حالا یه سوالی اگه سرویس 2 مگ بگیرم دان استریم رو همین 3 مگ میزارن خب اینطوری کدوم ابله ای میره یه چیز گرونتر بگیره که سرعتش فرق نداره
الان سرعت من 1مگ رفیقم 2مگ و یک بچه محل دیگه 512 فرق چندانی باهم نداره...
فک کنم یه سرویس 64 داشتن بریم اونو بگیریم![]()
حالا یه سوالی اگه سرویس 2 مگ بگیرم دان استریم رو همین 3 مگ میزارن خب اینطوری کدوم ابله ای میره یه چیز گرونتر بگیره که سرعتش فرق نداره
الان سرعت من 1مگ رفیقم 2مگ و یک بچه محل دیگه 512 فرق چندانی باهم نداره...
فک کنم یه سرویس 64 داشتن بریم اونو بگیریم![]()
بله دیگه همین طوره،64 با 2 مگ یک سرعت داره،64 بگیرین بهتره![]()
خب از اول هم مشخص بود و همه میدونستن که تنها تفاوت طرح های مخابرات توی حجم ترافیم مصرفیشه و سرعت های همه سرویس ها یکیه!!!!!!
اگر 2گیگ در ماه برای شما کافیه برید سرویس 64kbps بگیرید![]()
واقعا خسته نباشن با این سیستمشون
اخه میدونین دردم چیه؟ ده نمیدونین
دیروز سرویس یک مگ ثبت کردم 16 تومن اینا سیستم ارتقا رو برداشتن یعنی اگه بخوام 64 بگیرم اینی که الان دارم میسوزه
پس بیخیال فعلا
داداش تفاوت قیمت پهنای باندای مختلف با هم در حد 3000-4000 تومن هستش. در اصل شما اگه سرویس 2 مگ بگیرید حجم دانلودش(63 گیگ) هستش که قیمتش رو اینقدر بالا میبره. در ضمن شما باید بر اساس نیازتون سرویس رو انتخاب کنید. یک نفر هست سرویس 2 مگ 2 گیگ براش بسه ولی یکی که میخواد به غیر از دانلود شبانه در روز هم دانلود کنه سرویس 2 مگ 63 گیگ یا 1 مگ 32 گیگ براش مناسبه. البته فردی که 2 مگ 2 گیگ داره و بخواد همین حجم رو بصورت جداگونه خریداری کنه هزینش میشه ( 20000 تومن سرویس 2 مگ 2 گیگ بعلاوه مثلآ 60 گیگ حجم میشه 150000 تومن که در مجموع میشه 170000 تومن) پس به نظر من فکر نکنم این کار ابلهانه باشه که فرد پر مصرف از سرویس 2 مگ 63 گیگ استفاده کنه چون با دانلود شبانه تقریبآ حدود 180-200 گیگ میشه دانلود کرد. البته این سرویس تو بقیه استانها به خاطر اینکه سرعت دانلودشون واقعیه بصورت نامحدود ارائه میشه.![]()
من امروز پیش مهندس تو آمل بودم که 1 ماه پیش از همه کاره اینترنت بوده که خودش رو انتقال داده به خرابی های دیتا.میگفت که:قبلا تمام یوزرها روی 4 مگ آپ میشدن الان اومدن روی 16 مگ آپ شدن.دقیقا حرفی بود که مهندس زد.حالا شما میگین که روی 3 مگ دارن میبندن؟؟؟؟؟؟؟
آسیاتک روی 4 مگ میبنده حالا مخابرات از آسیاتک عقب میمونه؟
این طور که داره به نظر می رسه بله،دو حالت هستش،یا به خاطر تغییرات سرویس بعضی شهرا اومده رو 3 مگ و موقتی هستش و دوباره می شه 20 مگ و حالت دیگه اینکه همه مراکز می شن 3 مگ![]()
من ساعت 1:20 میزارم باس دانلود الان دو روزه تو اون 40 مین ی 500 مگ دانلود کردم از حجمم کم کردن
بقیه با ساعت رایگان شبانه مشکل ندارن؟
ساعت کامپیوترت تنظیم نیست !
اگه تنظیمه بزنگ به 2020 شاکی شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)