این جا کسی حاضره برا 3 ومین بار پشت کنکور بمونه
این جا کسی حاضره برا 3 ومین بار پشت کنکور بمونه
میدونم دیر دارم جواب میدم. اما چون هم پارسال رتبه م همین حول و حوش بوده هم الان دارم کامپیوتر میخونم میگم. اگه شما یه دانشگاه خوب کامپیوتر بخونی اصلا از بازار کارش نترس. تازه بورسیه ش هم بهتره!
اما اگه رشته های بالاتره دانشگاه های پایینترو بزنین بعد فارق التحصیلی کارشناسی کارش تضمین شده تره.
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز!من امسال برای بار سوم کنکور دادم و امسال هم باید برم دانشگاه رتبم هم جوری شده که پیام نور قبولم!خواستم بدونم پیام نورراول از لحاظ فرهنگی چجوریه؟خیلی مهمه برای من!بعد از لحاظ علمی چجوریه؟میگن سخت میگیرن!دانشگاه پیام نور بد و مورد دار مثل ازاد رودهن داریم؟من که تهران هستم میتونم شهرستان رو بزنم؟ساعت تشکیل کلاساش تو هفته چجوریه؟با تشکر![]()
من پارسال استفاده کردم . سیستم انتخاب رشته اش به این صورته که میاد برای هر نفر 3دسته رشته جدا میکنه (نزدیک 150تارشته معرفی میکنه) دسته اول رشته هایی که خوش بینانه است/ دسته دوم منطقی/ دسته سوم کف
بخش اعظمی از رشته ها توی دسته دوم و سوم قرار میگیرن. ولی باید بگم که شما حتی روی رشته های خوش بینانه هم میتونین حساب باز کنین چون انتخاب رشته اش واسه اینکه بگن مو لا درزش نمیره کمی بد بینانه ست. (واسه اینکه شما حتما توی همون لیستی که دادن خودشون قبول شی بد بینانه انتخاب میکنن و رشته هایی که احتمالش هست شما قبول شی رو توی دسته خوش بینانه قرار میدن)
موافقم بات،گزینه دو قابل اعتماد نیس
دوست عزیز میخوای مچ بگیری؟ دقت کن خب... نگفتم انتخاب رشته ی اصلی که؟ گفتم انتخاب رشته ام رو![]()
سلام ، مجبورم سوالمو دوباره بپرسم :
لطفا در مورد رشته های کامپیوتر و فیزیک کوانتمی کاردانی و کارشناسی توضیح دهید.
و آیا گذراندن دو رشته ای که در بالا ذکر کردم ، در پیام نور و غیر انتفاعی سخت است ؟
من در مورد وضعیت آموزشی در دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی خبر ندارم ، کسانی که چنین رشته هایی رو در این دانشگاهها خوندن لطفا توضیح بدن که وضعیت آموزشی این دانشگاهها چطوره؟ و آیا استادان اونها خوب تدریس می کنند؟
کسی میدونه ظرفیت پزشکی دانشگاه ایران رو به تهران اضافه کردن یا شهید بهشتی یا هیچکدام و اینکه ایا با این عمل من با 536 منطقه 1 1_ پزشکی شهید بهشتی ورودی بهمن 2_پزشکی فردوسی ورودی مهر 3_پزشکی شیراز ورودی بهمن _ قبول مشیم . کدام. کسی میتونه بر اساس تغیرات 90 به من بگه . با تشکر
اگه پکیج کانونو بخوای 16000تومان که یک سی دی انتخاب رشته است با یه دفترچه ی معرفی رشته ها به اضافه ی رتبه های برتر کانون اگه مشاوره هم بخوای 14000تومان رو هم رفته میشه 30000 تومان!!!
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
من پارسال رتبم 7000 منطقه دو شد انتخاب رشته نکردم !امسال 4000شدم هنوز نمی دونم انتخاب رشته کنم یا نه ؟؟
بچه ها انتخاب رشته فعال شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)