تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 602 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

با سلام.
    من جدیدا گوش‌‌‌‌‌ی موبایل سامسونگ s4 مدل i9505 گرفتم فقط چون شنیده بودم صداش خوبه .با هدفون UE tpfi10
    صداش تو ولوم یک سوم به بالا به خش خش میوفته .ولی با هدفونهای دیگه اینطور نیست.از شانس بد من من فقط با این
    هدفون دوست دارم اهنگ گوش بدم .رامم عوص کردم درست نشد .هدفون هم کاملا سالم هست.‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamy joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندر پهلوی

پيش فرض

دوستان من تو خونه یه هدست میخوام!

از اونجایی که جون میدم وقتی پای pc نشستم!همیشه هدفون های قبلیم سیم پیمشون پاره شده!الانم تو این گرونی من میخواستم تا 50 تومن هزینه کنم نمیدونم هدست بگیرم که سیمش کلفت تره از این هدفون تو گوشی ها یا اصلا بی سیم بگیرم یا چون قیمن 50 یه چیزی بگیزم که بهترین کیفیت نصیبم شه؟

میشه راهنماییم کنین؟ممنون میشم

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

^^^
    تا اونجا كه مي دونم پيدا نميشه توي ايران

نسبت به قيمتش خوبه
    گزينه هاي ديگه هم موجوده،. ( sony mh1- vsonic gr06- hifiman re 400- hifiman rezero)
    ولي همين هم گزينه خيلي خوبيه
    خب میدم از ترکیه بیارن برام! اونجا که دیگه پیدا میشه.نه؟!×
    فقط تنها نگرانیم این هست که دراین صورت بدون گارانتی خواهد بود، میخواستم ببینم اون مشکل رو نداره که بعد یه مدت یکی از کپسولاش(اصطلاح بهتری پیدا نکردم!) ضعیف شه ؟ آخه من این مشکل رو با چندین هدفون داشتم، حتی جایی خوندم که یکی با با klipsch s4 هم این مشکل رو داشته، اصلا دلیل اینکه اینجوری میشن چیه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.
    من جدیدا گوش‌‌‌‌‌ی موبایل سامسونگ s4 مدل i9505 گرفتم فقط چون شنیده بودم صداش خوبه .با هدفون UE tpfi10
    صداش تو ولوم یک سوم به بالا به خش خش میوفته .ولی با هدفونهای دیگه اینطور نیست.از شانس بد من من فقط با این
    این عجیبه، از طرفی هدفونتون سالمه (یعنی با پلیرهای دیگه درست کار می کنه) و از طرف دیگه گوشیتون هم می گین سالمه (یعنی با هدفون های دیگه درست کار می کنه) ولی در نهایت وقتی 2 تاشون رو با هم استفاده می کنین، مشکل دارن
    من نمی تونم بفهمم دلیلش چی می تونه باشه

خب میدم از ترکیه بیارن برام! اونجا که دیگه پیدا میشه.نه؟!×
    فقط تنها نگرانیم این هست که دراین صورت بدون گارانتی خواهد بود، میخواستم ببینم اون مشکل رو نداره که بعد یه مدت یکی از کپسولاش(اصطلاح بهتری پیدا نکردم!) ضعیف شه ؟ آخه من این مشکل رو با چندین هدفون داشتم، حتی جایی خوندم که یکی با با klipsch s4 هم این مشکل رو داشته، اصلا دلیل اینکه اینجوری میشن چیه؟
    شما با ویژگی هایی که گفتین، همون شور se215 بگیرین. مدل های دیگه ایی که می تونم بهتون توصیه کنم، هرچند ارزش در مقابل مبلغ پرداختی بیشتری دارن، ولی کیفیت ساخت و مخصوصاً استحکام کابلشون به اندازۀ se215 نیست.

5. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منکه مخم ترکید انقد مقایسه کردم، دوستانی که وارد هستم بی زحمت نظر بدن
    من میخوام بدم یکی از دوستام واسم از بلاد کفر هدفون و پلایر بیاره، پلایر که sanaclip zip رو انتخاب کردم ولی بین این هدفونا موندم:
    shure se 215
    westone um1 یا westone 1 که تا جاییکه میدونم فرقشون بین چین و آمریکا بودنشونه که اگر کسی بتونه بیشتر راهنماییم که راجبش ممنون میشم
    denon ah c560r
    vsonic gr06 که خود آمازون با آمپ fiio e6 معرفی کرده که راجع به اونم نظر بدین ممنون میشم
    و در آخر hifiman re 400
    لازم به ذکر هست که بیشتر تفکبک صدا برام مهم هست و اینم بگم که زیادم خوب نگهداری نمیکنم یعنی هرچی سگ جون تر باشه بهتره
    الان خودم klipsch s3 با cowon i10 دارم و بیشتر سبک های راک، دوم متال، دث متال، کلاسیک، کانتری و سنتی و فرمت هم تا جایی که بشه flac گوش میدم
    و در آخر هم نیاز به آمپ دارن یا نه و نهایتا تا 100 دلار میخوام هزینه کنم، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    Last edited by Hesam_valadkhani; 11-08-2013 at 01:06.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منکه مخم ترکید انقد مقایسه کردم، دوستانی که وارد هستم بی زحمت نظر بدن
    من میخوام بدم یکی از دوستام واسم از بلاد کفر هدفون و پلایر بیاره، پلایر که sanaclip zip رو انتخاب کردم ولی بین این هدفونا موندم:
    shure se 215
    westone um1 یا westone 1 که تا جاییکه میدونم فرقشون بین چین و آمریکا بودنشونه که اگر کسی بتونه بیشتر راهنماییم که راجبش ممنون میشم
    denon ah c560r
    vsonic gr06 که خود آمازون با آمپ fiio e6 معرفی کرده که راجع به اونم نظر بدین ممنون میشم
    و در آخر hifiman re 400
    لازم به ذکر هست که بیشتر تفکبک صدا برام مهم هست و اینم بگم که زیادم خوب نگهداری نمیکنم یعنی هرچی سگ جون تر باشه بهتره
    الان خودم klipsch s3 با cowon i10 دارم و بیشتر سبک های راک، دوم متال، دث متال، کلاسیک، کانتری و سنتی و فرمت هم تا جایی که بشه flac گوش میدم
    و در آخر هم نیاز به آمپ دارن یا نه و نهایتا تا 100 دلار میخوام هزینه کنم، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    um1 رو نمی دونم چجور هست

برای شما که قبلاً هدفون جدی نداشتین، gr06 و se215 مناسبه
    se215 صد البته محکم تر و بادوام تره
    البته می تونین روی he400 هم فکر کنین (چونکه سبک هایی که گوش می دین، ممکنه با این هدفون براتون جالب تر باشه) ولی مشکل اینجاست که این هدفون تقریباً صدای فلت داره و معمولاً در وهلۀ اول توصیه نمی شه و دوم اینکه بادوامی se215 رو نداره تا اونجا که من می دونم.

آمپ نمی خوان اصلاً. همین سانسا عالی هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام.

من یک مقداری گشتم، مثل اینکه این مشکل بیشتر توی مدل i9505 هستش و اساساً با هدفون های در حد 16 اهم و در محدودۀ 1 khz هستش. ولی هدفون شما 32 اهم هستش و قاعدتاً نباید اون مشکل رو می داشت.
    به هرحال، بعضی ها با آپدیت فریمور، مشکلشون حل شده. مثل اینکه راهش همینه

Last edited by rave-87; 11-08-2013 at 10:14.

8. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

um1 رو نمی دونم چجور هست

برای شما که قبلاً هدفون جدی نداشتین، gr06 و se215 مناسبه
    se215 صد البته محکم تر و بادوام تره
    البته می تونین روی he400 هم فکر کنین (چونکه سبک هایی که گوش می دین، ممکنه با این هدفون براتون جالب تر باشه) ولی مشکل اینجاست که این هدفون تقریباً صدای فلت داره و معمولاً در وهلۀ اول توصیه نمی شه و دوم اینکه بادوامی se215 رو نداره تا اونجا که من می دونم.

آمپ نمی خوان اصلاً. همین سانسا عالی هستش

والا با وجودیکه من خودم se215 رو خیلی دوست دارم شخصا ولی یه سری مقایسه با بقیه دیدم که به نظرم به سبکی که من گوش میدم نمیخوره
    بیشتر برام طبیعی بودن صدا و همونطور که گفتم تفکیک مهمتره

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همونطور که گفتم، r400 فلت ترین و طبیعی ترین صدا رو داره. از لحاظ کیفیت صدا هم از بقیه برتره
    ولی مشکل اینجاست که منطقی نیست به کسی که اولین هدفون جدیش رو می خره، هدفون با صدای تقریباً فلت معرفی کرد. se215 هم هدفون با بیس زیاد نیست، و فقط گرمه صداش
    از اونور من براین اساس 215 رو معرفی کردم، که شما تأکید زیادی روی کیفیت ساخت و بادوام بودن داشتین.

