بابا این فیفا 14 فاجعه هست . به خصوص بخوای با cpu بازی کنی
کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه)

جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن

پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه

مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف

سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه

این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو
هوش مصنوعی بازی که فاجعه ای هست برای خودش

یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت

--------------------------------------------------------------------------
دو تا سوال :
شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
2- چرا هر چی سانتر می کنم از 18 رد میشه در حالی که کم پر می کنم .