تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 444 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خوب کاری نداره شما هم هی بزنین از اول تا cpu از رو بره یهو بطور عجیب بازیکناشون مارادونا و دروازه بانشون واکاشی زوما نشه!
    من بعضی وقتها کلا از بازی میرم بیرون از اول بازی رو باز می کنم ، نمیدونم چطوریه ولی واقعا تاثیر داره! بعضی وقتها می رم تو بازی به طرز عجیبی تیم حریف پرس می کنه حتی از نیمه نمیشه رفت جلو ولی بعد اینکه بازی رو می بندم و باز می کنم دوباره نورمال میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه FIFA 14 رو دارم بازی میکنم
    ولی به جز قسمت بازی یه نفره بقه قسمت هاش رو بلد نیستم از کجا میشه رفت توش مثل بازی کردن تو لیگ ها یا جام جهانیو ...
    میشه راهنمایی بفرمایید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه FIFA 14 رو دارم بازی میکنم
    ولی به جز قسمت بازی یه نفره بقه قسمت هاش رو بلد نیستم از کجا میشه رفت توش مثل بازی کردن تو لیگ ها یا جام جهانیو ...
    میشه راهنمایی بفرمایید؟
    تو قسمت تورتومنت با موس یه فلش کوچیک کوشه عکس هست رو روی new tournoment میزاری . برا جام جهانی هم باید تو کریر مد سرمربی تیم ملی بشی .

4. این کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

راستی دو تا سوال دارم .
    1- من با cm14 نستا رو 10 سال جونتر کردم و save کردم . ولی اول کریر کرش میگنه !!! دیتابیس هم رو 4 هست مال مودینگوی .علت رو کسی میدونه ؟؟؟
    2- برا اولتیمیت باید حتما cd key بخری تا بشه تو این قسمت رفت ؟؟؟

6. این کاربر از elshaarawy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه چندتا از پستهای قبلی من رو خونده باشی میفهمی که cpu کافیه فقط با تبدیل کردن دروازه بانش به واکابایاشی حتی تیمی مثل بارسای من رو هم حذف کنه چه برسه به منچستر که امسال تو دنیای واقعی هم داغون شده .
    این سختی های غیر منطقی تو بازی ها فقط تخصص فیفاست .
    نه بابا یونایتد منو دست کم نگیر . مانوئل نویر و رویس و رونالدینیو و دی ماریا رو دارم
    یه سوال دیگه چطور میشه بازیکن جوونی که میگیری میتونه پیشرفت کنه ؟
    در مورد نقل و انتقالات چرا قیمت یه بازیکن گاهی دوبرابر قیمت واقعیش میشه ؟ مثلا من تیاگو سیلوا رو با 44 میلیون دلار نتونستم بخرم ولی منچستر سیتی با 45 میلیون دلار خریدش

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا این فیفا 14 فاجعه هست . به خصوص بخوای با cpu بازی کنی

کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه)
    جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن
    پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه
    مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف
    سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه
    این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو

هوش مصنوعی بازی که فاجعه ای هست برای خودش
    یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت
    --------------------------------------------------------------------------
    دو تا سوال :

شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
    1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
    2- چرا هر چی سانتر می کنم از 18 رد میشه در حالی که کم پر می کنم .
    من یکی که درکت میکنم .
    فیفا رو فقط باید عادت کنی و ازش لذت ببری تا این مشکلات اعصاب خوردی رو حس نکنی و گرنه ممکنه کلا باعث بشه بازی رو ترک کنی .
    به نظرم اینکه cpu تقلب میکنه حقیقته . چند وقت پیش توی یه سایتی مثل مودینگ وی طرف یک مود گذاشته بود که لینکش هم توی همین تاپیک گذاشته بودم . اسمش بود Better career mod .
    توی مشخصات این پچ طرف گفته وقتی این پچ رو نصب میکنی کلی از مشکلات هوش مصنوعی توی کریر (مثل جابه جا نشدن زیاد بازیکنهای معروف یا قیمتهای بازیکنها) رو درست کرده و همچنین گفته بود تقلب cpu رو تو بازی ها حذف کرده که نشون میده Cpu طبق برنامه از پیش تعیین شده تقلب میکنه .
    البته نمیشه دقیقا گفت تقلب . بلکه EA از یه طرف داره فیفا رو به عنوان شبیه ساز ارائه میده و از طرف دیگه واقعا تکنولوژی هوش مصنوعیش در حدی نیست که بتونه فوتبال واقعی رو شبیه سازی کنه . بنابراین مجبور میشه مثل بقیه بازی های دیگه برای سخت تر کردن بازی به راه های دیگه غیر از هوش مصنوعی تکیه کنه .
    خنده داره اگه فکر کنیم طراحی یه سیستم هوش مصنوعی برای فوتبال به سادگی شطرنج باشه .