در نهایت از لحاظ سبک صدا:
    سبک صدای گرم: شور se215 و gr06
    صدای متعادل: weston 1 , um1
    صدای تقریباً فلت: re400

از لحاظ کیفیت ساخت و بادوام بودن:
    بهترین se215 هستش و بعد از اون وستون و بعدش re400, gr06

11. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

نمایندگی سونی کرج رفتم برای خرید z1000 .اول گفت ۷۲۵ ولی‌ باید سفارش بدم ۲ روز بد میاد،بد زنگ زد تهران گفت ۸۹۰ می‌شه

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من برای اینکه بتونم بهتر جواب دوستمون رو بدم، یک سوالی ازشون پرسیدم، بحث ادامه پیدا کرد، گفتم شاید برای بعضی دوستان مفید باشه، برای همین اینجا ادامه می دیم:

نقل قول نوشته شده توسط Hesam_valadkhani
    نقل قول نوشته شده توسط rave-87
    نقل قول نوشته شده توسط Hesam_valadkhani
    نقل قول نوشته شده توسط rave-87
    آقا شما نظرت در مورد سیستم حال حاضرت چیه؟ i10 + s3

دوست داری بیس سیستم آیندت کمتر باشه؟ اکولایزر پلیرت رو چجوری عوض می کنی تا خوشت بیاد؟ روی راک میزاری خوشت میاد؟ از چیش خوشت میاد؟
    سلام
    بله فعلا همینو دارم،
    بیشتر میخوام بیسش نرم و ملایم باشه، اکولایزرو کلاسیک یا راک یا متال میزارم، بیشر از صداهای طبیعی که تفکیک زیادی دارن خوشم میاد با تریبل مناسب.
    اهل بیس و این چیزام که خیلیا خوششون میاد نیستم چون سبکی که گوش میدم هم اونطوری نیست. متاسفانه وسعمم بیشتر از این نمیرسه وگرنه دوست داشتم چیزه بهتری بگیرم.
    منظورم این بود که چه چیزی توی این ستاپ فعلیتون هست که دوست دارین عوض بشه؟
    مثلاً بیسش کمتر بشه یا بیشتر بشه؟ با اکولایزر پلیرتون یکم بازی کنین، ببینین وقتی بیس رو کم می کنین به نظرتون بهرته یا وقتی زیاد می کنین؟ یا کلاً همین مقدار بیس و تریبل خوبه و می خواین صدای خواننده رو بهتر بشنوین؟
    روی اونایی که دیفولت هست راک به نظرم از بقیه بهتر بود ولی یه سریو خودم تنظیم کردم که 4 تا بود که 2 تاش بهتر از بقیه بود که اینطوری بودن
    13kh=3 3kh=5 780hz=7 220hz=5 80hz=3
    13kh=8 3kh=7 780hz=6 220hz=5 80hz=4
    ولی این 2تا زیاد جالب نبودن
    13kh=4 3kh=5 780hz=6 220hz=7 80hz=8
    13kh=7 3kh=5 780hz=3 220hz=5 80hz=7
    والا به نظرم هر کدوم متعادل باشن و به هم بخورن بهتره، یعنی یکی بیشتر از اون نباشه که کل صدا به یه چیز اختصاص داده بشه
    خب الأن قضیه خیلی روشن شد برای من.
    پلیر کوون کلاً صدای گرمی داره. شما اکولایزر رو روی حالت راک می زارین، نتیجش این می شه که هم بیس رو دارین تقویت می کنین و هم های رو. از اون ور s3 هم هدفونی هست با بیس زیاد، در نهایت شما متمایل به صدای v شکل هستین.

حالا اگر شما بیاین و پلیر سانسا بخرین که صداش فلت هست تقریباً. اونوقت با هدفون هایی مثل re400 استفاده کنین، نتیجه سبک صدای بسیار متفاوت از چیزی میشه که الأن تلاش دارین بهش برسین.
    شما پلیرتون خوبه، اگر بتونین نهایت تلاشتون رو روی هدفون بزارین و JVC HA-FXT90 یا yamaha eph100 بگیرین (نظر من بیشتر روی jvc هستش)، نتیجۀ دلچسب تری خواهید گرفت.
    Last edited by rave-87; 11-08-2013 at 21:31.

14. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •