معلومه چرا پلی نمی کنیم نه سرور ای هست نه چیزی تازه وقتمونو از سره راه نیوردیم که هی بازی کنیم سرور Off شه مسخره بازی نیست که![]()
معلومه چرا پلی نمی کنیم نه سرور ای هست نه چیزی تازه وقتمونو از سره راه نیوردیم که هی بازی کنیم سرور Off شه مسخره بازی نیست که![]()
Last edited by hayderali; 30-08-2013 at 07:46.
تو ایران از همون اول طرفداراش کم بود نسبت به کل جهان!
یعنی نمی تونید یه سرور دائمی بزنید؟ یه خر پول نداریم اینجا؟؟؟![]()
نظرتون چیه یه ای میل بزنیم به این دانشگاه ها مطرح کشور درخواست کمک کنیم واسه ایجاد مسابقه ؟ اینا خوب دنبال این چیزا میرنمخصوصا Redstone !
اتفاقا این بازی در مدرسههای آلمان جزو واحد های اجباریه، خیلی رو خلاقیت تاثیر میزاره. D:
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
اگه اینطوره من می رم دانشگاهو ول می کنم می رم آلمان از ابتدایی می خونم![]()
دوست عزیز لطف کنید یه منبع بدید.!!!
برم آلمان؟؟؟
خبر تقریبا تایید می شه البته فقط تو یه مدرسه اونم تو سوئد
وسایلمونو جمع کنیم بریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا سوئد بود اشتباه شد، فک کنم خود ماین کرافت هم توی سوئد ساخته شده.
جم کنید بریم اون ورم یه بار دیگه بریم مدرسه
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
ما هنوزم بازی کنیم ... اما ...باو شما ها چرا پلی نمی کنین ؟؟؟؟ ماین کرافت یکم کم شده طرفداراش :(
یه دورانی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم چرا نمیای تو سرورا بازی کنی؟ گفت با دوستام سرور خصوصی میزنیم راحت بازی می کنیم و ... اون موقع برگشتم بش نامه زدم که بیا سرور بزنیم و ... فک می کردم کارش اشتباه ... اما الان فهمیدم درست ترین کار رو ایشون می کرده !
الان من سرور خصوصی Feed The Beast زدیم ، با چندین تا از دوستام ، راحت بدون داشتن 1 دونه پلاگین و لگ داریم بازی می کنیم ، هیچ مشکلیم نداریم ، همه هم به هم دیگه کمک می کنن، مپ دست خودمون هست سرورم خاموش نمیشه هیچوقت ... ! تا چند وقت دیگه سریه آموزش قدم به قدم FTB Unleashed ( برای کسایی که نمی دونن ، یک مود که یه چیزی حدود 170 تا مود دیگه ی ماینکرفت رو بهم ربط داده!برای هر مودش باید روز ها فیلم ببینین تا یاد بگیرین ! کلا همیشه هم یه چیز جدید هست ... ! اصلا خسته نمیشین ) میزاریم تا بقیه هم یاد بگیرن . شما ها هم منتظر یه سرور نباشین با چند تا از دوستاتون (خود mc رو sys میکشه) سرور بزنین بازی کنین ، من از بازیکرفت تا الان همه سرور ها بودم همه هم پول دادم و کمک کردم ... الانم میگم اشتباه کردم ! همون پول و حالا 2 برابرش دادم سرور زدم خیال خودم و راحت کردم ! شما ها هم همین کار و بکنین ... هم از شر لگ و دزدی و خونه تو دهن هم دیگه ساختن ، سوال پرسیدن همزمان 10000 نفر ازتون خلاص میشین ، هم دیگه سرتون کلاه نمیره . حرف منم باور کنین ... اینطوری بازی کردن خیلی بیشتر حال میده !
Last edited by cpt.sepehr; 31-08-2013 at 20:40.
والا چی بگم !
من یکی که دیگه خسته شدم از بس نصیحت کردم ! شما این 100 صفحه آخرو یه مرور کن می بینی یه سری دارن همش نصیحت می کنن بابا پول بدین . بقیه می گن نمی خوایم یکی میاد FREE می زنه چرا پول بدیم !!!
والا دیگه نگفتنش سنگین تر از گفتنشه فقط می تونیم سرور پولی ران کنیم بگیم آقا هر کی میاد بسم الله ، و الا نصیحت و این چیزا فایده نداره .
دلیلش هم معلومه : زورمون میاد حالا مثلا 5000 تومن پول بدیم !!!! یکی مثل من دانشجو فقط هفته ای 40 تومن فقط و فقط پول شام دارم می دم . دیگه مثلا 5000 تومن چیزی نیست که واسم هزینه ای باشه .
و الا بقیش بهونست که بگیم آقا نیازمندم ، رمز دوم ندارم ، باید پول کرایه تاکسی بدم ، زنم دعوام می کنه !!!! و از این جور بهانه ها !
خداییش چی کارشون می شه کرد ؟؟؟
فکر می کنن طرف خر پوله میاد سرور مجانی بدون هیچ گونه سودی واسشون بزنه ، وظیفشه !!! ولی وقتی سرور پولی بزنیم ، پول زوره ، کلاه بردارن و از این جور حرفا !
از نظر من دیگه خودتونو خسته نکنین نگین این چیزا رو چون کسی گوش نمی ده . بشینین با دوستاتون بازی کنین حالشو ببرین !
بقیه هم یا برن خودشون پول بدن چند نفری سرور بخرن یا با استفاده از Hamachi و دیگر نرم افزار های P2P سرور رو ران کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)