سلام
یه سوال! چه جوری میتونم روی گوشی w810i بازی و تم نصب کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
یه سوال! چه جوری میتونم روی گوشی w810i بازی و تم نصب کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
Last edited by snowy_winter; 02-07-2007 at 15:58.
سلام
من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟
اره منم همین سئوال رو دارم ولی نمیدونم سیستم عامل W810 چیه ؟
آیا مثل K750 سیستمش : Java Platform هستش .
سلام
همان طوری که دوستان اشاره کرده بودند اگر بخواهیم با برنامه ایِ مثل ++xs گوشی چنج خودمون رو فلش کنیم ،فلش به راحتی انجام میشه ولی رو پلیز و یت بعد از فلش گیر میکنه ! با اینکه این نکته به من گوشزد شد ولی من گوشیم رو فلش کردم و حالا هم رو همون جا قفل میکنه و باید بدم با باکس فلش کنند تا درست بشه ! از این به بعد خودم میتونم گوشیم رو فلش کنم چون سریالش اصلی شده !
مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده ) اونایی که خطوط پرسرعت دارند گوشیشونو آپدیت کنند واونایی که ندارند اول گوشیشونو با باکس فلش کنند و بعد با ++xs فلش کنند تا به مشکل بر نخورند !
داداش مطمعنی بعد از up-date گوشی سریال اصل میشه؟؟؟ این کار رو نکنیم سوتی بره![]()
داداش هر کاری واردی میخواد !
مهدی موسوی یکی از بروبچ باحال فروم و متخصص تو این کارا گوشیش رو بدون هیچ درد سری آپدیت کرده !
حالا ریش و قیچی دست شماست![]()
R4CE012
R4CF002
R4CK003
R4CM001
R4DB005
R4EA031 & R4ED001
R4EK001
دوست عزیز فریمور ها به ترتیب اینگونه هست !
شما آخرین فریمور رو ، رو گوشیت فلش کن ببین درست میشه یا نه ؟ ( خیلی تاثیر داره )
در رابطه با صدا هم شما آکوستیک توشارا 1.6 رو بریز تو گوشیت اونوقت کسی دیگه نمیتونه باهات کل بندازه !
java sw 6.5
شما با نرم افزار pc suite بازی و نرم افزار هایی که پسوند jar دارند بریز تو پوشه other و سپس از منوی more گزینه install رو انتخاب کن
برای تم هم اول اون تمهایی رو که میخوای بریز تو قسمت theme البته پسوندشون thm است باید بدونی که تم k750 , w810 ,w800 , w700 به هم میخورن و مثل بالا install کن
وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی بهتره که گزینه فایل ترنسفر رو انتخاب کنی چون سرعت بیشتری داره
و خیلی راحت فایل های مورد نظر رو در محل مربوطه کپی پیست کنی تمام !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)