خیلی ممنون جواب کاملی بود .
من مشکل اصلیم توی نوع شوخی هست!
یعنی مثلا بایکی کلامی وخیلی معمولی شوخی میکنی ولی بعد از چند وقت یهو میزنه پس کلت باعنوان شوخی!!!!!
بااینطورآدم ها که طرزشوخیشون فرق داره چطورباید برخورد کرد؟![]()
خیلی ممنون جواب کاملی بود .
من مشکل اصلیم توی نوع شوخی هست!
یعنی مثلا بایکی کلامی وخیلی معمولی شوخی میکنی ولی بعد از چند وقت یهو میزنه پس کلت باعنوان شوخی!!!!!
بااینطورآدم ها که طرزشوخیشون فرق داره چطورباید برخورد کرد؟![]()
سلام
یکی از دوستان منو جشن عروسی شون دعوت کردن ولی تمایلی ندارم برم، لازمه بهشون خبر بدم نمیام؟ اگه پرسید چرا نمیای چی بگم؟ نمیتونم راستشو بگم اصلا واسم مهم نیست
بعد از جشن هم نمیخوام برم خونشون و مهمتر از اون هدیه بدم برای اون موقع لازمه کاری بکنم؟
سلام
یکی از دوستان منو جشن عروسی شون دعوت کردن ولی تمایلی ندارم برم، لازمه بهشون خبر بدم نمیام؟ اگه پرسید چرا نمیای چی بگم؟ نمیتونم راستشو بگم اصلا واسم مهم نیست
بعد از جشن هم نمیخوام برم خونشون و مهمتر از اون هدیه بدم برای اون موقع لازمه کاری بکنم؟
سلام
در مورد دعوت به جشن دو حالت داره:
اگه بهتون کارت دادن بهتره قبل از جشن خبر بدین شاید جای شما کسی دیگه ای رو دعوت کردن( اینطوری مودبانه تر هست)
اما اگه کارت دعوتی در کار نیست
می تونین قبل از جشن بهشون خبر ندیدن و بعد از تموم شدن جشن ( یکی دو روز بعد ) بهشون پیام تبریک بفرستین و عذرخواهی بابت نیومدن( قضیه هدیه هم خود به خود حل میشه)
Last edited by dourtarin; 21-05-2015 at 20:31.
با سلام
دوستان من و یکی از آشنایان بر اساس دلایل و ماجراهایی ، دیگه با هم صحبت نمیکنیم . به عبارتی قهر هستیم .
حال هر کجا که من و آن طرف در یک جمع هستیم . همه سوال میکنند چرا با هم صحبت نمیکنید ؟ مگر قهر هستید ؟ برای چه ؟ ... و .. این ماجرا ادامه داره .
چی باید بگم که در این رابطه اصلا صحبت نکنند و سوالی نپرسند .
کسی رو که خیلی دوستش دارم چی صدا کنم بهتر
با این طور ادم ها اصلا شوخی نباید کرد.حتی معمولی.
اگر احساس میکنید با یک بار تذکر درست میشن تذکر بدید که فلانی از این کار یا از این حرفت ناراحت شدم.احتمالا دیگه اینجوری شوخی نمیکنه
ولی اگر میبینید با تذکر درست نمیشه و ممکنه مثلا بره پشت سرتون بگه طرف خیلی بی جنبه است و .... کلا اصلا باهاش شوخی نکنید.
اولا سعی کنید توی جمع زیاد جلب توجه نکنید که با اون طرف قهرید.مثلا وقت سلاو علیک شما از دسترس دور بشید تا دیگران نبینند که با طرف سلام و علیک نکردید.یا وط مهمانی خودتان را سرگرم نشان دهید.با موبایل صحبت کنید.با دیگران صحبت کنید.
وقتی کسی از شما در مورد قهر پرسید بگید چیزی نیست.یا مسئله مهمی نیست یا به مرور درست میشه.خلاصه طرف رو بپیچونید.سعی کنید اصلا موضوع قهر را برای کسی توضیح ندهید چون با این کار اولا موضوع همه جا پخش میشه و احتمالا یک کلاغ چهل کلاغ میشه.دوما افراد فضول به خودشان جرات میدهند سر هر موضوعی در کار شما فضولی کنند و سوال پیچتان کنند
اگر طرف از جنس مخالف هست بهترین کلمه عزیزم هست و اینکه همیشه اخر اسم طرف یک جان اظافه کنید حتی وسط دعوا
کلمه های دیگر هم هست ولی این دوکلمه از همشون مهم تر و تاثیر گذار تر هست
کلمه های دیگه:گلم...خوشگلم(این کلمه هم به خانم ها اعتماد به نفس میده) نفسم....و...
اگه همکاری تو محیط کار بهتون امر و نهی کنه چطوری باهاشون برخورد می کنین تا حساب کار بیاد دستش
دقیقا منظور حرفتون رو متوجه نشدم.
اگر مثلا به شما میگه :فلانی این پرونده رو تکمیل کن .این یادداشت رو بده به فلانی و.... به نظرم بهترین برخورد اینه که شما با اون شخص خیلی محترمانه تر از معمول صحبت کنید.مثلا بگید بی زحمت لطف کن این کارو انجام بده.
ولی اگر به شما میگه برای من اب بیار.به نظرم بهتره کلا خودتان را بزنید به کوچه علی چپ و انگار اصلا نشنیدید
منظورم همون قسمت اول بود....چند بار وقتی گفت این کار رو بکن گفتم تو خودت انجام بده.هنوز این عادت رو داره؟![]()
نه به شکل پرخاشگرایانه .و نه به شکل منفعلانه
سعی کنید قاطع باشید.نترسید از اینکه شاید ناراحت بشه....ایشون دارن به ناحق به شما امر و نهی میکنند
اعتماد به نفس داشته باشید و قاطعانه بگید این کارو خودت باد انجام بدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)