تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 421 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

شوخی خوبه به شرطی که طرف مقابل رو ناراحت نکنه.متاسفانه یه ایرادی که ما داریم شوخی اول رو با فکر میگیم.از شوخی دوم به بعد هرچی از دهنمون در میاد رو میگیم.اخرشم که طرف ناراحت میشه میگیم بی جنبه است

هر کسی یه خط قرمزهایی داره.اگر در مورد خط قرمزهای کسی شوخی کردی مطمئنا اون هم همین کار رو انجام میده

من خودم هیچ وقت شروع کننده ی شوخی نیستم.چون اگر اخر سر کسی بهم توهین کنه و من معترض بشم به من میگن:خودت سرشوخی رو باز کردی!

مطمئن بشید کسی که با شما شوخی میکنه یا برعکس یا رازی رو از شما نمیدونه یا رازداره.چون به علت اون بی فکری که در بالا گفتم ممکنه وسط شوخی یکی از رازهای شما رو ناخواسته برملا کنه
    مطمئن بشید که طرف ظرفیت شوخی های معمولی رو داره.و مطمئن بشید طرفی که قصد شوخی با شما رو داره خط قرمزهای شما رو میشناسه بعد شوخی کنید یا اجازه بدید با شما شوخی کنند
    خیلی ممنون جواب کاملی بود .
    من مشکل اصلیم توی نوع شوخی هست!
    یعنی مثلا بایکی کلامی وخیلی معمولی شوخی میکنی ولی بعد از چند وقت یهو میزنه پس کلت باعنوان شوخی!!!!!
    بااینطورآدم ها که طرزشوخیشون فرق داره چطورباید برخورد کرد؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان منو جشن عروسی شون دعوت کردن ولی تمایلی ندارم برم، لازمه بهشون خبر بدم نمیام؟ اگه پرسید چرا نمیای چی بگم؟ نمیتونم راستشو بگم اصلا واسم مهم نیست
    بعد از جشن هم نمیخوام برم خونشون و مهمتر از اون هدیه بدم برای اون موقع لازمه کاری بکنم؟

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان منو جشن عروسی شون دعوت کردن ولی تمایلی ندارم برم، لازمه بهشون خبر بدم نمیام؟ اگه پرسید چرا نمیای چی بگم؟ نمیتونم راستشو بگم اصلا واسم مهم نیست
    بعد از جشن هم نمیخوام برم خونشون و مهمتر از اون هدیه بدم برای اون موقع لازمه کاری بکنم؟

سلام
    در مورد دعوت به جشن دو حالت داره:
    اگه بهتون کارت دادن بهتره قبل از جشن خبر بدین شاید جای شما کسی دیگه ای رو دعوت کردن( اینطوری مودبانه تر هست)
    اما اگه کارت دعوتی در کار نیست
    می تونین قبل از جشن بهشون خبر ندیدن و بعد از تموم شدن جشن ( یکی دو روز بعد ) بهشون پیام تبریک بفرستین و عذرخواهی بابت نیومدن( قضیه هدیه هم خود به خود حل میشه)
    Last edited by dourtarin; 21-05-2015 at 20:31.

4. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستان من و یکی از آشنایان بر اساس دلایل و ماجراهایی ، دیگه با هم صحبت نمیکنیم . به عبارتی قهر هستیم .

حال هر کجا که من و آن طرف در یک جمع هستیم . همه سوال میکنند چرا با هم صحبت نمیکنید ؟ مگر قهر هستید ؟ برای چه ؟ ... و .. این ماجرا ادامه داره .

چی باید بگم که در این رابطه اصلا صحبت نکنند و سوالی نپرسند .

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کسی رو که خیلی دوستش دارم چی صدا کنم بهتر

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خیلی ممنون جواب کاملی بود .
    من مشکل اصلیم توی نوع شوخی هست!
    یعنی مثلا بایکی کلامی وخیلی معمولی شوخی میکنی ولی بعد از چند وقت یهو میزنه پس کلت باعنوان شوخی!!!!!
    بااینطورآدم ها که طرزشوخیشون فرق داره چطورباید برخورد کرد؟
    با این طور ادم ها اصلا شوخی نباید کرد.حتی معمولی.
    اگر احساس میکنید با یک بار تذکر درست میشن تذکر بدید که فلانی از این کار یا از این حرفت ناراحت شدم.احتمالا دیگه اینجوری شوخی نمیکنه

ولی اگر میبینید با تذکر درست نمیشه و ممکنه مثلا بره پشت سرتون بگه طرف خیلی بی جنبه است و .... کلا اصلا باهاش شوخی نکنید.

با سلام
    دوستان من و یکی از آشنایان بر اساس دلایل و ماجراهایی ، دیگه با هم صحبت نمیکنیم . به عبارتی قهر هستیم .

حال هر کجا که من و آن طرف در یک جمع هستیم . همه سوال میکنند چرا با هم صحبت نمیکنید ؟ مگر قهر هستید ؟ برای چه ؟ ... و .. این ماجرا ادامه داره .

چی باید بگم که در این رابطه اصلا صحبت نکنند و سوالی نپرسند .
    اولا سعی کنید توی جمع زیاد جلب توجه نکنید که با اون طرف قهرید.مثلا وقت سلاو علیک شما از دسترس دور بشید تا دیگران نبینند که با طرف سلام و علیک نکردید.یا وط مهمانی خودتان را سرگرم نشان دهید.با موبایل صحبت کنید.با دیگران صحبت کنید.
    وقتی کسی از شما در مورد قهر پرسید بگید چیزی نیست.یا مسئله مهمی نیست یا به مرور درست میشه.خلاصه طرف رو بپیچونید.سعی کنید اصلا موضوع قهر را برای کسی توضیح ندهید چون با این کار اولا موضوع همه جا پخش میشه و احتمالا یک کلاغ چهل کلاغ میشه.دوما افراد فضول به خودشان جرات میدهند سر هر موضوعی در کار شما فضولی کنند و سوال پیچتان کنند

کسی رو که خیلی دوستش دارم چی صدا کنم بهتر
    اگر طرف از جنس مخالف هست بهترین کلمه عزیزم هست و اینکه همیشه اخر اسم طرف یک جان اظافه کنید حتی وسط دعوا

کلمه های دیگر هم هست ولی این دوکلمه از همشون مهم تر و تاثیر گذار تر هست

کلمه های دیگه:گلم...خوشگلم(این کلمه هم به خانم ها اعتماد به نفس میده) نفسم....و...

8. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه همکاری تو محیط کار بهتون امر و نهی کنه چطوری باهاشون برخورد می کنین تا حساب کار بیاد دستش

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه همکاری تو محیط کار بهتون امر و نهی کنه چطوری باهاشون برخورد می کنین تا حساب کار بیاد دستش
    دقیقا منظور حرفتون رو متوجه نشدم.

اگر مثلا به شما میگه :فلانی این پرونده رو تکمیل کن .این یادداشت رو بده به فلانی و.... به نظرم بهترین برخورد اینه که شما با اون شخص خیلی محترمانه تر از معمول صحبت کنید.مثلا بگید بی زحمت لطف کن این کارو انجام بده.

ولی اگر به شما میگه برای من اب بیار.به نظرم بهتره کلا خودتان را بزنید به کوچه علی چپ و انگار اصلا نشنیدید

11. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقا منظور حرفتون رو متوجه نشدم.

اگر مثلا به شما میگه :فلانی این پرونده رو تکمیل کن .این یادداشت رو بده به فلانی و.... به نظرم بهترین برخورد اینه که شما با اون شخص خیلی محترمانه تر از معمول صحبت کنید.مثلا بگید بی زحمت لطف کن این کارو انجام بده.

ولی اگر به شما میگه برای من اب بیار.به نظرم بهتره کلا خودتان را بزنید به کوچه علی چپ و انگار اصلا نشنیدید
    منظورم همون قسمت اول بود....چند بار وقتی گفت این کار رو بکن گفتم تو خودت انجام بده.هنوز این عادت رو داره؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

نه به شکل پرخاشگرایانه .و نه به شکل منفعلانه

سعی کنید قاطع باشید.نترسید از اینکه شاید ناراحت بشه....ایشون دارن به ناحق به شما امر و نهی میکنند

اعتماد به نفس داشته باشید و قاطعانه بگید این کارو خودت باد انجام بدی...

14. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •