تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 427 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

یه سوال! چه جوری میتونم روی گوشی w810i بازی و تم نصب کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
    Last edited by snowy_winter; 02-07-2007 at 15:58.

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
    نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
    1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
    2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
    3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟

در آغاز فعالیت Siafu-cc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

اره منم همین سئوال رو دارم ولی نمیدونم سیستم عامل W810 چیه ؟

آیا مثل K750 سیستمش : Java Platform هستش .

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    همان طوری که دوستان اشاره کرده بودند اگر بخواهیم با برنامه ایِ مثل ++xs گوشی چنج خودمون رو فلش کنیم ،فلش به راحتی انجام میشه ولی رو پلیز و یت بعد از فلش گیر میکنه ! با اینکه این نکته به من گوشزد شد ولی من گوشیم رو فلش کردم و حالا هم رو همون جا قفل میکنه و باید بدم با باکس فلش کنند تا درست بشه ! از این به بعد خودم میتونم گوشیم رو فلش کنم چون سریالش اصلی شده !
    مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده ) اونایی که خطوط پرسرعت دارند گوشیشونو آپدیت کنند واونایی که ندارند اول گوشیشونو با باکس فلش کنند و بعد با ++xs فلش کنند تا به مشکل بر نخورند !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    همان طوری که دوستان اشاره کرده بودند اگر بخواهیم با برنامه ایِ مثل ++xs گوشی چنج خودمون رو فلش کنیم ،فلش به راحتی انجام میشه ولی رو پلیز و یت بعد از فلش گیر میکنه ! با اینکه این نکته به من گوشزد شد ولی من گوشیم رو فلش کردم و حالا هم رو همون جا قفل میکنه و باید بدم با باکس فلش کنند تا درست بشه ! از این به بعد خودم میتونم گوشیم رو فلش کنم چون سریالش اصلی شده !
    مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده ) اونایی که خطوط پرسرعت دارند گوشیشونو آپدیت کنند واونایی که ندارند اول گوشیشونو با باکس فلش کنند و بعد با ++xs فلش کنند تا به مشکل بر نخورند !
    داداش مطمعنی بعد از up-date گوشی سریال اصل میشه؟؟؟ این کار رو نکنیم سوتی بره

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

داداش هر کاری واردی میخواد !
    مهدی موسوی یکی از بروبچ باحال فروم و متخصص تو این کارا گوشیش رو بدون هیچ درد سری آپدیت کرده !
    حالا ریش و قیچی دست شماست

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    من 2 روز پيش با xs به گوشيم ور رفتم و چون وارد نبودم گوشيم حسابي ريخت به هم و مجبور شدم بدم فلشش كنن.
    نرم افزار قبلي ورژن r4ck003 بود و نرم افزار جديدي كخ يارو روش ريخته r4db005 هست.
    1)ميخواستم بدونم كداميك از 2 نرمافزار بالا بهتره؟
    2)به نظرم مياد صداش كمتر شده آيا به خاطر نرم افزاره؟
    3)به سرعت شارژ خالي ميكنخ حتي وقتي دارم به هدفون آهنگ گوش مي دم هر 15 دقيقه 10 درسد شارژ ميره البته هرچه شارژ كمتر ميشه كمتر ميپره و وقتي به 20 درصد ميرسه ديگه عادي ميشه(با يه باطري ديگه هم امتحان كردم همين جور بود و فكر نكنم مشكل از باطريم باشه)به نظر شما چه مشكلي داره؟
    R4CE012
    R4CF002
    R4CK003
    R4CM001
    R4DB005
    R4EA031 & R4ED001
    R4EK001
    دوست عزیز فریمور ها به ترتیب اینگونه هست !
    شما آخرین فریمور رو ، رو گوشیت فلش کن ببین درست میشه یا نه ؟ ( خیلی تاثیر داره )
    در رابطه با صدا هم شما آکوستیک توشارا 1.6 رو بریز تو گوشیت اونوقت کسی دیگه نمیتونه باهات کل بندازه !

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان میشه لطفا جواب من و Siafu-cc رو هم بدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان میشه لطفا جواب من و Siafu-cc رو هم بدین؟
    java sw 6.5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام

شما با نرم افزار pc suite بازی و نرم افزار هایی که پسوند jar دارند بریز تو پوشه other و سپس از منوی more گزینه install رو انتخاب کن

برای تم هم اول اون تمهایی رو که میخوای بریز تو قسمت theme البته پسوندشون thm است باید بدونی که تم k750 , w810 ,w800 , w700 به هم میخورن و مثل بالا install کن

وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی بهتره که گزینه فایل ترنسفر رو انتخاب کنی چون سرعت بیشتری داره

و خیلی راحت فایل های مورد نظر رو در محل مربوطه کپی پیست کنی تمام !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •