نه مهدی جان درست نشده!
شما برو پینگ تست یه تست بگیر می بینی
من که اصلا p30world رو حتی با های وب نمی تونم باز کنم با مخابرات میام یه مقدار بهتره
نه مهدی جان درست نشده!
شما برو پینگ تست یه تست بگیر می بینی
من که اصلا p30world رو حتی با های وب نمی تونم باز کنم با مخابرات میام یه مقدار بهتره
سرعت خیلی افت کرده ... !
سلام
چـــــــــــــرا اینطوری شده ؟؟؟؟
پینگ ها همه Time out ....
سایت هایی که سرورشون تو ایرانرو باز میکنه ولی بقیه رو نه
افتضاح شده .....
انگار همه نوین نتی ها مشکل دارن .... زنگ میزنی پشتیبانی باید 5 دقیقه بمونی پشت خط ......
بچه ها چیکار کنم دیوانه شدم از اسیاتر بیام های وب به امید دانلود 4 گیگ شبانه؟؟؟![]()
![]()
![]()
از من هم داغونه هنوز از ساعت 1 ظهر تا الان اصلا اصلا نمیشه باهاش کار کرد
ترکیده این دینامیتا بالاخره
من از اولم گفتم کار با دینامیت خطرناکه... هر چیزی کار بلد خودشو میخواد
شرکتی که با دینامیت و فشفشه و کلا مواد محترقه کار کنه بالاخره یه روز میره رو هوا
داداش شما چند پست قبلتر رو بخون جوابتو میگیری
4 گیگ دانلود شبانه هیچ تضمینی روش نیست
به امید 4 گیگ بیای یه موقع نا امید میشی
روزانش هم برای یه عده عالیه برای یک سری معمولیه
سلام دوستان عزیز...
دوستان توجه کنیـــــــــــــــــد:
امروز روی تمامی سرویس های مخابرات و زیر ساخت به دلیل قطعی اکثر Gateway های خارجی شرکت زیر ساخت ایران مشکل جدی ایجاد شده....
استانهای مثل مازندران، قم، کرمانشاه، همدان و لرستان و... این قضیه بیشتر واسشون محسوس هست و تمامی شرکت های ISP و PAP اوضاعشون همین هست.
=================
قــــــــــــــــــــــــ ــم:
در حال انجام شدن کار های PASSIVE جهت اتصال لینک زیر ساخت ... بچه های عزیز قمی در هیجان به سر ببرند...![]()
Last edited by Ahmad-Ra; 24-08-2013 at 18:30.
به
سلام بر اقا احمد خـــــــــوش خبر
بالاخره این گندی که زیر ساخت زد رو شد و کاردستش داد.....
احمد جان در مورد مسیر ها از همکارات پرسیدی ببینی دلیلش چیه؟
اگر بتونید مسیر روس تلکام رو از زیر ساخت کش برید خعلی عالی میشه.....از همه نظر عالیه مسیر روس تلکام روسیه
قــــــــــــــــــــــــ ــم:
در حال انجام شدن کار های PASSIVE جهت اتصال لینک زیر ساخت ... بچه های عزیز قمی در هیجان به سر ببرند...![]()
تشکر....تا چه زمانی این کار PASSIVE طول میکشه احمد جان؟
در مورد مسیر اره خبرش رو دادم حالا نمیدونم بچه ها پیگیری بیشتر کردن یا نه.. با خود زیر ساخت صحبت کردم اونها هم خبری نداشتن.. ولی بدون مسیر ها دست ما نیست و خودشون واسه بعضی استان ها هر دفعه تغییر میدن البته استان هم واسه یکسری isp ها .
در مورد passive بچه ها ظرف این 2،3 دیگه میرن.. من خودم وقت نشد برم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)