راجع به دوتا سوالات :
    1-طبق تجربه شخصی وقتی با حریف تنه به تنه میشی اگه تند تند دکمه تکل رو بزنی ممکنه به دلیل کشیدن پیراهن خطا بشه اما وقتی دکمه رو نگه داری بهتر میتونه طرف رو کنترل کنه . البته اینو هم بگم که خیلی اینجور مواقع که تنه به تنه حریف میری روی دکمه تکل حساب نکن و بیشتر تمرکزت روی فشار اوردن به حریف توسط دکمه های حرکتی باشه و همزمان هم با استفاده از دکمه تکل یا تکل کن یا تنه بزن . یعنی بیشتر سعی کن ازش جلو بزنی تا اینکه بخوای زیر پاش بزنی . ولی اگه دیدی بهش نمیرسی دیگه فقط به قصد ناک اوت بزنش . خطا بهتر از گله بهر حال
    2-پیشنهاد میکنم دکمه LB رو هم موقع سانتر بگیری . در ضمن برو تو تنظیمات کنترلر ببین سانتر روی منوال نباشه . بهتره که روی Semi باشه .

اکثر این مشکلات مال نسخه pc ـه و در ضمن نداشتن کنترلر 360 درجه دار...وگرنه بازی روی کنسول هیچکدوم ازینایی که گفتی نداره و خیلی هم عالیه.
    البته اکثر مشکلات ربطی به نسخه نداره . بیشتر به سبک بازی و ذهنیته که بستگی داره .
    من خودم با بارسا بازی میکردم و سعی میکردم حفظ توپ کنم اما توپ به طور افتضاحی همیشه لو میرفت و مقصر بازیکنها بودن که زیاد پاس ها رو از لای پاشون عبور میدادن .
    اما از وقتی به سبک دورتموند بازی میکنم (حتی با بارسا) که کمتر پاس کوتا داده میشه یه سری از مشکلات کمتر دیده میشه . از طرفی یه سری مشکلات بیشتر شده .
    عالی بودن بازی از دید شماست و اگه اینطور بود که هر منتقدی به یک بازی یک نمره میداد

خوب کاری نداره شما هم هی بزنین از اول تا cpu از رو بره یهو بطور عجیب بازیکناشون مارادونا و دروازه بانشون واکاشی زوما نشه!
    من بعضی وقتها کلا از بازی میرم بیرون از اول بازی رو باز می کنم ، نمیدونم چطوریه ولی واقعا تاثیر داره! بعضی وقتها می رم تو بازی به طرز عجیبی تیم حریف پرس می کنه حتی از نیمه نمیشه رفت جلو ولی بعد اینکه بازی رو می بندم و باز می کنم دوباره نورمال میشه!
    دقیقا درسته
    این از فیفاهای قبلی هم همینطوری بود
    حتی شما بازی ای رو که sim هم میکنین در وقتی از کریر میاین بیرون و دوباره میرین تو و sim میکنین نتیجه عوض میشه .
    این قضیه میشه همون Random Difficulty که فیفا داره و یه سرچ بزنی میتونی ببینی تو فرومهای مختلف راجع بهش بحث شده .
    مثلا EA خیر سرش خواسته مثل دنیای واقعی یه تیم یه دفعه خوب بازی کنه و یه دفعه بد بازی کنه اما دیگه این رنج رو محدود نکرده و یه دفعه میبینی یه تیم در حد رئال یا بارسا ظاهر میشن .
    جالبه شرایط بازی هم بعضی وقتها عوض میشه وقتی بازی رو از اول میاری . یعنی اول میری تو بازی میبینی اه چقدر بازیکنها کند شدن و چه جو بدی توی ورزشگاه حاکمه و کلا داغون بازی میکنی یعنی بازی خودت رو تحت تاثیر میزاره .
    اما بعد دوباره میری تو بازی میبینی به به همه گل و بلبل و چهچه میزنن بیا حال کن . بازی روون ، سرعت بازیکنها نرمال . همه چی عالی من چقدر خوشحالم .
    نه بابا یونایتد منو دست کم نگیر . مانوئل نویر و رویس و رونالدینیو و دی ماریا رو دارم
    یه سوال دیگه چطور میشه بازیکن جوونی که میگیری میتونه پیشرفت کنه ؟
    در مورد نقل و انتقالات چرا قیمت یه بازیکن گاهی دوبرابر قیمت واقعیش میشه ؟ مثلا من تیاگو سیلوا رو با 44 میلیون دلار نتونستم بخرم ولی منچستر سیتی با 45 میلیون دلار خریدش
    قیمت انتقال بازیکنها به چند چیز بستگی داره .
    اورال فعلیشون
    پتانسیلشون (یعنی از اخر به طور عادی تا چه اورالی میرن)
    فرمشون
    مدت قراردادشون
    و ...

cpu میاد طبق اینا یه مبلغی رو بر اون مبلغ اولیه شون اضافه میکنه . این پتانسیل خیلی تاثیر داره .

بعد هم در مورد اون مثالی که زدی به خاطر اینه که cpu تو رو تو یه جبهه میبینه و بقیه تیمها رو تو جبهه خودش . و خیلی راحت بازیکنهای تیمها رو با قیمت پایین جابه جا میکنه ولی اگه تو بخوای بخری بهت قیمت بالا پیشنهاد میده .

فکر میکنی تو کریر من PSG رونالدو رو چند خرید از رئال ؟
    55 میلیون یورو
    بعد من قبلش اومدم iniesta رو بهش دادم با 40 میلیون یورو ولی رئال قبول نکرد .
    هر چند بعدش هم که اومدم مسی رو پیشنهاد دادم قبول کرد اما خود رونالدو نمیومد تو بارسا . حتی با حقوق 600 هزار یورو . بعد هم که رفت PSG و رئال با پولش لوان رو خرید با 36 میلیون یورو . عجب ضرری کرد خداییش .

(به جهنم که نیومد . منم رفتم رویس رو خریدم الان هم خیلی خوب بازی میکنه و مسی هم عالیه . داشتم عجب اشتباهی میکردم )

9. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

روی PC بازی میکنم ، اون اوایل آپدیت های رسمی که همراه با کرک ها بود رو دانلود کردم و اعمال کردم که زمین چمن سیاه شد و بازی خراب شد.
    ازون موقع بازی رو آپدیت نکردم و با مودیگ وی ها سر میکردم تا امروز از تو FIFA 14 MWM Selector.exe آپدیت رسمی ea رو اعمال کردم که بازی ازین رو به
    اون رو شد ، لگ بازی برطرف رو فریم رو 60 ثابت ، گیم پلی عالی تر و همه چی بهتر شده مثل شوت فنی و پاس تو عمق و ...
    حتما او رو بریزید که بازی عالی میشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

روی PC بازی میکنم ، اون اوایل آپدیت های رسمی که همراه با کرک ها بود رو دانلود کردم و اعمال کردم که زمین چمن سیاه شد و بازی خراب شد.
    ازون موقع بازی رو آپدیت نکردم و با مودیگ وی ها سر میکردم تا امروز از تو FIFA 14 MWM Selector.exe آپدیت رسمی ea رو اعمال کردم که بازی ازین رو به
    اون رو شد ، لگ بازی برطرف رو فریم رو 60 ثابت ، گیم پلی عالی تر و همه چی بهتر شده مثل شوت فنی و پاس تو عمق و ...
    حتما او رو بریزید که بازی عالی میشه...
    سیاه شدن چمن با یه بار pc رو خاموش کردن و دویاره روشن کردن درست میشه که .!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پاس تو عمق زمینی که اصلا نباید داد چون به قول دوستمون واقعا پاهاشون کش میادو میگیرنش خیلی افتضاست مثلا یه دفاع حریف جلومه و یه یار دیگم سمت راستش میخوام پاس تو عمق اریب بدم اما توپ رو مستقیم پاس میده تو بغل دروازبان
    یه چیز دیگه هم که متوجه شدم اینه که تو فیفا(آخه چند هفتست اومدم فیفا) سرعت بازیکن زیاد مهم نیست ! قدرت بازیکن خیلی مهم تره
    چون در هرصورت دفاع حریف بهت میرسه اگه قدرت بازیکنی که توپ زیر پاشه زیاد باشه به این راحتی توپو ازش نمیگیرن مثلا من با مسی که سرعتش 90 هست فک کنم یا بیشتر تو عمق رفتم دفاعش کلی با من فاصله داشته خودشو رسوند جهتو عوض نکردم مستقیم رفتم گفتم چون سرعت مسی زیاده نمیگیره توپو اما راحت گرفتش برعکسشم بود یعنی خیلی شده سرعت بازیکنم کم باشه اما به خاطر strength بالا نمیتونن توپو بگیرن اما تو pes سرعت مهم تر بود
    یکی دیگه هم اینکه هد زنی به jumping ربطی نداره واسه من نیمار که پرشش رو هفتادو خرده ای هست خیلی بهتر از جو که پرشش رو نود هستش هد میزنه
    این چیزایی بود که تو این چند هفته فهمیدم اگه اشکالی داره یا نکته ای که من نمیدونم دوستان فیفا باز بگن که یاد بگیریم

13. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من که مشکلی ندارم کلا همه چی خوبه.....فقط دیگه سخت نیست بازی....دمو سخت تر نبود یا من قوی تر شدم؟تو دمو مساوی میگرفتم یا 1-0 میباختم حال میکردم اینجا هم وقتی 2-0 میبرم حال میکنم که خوبه 4تا نزدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •