ممنون که انقدر سریع جواب دادید
نظر خودمم هم بیشتر به lenovo بود خیلی ظاهر با کلاس و قشنگی دارهو البته گرافیک قوی تر
حالا به نظرتون از پاساژ رضا بگیرم یا پایتخت ؟ میتونین جایی که قیمت و خدمات خوبی داشته باشه برای خرید معرفی کنید؟![]()
ممنون که انقدر سریع جواب دادید
نظر خودمم هم بیشتر به lenovo بود خیلی ظاهر با کلاس و قشنگی دارهو البته گرافیک قوی تر
حالا به نظرتون از پاساژ رضا بگیرم یا پایتخت ؟ میتونین جایی که قیمت و خدمات خوبی داشته باشه برای خرید معرفی کنید؟![]()
داداش برو پایتخت.. فکر کنم طبقه سوم بود یه مغازه هست که تو یه ویترین جدا Z500 گذاشته
کلا خواستی بخری از پایتخت بخر !
سخت نگیر داش من نقل قول درست زده بودم فک کنم زود تر پست دادی منم چون با گوشی مینویسم پست تو خورده بود جاش. راستی دادم گارانتی یه تاچ نو نصب کرد روش مفت و مصلا . مرسی سازگار. کی میگه گارانتی فایده نداره. رمش هم 16 کردم توووپ
من خودم پایتخت رو پیشنهاد میدم من تهران نیستم اما چند تا از فامیلامون برای خرید این لپ تاپ اونجا کل تهران رو گشته بودن طبق گفته اونا پایتخت از نظر قیمت که میگفتن تخفیف میدن کنار میان و طرز برخورد و کلا گفتن اونجا خوب بوده بازم تصمیم گیری با شماست
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Last edited by aminhitman; 28-08-2013 at 20:01.
برو پاساژ پارسیان اگه اشتباه نکنم نرسیده به طالقانی هست.
ولیعصر نرسیده به طالقانی قیمتش هم با گارانتی 2135000 هست که خودم 10 روز پیش گرفتم.
رضا من رفتم همون روز زیر 2200 نبود.البته باید خوب بگردی و چونه هم بزنی.
این هم جواب بدید.ممنون.چطوری تصویری 3d رو کامل کنیم.؟؟؟؟
شما اگه با نرم افزار media player classic home cinema دانلود و نصب کنی میتونی با دکمه ها 9 و 1 فیلم رو در حال پخش بزرگ کوچیک کنید با دکمه 6 و 1 هم عرض رو کم و زیاد میکنه این ها همش رو numpad هستا. برای من که کار کرد.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
ممنون از همه دوستان خیلی کمکم کردید
به امید خدا فردا میرم یا پایتخت یا پارسیان برای خرید z500
باز هم ممنون...
امید وارم فنش سال های سال واست بچرخه
______
نیازی به تکرار نیست ولی در صورتی که به مشکل خاصی در لپ تاپ برخوردین ، ابتدا پست سوالات عمومی رو بخونین ( Aminhitman جان زحمتشو کشیدن تو امضاشون قرار دادن) تا سریع تر جواب بگیرید . با تشکر![]()
C:/Program Files/ElanTech
استادان عزیز یک سوال فنی داشتم :
میشه به لنوو یه هارد SSD هم وصل کرد ؟!
منظورم بطور همزمان در کنار HDD یک SSD هم باشه ( یا به اصطلاح هیبریدی) ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)