کرک امسی سافت تو ورژن جدید امتحان کن ببین جواب میده
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
کرک امسی سافت تو ورژن جدید امتحان کن ببین جواب میده
Last edited by Dr Nima; 02-09-2014 at 12:22.
بچه ها نرم افزار ایرانی رو حمایت کنید.مژده مژده
نسخه جدید امنیت پیشرفته ضدویروس پادویش (نسخه ۱.۶.۴۲.۱۲۳۸) منتشر شد.در این نسخه مهمترین امکان افزوده شدن زبان انگلیسی و دوزبانه شدن پادویش است، همچنین برخی از پیشنهادات ارایه شده و مشکلات گزارش شده از طرف کاربران دراین نسخه بهبود یافته است. در ادامه بهبودها و امکانات این نسخه آمده است:
- پشتیبانی از دو زبان فارسی و انگلیسی
- افزایش سرعت بالا آمدن سیستم
- امکان اجرای همزمان چند پویشگر
افزوده شدن نام بدافزار در بخش قرنطینه، بهبود روشهای شناسایی و خنثیسازی بدافزار، امکان انجام تعمیر در برنامه نصب، بهبود در تشخیص تغییر شبکه و هشدارهای کمتر در این رابطه و برای کاربردهای سازمانی امکان تغییر اطلاعات اتصال به سرور از طریق نصب از راه دور از دیگر بهبودهای صورت گرفته در این نسخه است. لازم به ذکر است تعداد زیادی از مشکلات گزارش شده از طرف کاربران برطرف شده و عملکرد ضدویروس در حالتها و پیکربندیهای خاص بهبود یافته است: مساله وصل نشدن به شبکه در حضور دیوارهآتش، هشدار دیوارهآتش در مورد اتصال ورودی شبکه برای برخی برنامهها مانند کروم و در کاربردهای سازمانی مساله قطع شدن کلاینت از سرور به طور کامل رفع شده است.
سلام بر همه ی اساتید گرانقدر...
بالاخره تصمیمم رو گرفتم و الان تقریبا 10 روزه دارم از Kaspersky Pure 3 استفاده میکنم؛به جز افت سرعت سیستم تقریبا از همه چیز راضی هستم؛خصوصا این Password Manager کسپرسکی خیلی خیلی توپه!
دوستان
الان به عنوان مکمل ؛ در کنار کسپرسکی نیازی به نصب نرم افزار امنیتی دیگه ای هست؟!
مثلا Malwarebytes AntiMalware یا Super AntiSpyWare یا Hitman Pro یا حتی یه آنتی ویروس غیر فعال برای اسکنه ماهانه ی سیستم نظیر Avira Antivir Free ؟
یا نیازی به این نرم افزار ها دیگه نیس؟
ولی جدا از اینکه بعیده کسی نصب یه آنتی ویروسه دیگه رو توصیه کنه (مثلا نصب اویرا) ؛ به نظرتون به عنوان یه آنتی اسپای ور یا آنتی مالویر ؛ Malwarebytes قوی تره یا Super Antispyware ؟
و به جز اون 2 مورد که احتمالا یکی رو نصب خواهم کرد؛آیا نصب نرم افزار کلود Hitman Pro رو توصیه میکنید یا خیر؟
راستی؛مالوربایت و سوپر آنتی اسپای ور آیا باعث کاهش سرعت سیستم میشن به صورت محسوس یا خیر؟
و اینکه حالا هر کدوم رو توصیه کردید؛میشه بگید از کدوم نسخه شون استفاده کنم؟نسخه ی پولی یا رایگان؟
خیلی خیلی ممنونم
هیچ کدوم از نرم افزار های زیر توصیه نمی شن!!!
والا ما نمی دونیم شما با سیستمتون چه می کنید ولی احساس می کنم بیش از حد وسواس دارین!!!!
آنتی ویروس ها برای استفاده سیستم های شخصی هستند و شما نیازی به نرم افزار های حذف آلودگی ندارین. حداقل این نظر شخصی بنده هست.
به هر حال اگر دلیل منطقی دارین که ابن همه حساسیت به خرج می دین مطرح کنین تا دوستان راهنمایی کنند.
یه جورایی میشه گفت وسواس دارم در این زمینه؛
یعنی حتی به Malwarebytes هم نیاز نیس ؟! آخه خیلی از دوستان معمولا نصبش رو توصیه میکردن در سابق در کنار سوئیت امنیتی به عنوان مکمل ...
سلام ایا نصب همزمان Malwarebytes Anti-Malware با نصب هر گونه انتی ویروس دیگری (مثل کاسپر یا نورتون یا.... ) روی سیستم سازگار است ؟؟؟ مرسی
سازگار که هستن؛ولی اساتید میگن زیاد نیازی بهش نیس در صورت وجود کسپرسکی؛
اگر به قول اساتیدی که به این پرسش من پاسخ دادن و گفتن تا اطلاعات مهم نداشتی روی سیستم نیازی به نصب MalwareBytes نیست و خاصی نصبش کنی؛حتما نسخه ی Free رو نصب کن که Guard نداشته باشه؛
-----------------------------------------
و اما یه پرسش از اساتید محترم؛
میشه در مورد Hitman Pro یه توضیحی بدین؟کلا به چه دردی میخوره؟
چرا قابلیت اسکن دستی نداره؟و چرا موقع اسکن،هیچ وقت کل سیستم رو اسکن نمیکنه؟
کلا در چه مواردی به درد میخوره؟
من قبلا نورتون داشتم و راضی بودم تو 3 سالی که ازش استفاده کردم ناامیدم که نکرد بلکه شگفت زدم کرد وقتی ویروسی رو که کسپر 2012 رو از کار انداخت رو از بین برد(هر دو بروز بودن)
ولی الان پیدا کردن کلید براش سخت شده وقتی هم پیدا میکنی بعد از یکی ،دو هفته میفهمه که کلید فیک هست
الان کسپر نصب کردم و مشخصا رم بیشتری از نورتون مصرف میکنه ولی در کل راضیم
در موردMalwarebytes Anti-Malwareمن خودم نصب دارمش و هر وقت احساس میکنم که یه چییزی مشکوک هست
میزارم یه اسکن بکنه تا مطمئن شم![]()
من مایکروسافت استفاده میکنم بدلیل سازگاری با ویندوز و حجم کمتر کارایی بهتری داره ..
سلام دوستان خوبم
من چندین سال بود که از N360 استفاده میکردم ولی جدیدا بازی در اورده و کِی و سریال 2 روزه از کار میوفته لطفا جایگزین خوبی براش معرفی کنید که به راحتی سریال و کِی براش پیدا بشه.
ممنون عزیزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)