ساختمون وصل کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه
Sent from my HUAWEI G730-U10
از کجا می تونم بفهمم چیپ مودم برادکام هست؟؟؟؟
------
ویرایش شد
Last edited by میثم ش; 03-12-2014 at 08:47.
سلام دوستان و اساتید گرامی، کسی اگر بتونه تو حل مشکل کمکم کنه ممنون میشم.
بصورت نا منظم اینترنتم قطع میشه، البته وقتی قطع میشه هنوز چراغ لینکم روشنه و جالبتر اینه که به پشتیبانی که زنگ میزنم میگه مودمتون خاموشه! گاهی ۳-۴ روز هیچ مشکلی ندارم و گاهی ۳-۴ دقیقه یکبار قطع میشه و موبایل و لپتاپم مودم رو پیدا میکنن اما نمیتونن وصل بشن. در مواقعی که قطعی ندارم نویزم حدود ۲۲ و افت خطم حدود ۳۰ هست و مواقعی که نویز دارم میرسه به ۱۱ و افت خطم ۴۷. حالا سوالم اینه که مگه نویز چیزیه که هر روز یا ساعت یه چیز باشه، اگر مربوط به مثلا رد شدن سیم برق از کنار تلفن باشه یا چیزایی شبیه این، نباید هر روز یا ساعت عوض بشه. راستی این اعداد رو در شرایطه گفتم که هیچ چیزی غیر از مودم به خط وصل نیست
چراغ لینک همیشه ثابته؟؟؟؟؟
بله همیشه ثابته. حتی لپتاپ و گوشی مودم رو تو لیست میارن اما نمیتونن وصل بشن.
این که لینک وصله ولی شما هیچ دیتا ای رو رد و بدل نمی کنید فکر نکنم خیلی به نویز ربط داشته باشه
شما سعی کن به پشتیبانی بگی که داستان چیه
دقیقا اونا چی میگن؟؟؟؟
خیلی با پشتیبانی سر و کله زدم. هر کدومشون یه چیزی میگن. یکی میگه نویزه، یکی میگه خطوط داخلیه، یکی میگه مودمه (البته ناگفته نمونه خودم نسبت به مودم شک دارم ولی چون چند روز درست کار میکنه و چند روز قطع و وصلی دارم متناوباً نمیتونم با اطمینان بگم) به هر چیزی ربطش میدن غیر از سیستم خودشون. خلاصه پشتیبانی جواب درستی نمیده. تنها کاری که میکنن نویز خطم رو چک میکنن (که اونو خودم از پروفایل مودمم میتونم چک کنم) جالبه وقتایی که نویز هم ندارم (بر اساس چیزی که تو مودم خودم میبینم) زنگ میزنم پشتیبانی بازم میگن نویز بالاست!
آها اینو یادم رفت بگم که یکبار یکی از کارشناساشون گفت که ارور پورت میده که من نمیدونم این ارور پورت چیه. دقیقاً همون لحظه ای که قطع میشه تو کانکشن تسک منیجرم با لپتاپ میبینم که یک پیک بزرگ رو نمودار ظاهر میشه (مثلا اگر من مودمم ماکزیمم سرعتش 54 مگا بیت بر ثانیه هست و معمولن دارم با 1-2 درصد این مقدار وصل میشم، ناگهان یک پیک رو نمودار به ارتفاع 54مگا بیت ظاهر میشه)
Last edited by میثم ش; 03-12-2014 at 11:48.
پیک چیه دیگه؟؟؟؟
یکم بیشتر توضیح بدید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)