تا چه قیمتی قدرت خرید دارید ؟
سمند LX با دوموتور EF7 و XU7 تولید میشود ، اما به دلیل اینکه این دومدل اشتباه نشود و راحت تر بر سرزبان باشد XU7 را سمند سال و EF7 را سمند EF7 مینامند
تا چه قیمتی قدرت خرید دارید ؟
سمند LX با دوموتور EF7 و XU7 تولید میشود ، اما به دلیل اینکه این دومدل اشتباه نشود و راحت تر بر سرزبان باشد XU7 را سمند سال و EF7 را سمند EF7 مینامند
لطفا دوستان راهنمایی کنند کدوم رو بردارم با اولویتهای بالا؟ فوری!
1- پارس 85 دوگانه تمیزبا قیمت18500
2- سمندای اف سون 89 پایه گاز سوز بایک در رنگ 20500 تومن
3-سمندای اف سون 88 بایه گاز سوز بدون رنگ 19 تومن
Last edited by azar001; 31-07-2013 at 21:12.
پوریا جون سلام... اصلا فک کنم من سوالمو درست منتقل نکردم... منظور من رنج قیمتش بود... میخواستم ببینم یه زانتیای مدل تقریبا 80 تمیز یا حالا یکی دو سال مدلش بالاتر از چند تا چنده؟؟؟
اصلا شما این خریدو پیشنهاد میکنید یا نه ؟؟
اگه میشه هم یه مقداری در مورد زانتیا و امکانات و مصرف و... بهم بگید..
بسیار بسیار ممنون...![]()
سلام. پژو روآ 87 با 110000 کارکرد نقرآبی با این مشخصات چقدر می ارزد؟ دوگانه سوز کارخانه،بي رنگ، ديفرانسيل تويوتايي،فني کاملاًسالم،جلوبندي سالم،بيمه تا برج 1 -93 ، لاستيک هانکوک کره
دوستان قراره خودروی سواری دیزلی تولید بشه؟
آقا ما یه سمند پیش خرید کردیم دائم مزاحم شما میشیم.
سه تاسوال دارم:
نوشته بود سمند ال ایکس ای اف 7 بنزینی با کیسه هوای راننده وسرنشین ورینگ فولادی
- داشبورد شون تغییر کرده واگه بله چه مدلیه؟
- رینگ فولادی که نوشته مزیتی حساب میشه؟منظورش همون مدل قدیمی هایی که قالپاق میخوره؟
- بعد اینا مولتی پلکسن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
پراید مشکی 83، ضبط سونی، لاستیک و یاطری نو، روکش صندلی نو، ظاهر بدنه و داخل خودرو تمیز، 7 ماه بیمه با 7 سال تخفیف، چقدر می ارزه؟
1- اگه داخل متن فروش اومده داشبورد p2 داشبورد سورن Elx روشه اگه نه همین مواردی که گفتین تو متن فروشه فقط روبروی سرنشین توی داشبورد یه کیسه هوا گذاشتن. من خودم چند نمونه دیدم. همون داشبورد قدیمیه یه جاشو بریدن کیسه هوای سرنشین گذاشتن.
2- رینگ فولادی رینگ معمولی هست. همونه که قالپاق می خوره. اصلا هم مزیتی نیست. بلکه حالت ساده حساب می شه.
3- با این اوصافی که نوشتین نه مالتی پلکس نیست.
ضبط و روکش صندلی و لاستیک و باطری روی قیمت خودرو هیچ تاثیری نداره.
این حرف رو چند بار شنیدم ولی دلیلشو نمیفهمم
چون همین ها الان حدودا یعنی بگیم کم کم 500 تا 1 تومن خرجه ( بسته به نوع کالا)
چرا هیچ تاثیری نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)