تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 456 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

After yesterday's game, Real Madrid coach Mourinho waited for the referees at the referee's exit of the Camp Nou and insulted them.
    Picture: Mourinho waiting by the referee's car before insulting him when he leaves the stadium

امیدوارم خود طرفداران مورینیو با من هم عقیده باشن که این حرکت در حد و اندازه های یه مربی درجه یک اروپا نیست !
    بابا خداییش حرکت خزیه دیگه

+

Teixeira Vitienes (referee, to Pepe during game yesterday): Please stop diving, act like a professional, via cuatro

Cesc: Pepe deserved red for hitting me in the face? I'm sure he didn't mean to do so

Cesc: Casillas insulting referee, Ramos complaining? If they did, it's because they feel that way. We think different but I respect both

Xavi: At the end of a game you always think the referee was against you but apparently Madrid think the same. Lass's red was clear though

آدم می مونه دیگه چی بگه

2. 12 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

نوواک جوکوویچ: مسی بهترین فوتبالیست دنیاست وهر سال بهتر می شود

تنیسور صربستانی در گفت و گو با ایی.اس.پی .ان به تمجیداز لیونل مسی پرداخته

سایت گل- نوواک جوکوویچ، تنیسور سرشناس صربستانی و مرد شماره یک تنیس دنیا مثل خیلی از ورزشکاران دیگر شانس تماشای بازیهای بزرگ فوتبال را از دست نمی دهد.

او در گفت و گو با ایی.اس .پی .ان که در روزنامه اسپورت کاتالونیا هم بازتاب یافته، به تمجید از ستاره ریزنقش آرژانتینی بارسا پرداخته: « دو سال است که مسی بهترین فوتبالیست دنیاست و هر سال در بارسا بهتر از سال قبل می شود. در حال حاضر بارسلونا بهترین تیم دنیاست. عملکرد مسی در داخل و خارج از زمین چمن الگوی خوبی برای کودکانی است که دوست دارند فوتبالیست شوند.»

جوکوویچ در ادامه صحبتهایش به دیداری که دراواخر سال گذشته میلادی در دوبی و با دیگو آرماندو مارادونا داشت اشاره کرده و گفت:« مارادونا یک افسانه جهانی است. او فوق العاده بود و مرا هم روی فرم آورد. مارادونا مرا مجبور کرد که درتمام زمین تنیس حرکت کنم و من را واقعا متعجب کرد؛ چون خیلی خوب توانایی های فوتبالی اش را به نمایش گذاشت و واقعا حس رقابتی خوبی دارد.»

گواردیولا: «ما برنده 180 دقیقه بودیم».
    پپ گواردیولا اعتراف کرد که حذف کردن رئال مادرید کار ساده ای نبود و رسیدن به مرحله نیمه نهایی را یک «موفقیت بزرگ» خواند.

با حذف رئال مادرید توسط بارسلونا، اکنون جوزپ گواردیولا فرصت این را دارد تا برای سومین بار روی نیمکت بارسا در مرحله نیمه نهایی جام حذفی بنشیند. سرمربی تیم رسیدن به مرحله نیمه نهایی را یک «موفقیت بزرگ» دانست و در ادامه گفت اگر با پشت سر گذاشتن تیم بزرگی مثل رئال به این مرحله برسید ارزش آن بیشتر است.

گواردیولا بر این باور است که حذف شدن رئال توسط بارسا به دلیل این بود که «ما در 180 دقیقه تیم برتر بودیم و به پیروزی رسیدیم». وی افزود: «واقعیت این است که ما بازی عالی را از خود ارائه دادیم و مستحق صعود به مرحله بعد بودیم. ما تلاش کردیم که اشتباهاتمان را مقابل آن ها کاهش دهیم، مهار کردن مادرید واقعا سخت است. وی همچنین افزود: «ما به این چالش ها فائق آمدیم».

پیشبینی بازی مادرید

در بازی تیم مقابل رئال مادرید در نیوکمپ، گواردیولا از ترکیب مورینیو متعجب نشد. «ما می دانستیم که آن ها مجبورند برای پیروزی تلاش زیادی بکنند، تنها چاره ما برای مقابله حمله بود». مربی به خبرنگاران گفت که بازی رئال مشابه بازی برگشت لیگ قهرمانان فصل پیش بوده است.

غرور در تیم و هواداران

نیوکمپ پاسخ صحبت گواردیولا قبل از بازی را داد و ظرفیت ورزشگاه با 95,485 هوادار تکمیل شد. گواردیولا در ستایش از هواداران و شاگردانش گفت: «من به این بازیکنان افتخار می کنم، بازی کردن مقابل رئال مادرید آسان نیست، چرا که ارائه بازی مقابل آن ها شجاعت می خواهد».

مصدومیت اینیستا و الکسیس

خبر بد برای تیم مصدومیت اینیستا و الکسیس بود، هر دوی آن ها در کنار ویا و آفلای و کیتا (به دلیل حضور در جام ملتهای آفریقا) به لیست بازیکنان خارج از ترکیب پیوستند. سرمربی در این باره گفت: «ما بازیکنان زیادی در اختیار نداریم و با این حال باید به پیشروی ادامه دهیم». گواردیولا همچنین از بازگشت پدرو و به ثمر رساندن گل توسط او ابراز شادمانی کرد و گفت: «ما او را لازم داشتیم، زیرا وضعیت خطرناک بود».

بارتومئو: «ما شایسته صعود به مرحله بعد بودیم»

معاون ورزشی مدیر عامل باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو پس از اتمام دیدار بیان کرد که بارسا در طی دو دیدار تلاش زیادی کرد و مستحق صعود به مرحله بعد بود. او همچین نسبت به تصمیم کمیته در مورد رفتار پپه و لگد کردن دست مسی گفت: «ما به این تصمیم احترام می گذاریم، اما تجدید نظر در کمیته مورد نیاز است».

ژاوی: «ما یک تیم فوق العاده را شکست دادیم».

هافبک بارسا، هواداران را ستود و با نگاه خوش بینانه به آینده اش اظهار داشت: «امیدوارم بتوانم سالهای زیادی اینجا بمانم».

ژاوی هرناندز تصدیق کرد: «با اینکه ما تا دقیقه 15 نیمه دوم بر بازی مسلط بودیم، بیشتر از آن چیزی که فکر می کردیم، در برابر یک تیم فوق العاده به سختی افتادیم». هافبک بارسا اعتراف کرد که این تیم، بهترین بازی خارج از خانه خود را در این بازی به نمایش گذاشت: «در برنابئو ما برتر بودیم، اما دیروز چندان خوب نبودیم، با این حال موفق به کسب نتیجه تساوی شدیم. حال زمان لذت بردن از این نتیجه و جشن گرفتن آن است».

ژاوی در مورد افت بازی بارسا پس از گل های مادرید گفت: «این صرفا یک "مشکل روانی" بود که در نتیجه آن تیم کمی از هم پاشید و ما کنترل بازی را از دست دادیم».

کاپیتان دوم بارسا، حمایت هواداران را مورد ستایش قرار داد: «هواداران با ما بودند و شعارهای های آنان، آغازی تماشایی برای ما رقم زد. گاهی اوقات شما فراموش می کنید که این تیم چگونه به اینجا رسیده است، رسیدن به این جایگاه بسیار دشوار است و ما باید از آن لذت ببریم. با در نظر گرفتن سختی ها و مشکلات، حتی بیشتر از آن لذت خواهیم برد».

مصدومیت ها و داوری بحث برانگیز

مصدومیت الکسیس و آندرس اینیستا، از صحنه های تلخ بازی بود: «غیبت این دو بازیکن بسیار تأثیرگذار است، به ویژه که هر دوی آنها نقش مهمی در تیم ایفا می کنند. در هر حال سرمربی باید این مشکل را حل کند و برای آنها جایگزینی پیدا کند، اما ما بازیکنان ذخیره بسیار خوبی داریم و ما با شانس پیروزی، فصل را به پایان خواهیم رساند».

این هافبک همچنین می خواست تا در مورد سوت ها و تصمیمات بحث برانگیز داور صحبت کند: «مسئله داور، نسبی است. وقتی شما یک بازی را به اتمام می رسانید، فکر می کنید که او علیه شما بوده است در حالیکه مادرید نیز اینگونه فکر می کند، حتی اگر کارت قرمز لاس کاملا بدیهی به نظر برسد. من فکر می کنم تصمیمات داور منصفانه بود».

بازیکن پرورش یافته لاماسیا، که دیروز 32 ساله شد، گفت: «من واقعا از این دوره لذت می برم. از هم اکنون هر فصل برای من، یک سال فوق العاده و بزرگ است. من عاشق بارسا هستم، آنها بهترین تیم جهان هستند و من امیدوارم که بتوانم سالهای زیادی در اینجا بمانم و به کار خود ادامه دهم».

«ما خوشحال هستیم، نیمه نهایی در انتظار ماست»

مدافعان تیم، آلوز و پیکه، نقش مهمی در این بازی داشتند. مدافع کناری برزیلی، بازی رئال مادرید را اینگونه تحلیل کرد: «آنها فوق العاده بودند و واقعا ما را تحت فشار قرار دادند». مدافع کاتالانی نیز گفت : «ما خوشحال هستیم، نیمه نهایی در انتظار ماست».

والنسیا، رقیب بارسا در مرحله نیمه نهایی.

والنسیا تحت هدایت اونای امری توانست در دیداری آسان با نتیجه 3-0 لوانته را شکست دهد تا در دور بعد مقابل بارسا قرار بگیرد.

بازی رفت در روز 1 فوریه در مستایا برگزار خواهد شد، بازی برگشت هم درست یک هفته بعد در نیوکمپ صورت می گرد. هر دو دیدار رفت و برگشت ساعت 21:00 (به وقت اسپانیا) برگزار خواهد شد.

والنسیا-بارسلونا و میرانداز-اتلتیک تیم های حاضر در دیدار های مرحله نیمه نهایی جام پادشاهی خواهند بود. با پیروزی 3-0 والنسیا مقابل لوانته، بارسا در حال حاضر رقیبش را در مرحله بعد می شناسد. نتیجه شب گذشته والنسیا، به همراه پیروزی 4-1 والنسیا در دور رفت، باعث شد تا تیم اونای امری در دور بعد مقابل بارسلونا قرار بگیرد. بازی رفت روز چهارشنبه 1 فوریه در مستایا انجام می شود. دو تیم یک هفته بعد هم در نیوکمپ بازی برگشت را برگزار خواهند کرد.

رقیب آشنا

در طول تاریخ این رقابت ها، بارسا و والنسیا 18 بار مقابل هم قرار گرفته اند که 7 بار والنسیا به دور بعد صعود کرد و 11 بار بارسا موفق به حذف والنسیا و صعود به مرحله بعد شد. آخرین باری که این دو تیم در جام حذفی مقابل هم انجام دادند مربوط به مرحله نیمه نهایی فصل 2007/08 می شود.

امری: والنسیا می تواند در نیمه نهایی بارسا را شکست دهد

مربی اسپانیایی والنسیا معتقد است که تیمش انگیزه های بیشتری درمقایسه با بارسا دارد

سایت گل- اونای امری مربی والنسیا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش می تواند در مرحله نیمه نهایی رقابتهای کوپا دل ری بارسلونا را از پیش رو بردارد

والنسیا در مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها موفق شد تا با نتیجه 1-7 از سد لوانته عبور کند. دیدار برگشت این دو تیم5شنبه شب با برد 0-3 والنسیا به پایان رسید

اکنون امری، مربی جوان والنسیا معتقد است که بارسلونا که درمرحله یک چهارم پایانی این رقابتها رئال را از پیش رو برداشته بود، حریف سختی است ودرعین حال به این نکته اشاره کرده که نباید شانس تیم او برای صعود را دست کم گرفت

امری گفت:« کار سختی خواهد بود ولی ما می توانیم این کار را انجام دهیم. تلاشمان را می کنیم. از نظر انگیزه باید بگویم که ما انگیزه های بشیتری درمقایسه با بارسا داریم.»

امری در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که ازتماشای عملکرد بازیکنانش در دیدار5شنبه ، درحالی که او تغییرات زیادی درترکیب تیمش اعمال کرده بود، رضایت داشت:« ما به دنبال ذهنیت ساخت تیمی بودیم که در آن همیشه یک عده خاص به صورت ثابت بازی نکنند و سیستم چرخشی درآن حکمرانی کند. تیمی که با اعتمادبه نفس و با کیفیت خوب بازی کرده و به پیروزی برسد؛ بدون درنظر داشتن نتیجه. ما 5شنبه شب این کار را انجام دادیم. بدون آنکه گلی بخوریم و یا اخراجی داشته باشیم.»

lمنبع:سايت رسمي باشگاه
    Last edited by LittLe_BeAr; 27-01-2012 at 14:03.

4. 15 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

جشن تولد پیکه و شکیرا درحضور 150 میهمان

مدافع باتجربه اسپانیایی و نامزدش در فکر یک جشن تولد مجلل هستند

سایت گل- جرارد پیکه ، مدافع اسپانیایی باشگاه بارسلونا و شکیرا نامزد کلمبیایی او درنظر دارند تا جشن های تولدشان را در یک روز و در یک مراسم باشکوه جشن بگیرند.

هر دوی آنها در روز دوم فوریه تولدشان را جشن خواهند گرفت. دراین روز پیکه 25 ساله می شود و شکیرا 35 سالگی اش را جشن خواهد گرفت.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، این زوج جنجالی برای جشن تولدشان 150 مهمان دعوت کرده اند.

بارسلونا 2-2 رئال مادرید: امتیازات بازیکنان

بارسلونا در یکی از مهیج ترین مسابقات ال کلاسیکوی اخیر، جای خود را در مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی 2-2 در برابر رقیب همیشگی خود، رئال مادرید، پس از پیروزی 2-1 هفته گذشته در برنابئو ثابت کرد. در بازی که با آسیب دیدگی الکسیس سانچز و آندرس اینیستا، و گل پدرو رودریگز و دنیل آلوز همراه بود، که گل دوم با شوت برق آسایی به گوشه بالای دروازه اصابت کرد.

در اینجا به امتیازات بازیکنان می پردازیم:

خوزه مانوئل پینتو: 7

در برخی از موقعیت های حیاتی در این مسابقه، به ویژه در نیمه اول و جلوگیری از دو موقعیت گل رئال مادرید نقش مهمی داشت. او در نیمه اول به اشتباه توپ را به ایگواین واگذار کرد، اما در برگشت آن را به خوبی مهار کرد. این تنها عملکرد خوب او به طور کلی بود.

اریک آبیدال: 6

تلاش زیادی برای مهار اوزیل کرد و اغلب با او درگیر بود. این یکی از روز های خوب او بود.

کارلس پویول: 7

در نیمه دوم تعادل خود را از دست داد و بنزما توانست گل دوم را به ثمر برساند. اما به غیر از آن به اندازه کافی در دفاع خوب عمل کرد و موقعیت های حیاتی را به خوبی مهار کرد، حتی برخی از حملات غیر معمول را نیز به خوبی جمع کرد.

جرارد پیکه: 5

بازی بدی تا به حال به نمایش گذاشت. در دو گل رئال مادرید بسیار بد عمل کرد و شانس آورد که گل بیشتری به ثمر نرسید. یکی از بدترین عملکرد های این فصل او بود.

دنیل آلوز: 7.5

با آرام نگه داشتن رونالدو و کنترائو به خوبی آن ها را مهار کرد و گل بسیار فوق العاده ای در دقیقه آخر نیمه اول به ثمر رساند.

سرجیو بوسکتس: 7.5

بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت اگر چه به خوبی هفته گذشته نبود. مثل همیشه خوب توپ را توضیع کرد و در دفاع به خوبی عمل کرد.

ژاوی هرناندز: 7

بازی درخشانی در روز تولد خود نداشت اما هنوز هم به خوبی در میانه زمین موقعیت ایجاد می کرد. گرچه او به خوبی همیشه در این بازی بزرگ عمل نکرد.

آندرس اینیستا: 7

تا قبل از آسیب دیدگی به علت برخورد با آلبروئا، یکی از پویا ترین و خطرناک ترین بازیکنان در زمین بود. انتظار می روزد حداقل برای چند هفته خارج از میادین باشد.

الکسیس سانچز: 7

با ایجاد فضا برای هم تیمی های خود و گرفتن خطا، فشار زیادی به تیم حریف وارد ساخت. در نیمه دوم آسیب دید و حداقل دو هفته بازی نخواهد کرد.

فابرگاس: 5.5

یکی از بدترین بازی های خود را با پیراهن بارسا انجام داد، شاید حتی بدتر. او کاملا در بازی بی اثر بود و با عبور های ناقص خود چندین بار موقعیت های بارسا را از دست داد.

لیونل مسی: 7.5

در بهترین حالت خود نبود، اما هنوز هم نقش حیاتی را ایفا می کرد. او توجه کل دفاع مادرید را نسبت به خود جلب کرد و با سختی زیادی بریا پدرو موقعیت ایجاد کرد.

تعویضی ها:

پدرو رودریگز: 6.5

به جای اینیستا به زمین آمد و بازی خوبی انجام داد. در نیمه اول گلی به ثمر رساند و به طور کل او همیشه در 90 دقیقه کاری خلاقانه از خود به نمایش می گذارد. کمی هم در سمت چپ حمله تاثیر گذار بود.

تیاگو آلکنترا: 7

تنها 20 دقیقه به جای سسک فابرگاس به زمین آمد، و عملکرد خوبی داشت و با پاس های خود به تیم کمک کرد و تا پایان بازی از بارسلونا محافظت کرد.

خاویر ماسکرانو: 6.5

به جای الکسیس آسیب دیده در دقایق پایانی بازی به زمین آمد و با عملکرد خوب خود در دفاع بارسلونا را برای رسیدن به مرحله نیمه نهایی حمایت کرد.

سسک : «قهرمان شدن به ما قدرت خواهد بخشید»

سسک در کنفرانس خبری پنجشنبه بر این مطلب تاکید داشت : «ما کار خود را انجام دادیم. در این مرحله تیمی را شکست دادیم که همیشه حریف سختی است».

او همچنین راجع به آمادگی خودش در این بازی گفت : «همواره جا برای پیشرفت وجود دارد». سسک فابرگاس راجع به دو بازی یک چهارم نهایی،دیداری پر حادثه اما تحت کنترل بازیکنان تیم تا به آخر، اظهار داشت: «من به بازی تیم در طول 180 دقیقه افتخار میکنم».

این هافبک کاتالان این چنین ادامه داد : «ما از موقعیت خوبی برخوردار هستیم، به نیمه نهایی جام حذفی راه پیدا کردیم و در لیگ جایگاه دوم را داریم و برای رسیدن به مادرید تلاش میکنیم. از سوی دیگر منتظر شروع دوباره جام قهرمانان هستیم». سسک فابرگاس راجع به دو بازی یک چهارم نهایی،دیداری پر حادثه اما تحت کنترل بازیکنان تیم تا به آخر، اظهار داشت: «من به بازی تیم در طول 180 دقیقه افتخار میکنم».

با حذف مادرید از جام حذفی سسک باور دارد که تیم بعد از هر بازی نیرومند تر میشود.او اضافه می کند : «همواره شکست دادن مادرید مشکل است.آنها از دید من تیم قدرتمندی هستند ،اما این مسئله مارا غافلگیر نکرد.ما می دانیم آنها زمانی که بهترین بازی خود را انجام دهند حریف سر سختی هستند».

طاقت فرسا

سسک همچنین گفت : «من از عملکرد خود در چهارشنبه شب راضی نیستم، باید پیشرفت کنم، او اضافه کرد که اگرچه او برای این به اینجا آورده شده که فوتبال را به سبک بارسا بازی کند اما به خوبی جا گرفتن در سبک بازی سرمربی چندان هم آسان نیست». او گفت : «وقتی من بیشتر جلو بازی میکنم آزادی عمل بیشتری دارم و آن نقشی است من میتوانم انجام دهم، وقتی عقب تر بازی میکنم باید نظم بیشتری در بازی داشته باشم و من توان آن را ندارم».

هیچ بهانه ای نداریم

بارسا برای چند بازی آتی الکسیس و اینیستا را در اختیار ندارن و همچنین ویا ، فونتاس و آفلای هم از قبل بیرون از تیم هستند. به همین دلیل به ترکیب تیم فشار زیادی خواهد آمد، اما سسک گفت : «هیچ بهانه ای وجود ندارد،ما بارسلونا هستیم.ما باید بهترین بازی های خود را انجام دهیم. بازیکنانی در تیم ب وجود دارن که واقعآ خوب بازی می کنند».

برای اینیستا متاسفم

سسک فابرگاس در مورد آندرس اینیستا ، هم تیمی اش در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا ، که در برابر مادرید مصدوم شد گفت : «برای او متاسفم.او می داند که ما منتظر بازگشتش هستیم، او و لئو تاثیر گذار ترین بازیکنان در بازی هستند».

6. 15 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز: حالا پپ مانده و 14 بازیکن!

بعد از مصدومیت اینیستا و الکسیس سانچس، مربی تیم کاتالان تنها 14 بازیکن را به صورت آماده در اختیار دارد

سایت گل –بازی برگشت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری و رویارویی بارسا و رئال مادرید در نوکمپ مصدومان جدیدی را روی دست پپ گواردیولا گذاشت. با مصدومیت آندرس اینیستا و الکسیس سانچس، پپ جوان دو تای دیگر از مهره های کلیدی اش را از دست داد و اکنون گواردیولا تنها 14 بازیکن را به صورت آماده در اختیار دارد

هنوز نیم ساعت از آغاز دیدار 4شنبه شب نگذشته بود که اینیستا با احساس ناراحتی در ناحیه پای چپ درخواست تعویض داشت و پدرو به جای او روانه میدان شد. بعد از انجام بررسی های اولین مشخص شد که او دچار پارگی کوچکی در عضله دو سر ران پای چپش شده و برای حدود 3هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود و ستاره شیلیایی هم از ناحیه استخوان ترقوه چپ مصدوم شده است.

این درحالی است که پیش از این داوید ویا، ایبراهیم آفلای و فونتاس هم با مصدومیتهایی طولانی کنار رفته بودند. با مصدومیت اینیستا و الکسیس و سفر کیه تا به قاره افریقا برای حضور در رقابتهای جام ملتهای آفریقا، پپ درحال حاضر تنها 14 بازیکن آماده را برای دیدار با ویارئال دراختیار خواهد داشت.

8. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوري سه هفته‌اي انيستا از ميادين

هافبک بارسلونا که در ديدار اين تيم مقابل رئال مادريد از ناحيه ران چپ دچار کشيدگي مفصل شد سه هفته قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.

اندرس اينيستا، در ديدار اين تيم مقابل رئال مادريد در دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي که با تساوي 2 بر 2 دو تيم به پايان رسيد، از ناحيه عضله ران چپش دچار مصدوميت شد و از زمين بازي بيرون رفت.

کادر پزشکي، باشگاه بارسلونا اعلام کرد که اينيستا به خاطر اين مصدوميت قادر نخواهد بود سه هفته تيمش را همراهي کند.

به اين ترتيب اين هافبک خوش تکنيک نخواهند توانست در بازي‌هاي تيمش در چارچوب هفته بيست و يکم و بيست دوم و بيست و سوم که به ترتيب مقابل ويا رئال ، رئال سوسيداد و والنسيا برگزار مي‌شود شرکت کند .

وي همچنين ديدار رفت و برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا را که مقابل والنسيا برگزار خواهد شد را از دست داد.

اين براي سومين بار در طول اين فصل است که اينيستا دچار آسيب ديدگي مي‌شود.

وي پيش از اين در ديدار مقابل ميلان در هفته اول ليگ قهرمانان اروپا دچار مصدوميت شد و يک ماه به دور از ميادين بود. بعد از آن هم در يک از ديدارهاي جام حذفثي مصدوم شد و حدود دو هفته نتوانست تيمش را همراهي کند.

مشکل کشيدگي عضله، خصوصا از ناحيه‌ي ران يکي از آسيب ديدگي‌هاي رايج در باشگاه بود که در اين فصل گريبانگير بازيکناني مانند اينيستا، فابرگاس و سانچس شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هزينه هاي بارسلونا براي عبور از رئال مادريد

تيم فوتبال بارسلونا براي عبور از رئال مادريد به نيمه نهايي جام پادشاهي 600 هزار يورو، اينيستا و آلکسيس سانچس را از دست داد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، تیم فوتبال بارسلونا که در کمتر از 2 دقیقه به رئال مادرید گل زده بود با دو گل دریافتی از این تیم در نیمه دوم راهی نیمه نهایی شد.
    در این بازی هواداران بارسلونا بسیار منسجم و هماهنگ علیه دولت اسپانیا، بازیکنان رئال مادرید و خوزه مورینیو شعار دادند و برای داشتن لباس یک دست، پلاکاردهای با کیفیت و لوازم کافی برای تشویق این هواداران 600 هزار یورو هزینه شده بود.

بر اساس همین گزارش بارسلونا به خاطر مصدومیت، آندرس اینیستا و آلکسیس سانچس را نیز از دست داد.
    خطای په‌په، این بازی ساز بی رقیب دنیای فوتبال حرفه ای را تا حداقل دو هفته خانه نشین کرده است.
    نام سانچس نیز در کنار داوید ویا، آفلای و فونتاس حک شده است. کیتا نیز به خاطر جام ملت های آفریقا فعلا قادر به همراهی بارسلونا نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 27-01-2012 at 16:41. دليل: مرج/ قرآن خدا غلط نمی شود اگر چندین خبر در یک پست باشد/

10. 8 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه های بارسلونا در 26 ژانویه ی 2012

sport

حذف مادرید !

بارسا با دو گل خوب از پدرو و آلوز به نیمه نهایی رسید

بارسا 2-2 مادرید

تیم بلوگرانا در مجموع 180 دقیقه تیم برتر میدان بود

په په بازی کرد و کاسیاس جنبه ی شکست را نداشت ، او به داور گفت:" برو با آنها جشن بگیر "

==========

elmundo

صعود به نیمه نهایی

بارسا با یک بازی خوب و با گلهای صحیح از پدرو و آلوز صعود کرد

مادرید در اوج هم نتوانست در نوکمپ پیروز شود

کوپا: بارسا2-2 مادرید

محرومیتی برای په په در کار نخواهد بود و هیچ اقدامی علیه او انجام نمیشود چون "هیچ کدام از انگشت های مسی قطع نشده است "!

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لیونل مسی: هرگز به گذشته فکر نمی‌کنم؛ بازی‌ها برای من همگی یکسان هستند؛ به آرژانتینی بودن‌ام افتخار می‌کنم؛ هرگز روی رونالدو تمرکز نمی‌کنم

لیونل مسی در گفتگو با مجله تایم از خود، دوران حضور در لاماسیا، رقابت با رئال مادرید و کریستیانو رونالدو، و تیم ملی آرژانتین سخن گفته است.

سایت گل -
    درباره موفقیت‌هایش
    نمی‌دانم. همیشه در آغاز سال، این هدف را برای خود در نظر می‌گیرم که تلاش کنم به همه دستاوردهای ممکن برسم، بدون این که آن سال را با سال‌های پیشین مقایسه کنم، و بدون این که به این فکر کنم تاکنون به چه دستاوردهایی رسیده‌ام یا به عنوان گروه به چه چیزهایی رسیده‌ایم. اتفاقی که افتاده برای من تمام شده و رفته، و من همیشه به مقابل می‌نگرم. انسان فرصت ندارد متوقف شود و به هرآن‌چه روی می‌دهد فکر کند؛ اتفاقات بسیار سریع می‌افتند. هنگامی که بازنشسته شدم، آن‌گاه به گذشته‌ها فکر خواهم کرد.

نحوه به دست آوردن تکنیک بالایش
    واقعا نمی‌توانم بگویم. سال به سال رشد کردم و بهتر شدم. خوش‌اقبال بودم که در سنین بسیار پایین فوتبال را آغاز کردم و همیشه هم‌تیمی‌های خوبی اطرافم بودند؛ این به من کمک کرد و روش بازی من را بهبود داد. با گواردیولا بود که بازی تاکتیکی را آموختم و این همان چیزی بود که بیش از هر چیزی به آن نیاز داشتم. از نظر تاکتیکی آموختیم که هنگامی که توپ را نداریم چگونه بایستیم و فکر کنیم. این‌گونه زمانی که توپ را می‌گیریم بهتر کار می‌کنیم.

درباره زندگی ساده‌اش
    همیشه همین‌طور بودم، حتی در دوران جوانی. من همیشه تنها فوتبال را دوست داشتم و زمان زیادی را به آن می‌پرداختم. هنگامی که بچه بودم، دوستانم با من تماس می‌گرفتند که با آنها بیرون بروم، اما من ترجیح می‌دادم در خانه بمانم و برای روز بعد تمرین کنم. دوست دارم بیرون بروم، اما باید دانست که چه زمانی برای بیرون رفتن مناسب است و چه زمانی نه. به همین دلیل است که می‌گویم از آن دوران تاکنون چیزی تغییر نکرده. دوستانم بیرون می‌روند و من در خانه می‌مانم. اما نه این که کاری نکنم، بلکه خود را وقف فوتبال می‌ساختم.

درباره سرگرمی
    هرگز به این فکر نکردم که دارم سرگرمی و تفریح را قربانی پیشرفت در کارم می‌کنم. همیشه دوست داشتم فوتبال را حرفه‌ای بازی کنم، و همیشه می‌دانستم برای این که به این هدف برسم باید از چیزهای زیادی بگذرم؛ من آرژانتین را ترک کردم، خانواده‌ام را ترک کردم تا زندگی جدیدی بسازم، دوستان دیگری یافتم، و در کنار مردم دیگری زندگی کردم. همه چیز برایم تغییر کرد. اما هر کاری کردم برای فوتبال بود، برای این که به رویایم برسم. به همین دلیل است که در مهمانی‌ها شرکت نمی‌کنم، یا در خیلی فعالیت‌های دیگر حضور ندارم.

درباره اولین تجربیات حضور در لاماسیا
    حضور در لاماسیا بسیار به من کمک کرد چون تک و تنها از آرژانتین آمده بودم و در میان دیگر افراد لاماسیا حضور می‌یافتم؛ من شده بودم یکی از آنها. ما همه از جاهای متفاوتی آمده بودیم و بسیار به هم کمک کردیم. حقیقت این است که لحظات خوش بسیاری در آن‌جا گذراندیم، چون مدت زیادی را با هم بودیم و دوستی‌ها بین ما قوی و قوی‌تر شد.

آماده‌سازی برای جام جهانی بعدی
    برای جام جهانی آماده می‌شوم، همان‌گونه که برای هر مسابقه‌ای آماده می‌شوم. من در تمامی مسابقات یکسان بازی می‌کنم، فرقی نمی‌کند آن بازی در جام جهانی باشد یا لیگ قهرمانان، یا در جام حذفی. برای من تمامی بازی‌ها فینال هستند. آماده‌سازی من برای دیدارهای مختلف هیچ تفاوتی با هم ندارد.

درباره فشار بازی در جام جهانی
    ما در تمامی دیدارهای تیم ملی آرژانتین فشار را حس می‌کنیم. فقط هم من نه، بلکه همه ما. از جام جهانی 2010 آموختم که مهم‌تر از همه این است که تیم قدرتمند باشد و یکپارچه و متحد. در تورنمنت‌های بسیار کوتاه این نکته مهم‌ترین است.

این که آیا رقابت با کریستیانو رونالدو از او بازیکن بهتری ساخته
    فکر نمی‌کنم. من هرگز روی رونالدو تمرکز نمی‌کنم، و هرگز خود را با بازیکن دیگری مقایسه نمی‌کنم. ذهنیت من این است که هر سال هم به عنوان بازیکن رشد کنم و هم تیم ما بهتر شود؛ اگر رونالدو نبود هم هدف من همین بود.

نظر مسی درباره رونالدو
    به نظرم او انسان خوبی است. به نظرم بازیکن خوبی است که بسیار برای مادرید سودبخش بوده و در هر لحظه می‌تواند سرنوشت یک بازی را رقم بزند.

این که اگر رونالدو گل بزند باعث فشار روی او می‌شود یا نه
    نه. برایم این مهم است که مادرید چه می‌کند چون آنها رقیب ما هستند، چون آناه در لیگ ما هستند و چون تقریبا هر سال ما با آنها بر سر قهرمانی نبرد داریم. اما رقابت با رونالدو؟ نه.

احساس مسی پس از شکست
    من بازیکنی رقابتی هستم و هنگامی که می‌بازیم حس بدی می‌یابم. می‌توانید هنگامی که می‌بازیم این را در من ببینید. در چنین شرایطی در حال و روز بدی قرار می‌یگرم و دوست ندارم با کسی حرف بزنم. تنها در خود فرومی‌روم و بازی را در سرم مرور می‌کنم: چه چیزهایی اشتباه شد؟ چه اشتباهاتی مرتکب شدم؟ چرا پیروز نشدیم؟

این احساس تا چه زمانی ادامه دارد؟
    تا بازی بعدی. خوشبختانه زیاد بازی می‌کنیم و این مدت چندان طول نمی‌کشد!

انتقادات آرژانتینی‌ها از عملکرد او در تیم ملی
    بله، بله، آزاردهنده بود. چون آنها حرف‌هایی می‌زدند که واقعیت نداشت – این که پوشیدن پیراهن آرژانتین برایم زیاد مهم نیست. اما من این حس را ندارم. من این طور فکر نمی‌کنم. اکنون به نظرم مردم کشورم درک می‌کنند که فوتبال بازی گروهی است، و من به همان اندازه بارسلونا تلاش می‌کنم، و همواره نهایت سعی خود را انجام می‌دهم.

حس میهن‌دوستی، با وجود دوری بلندمدت
    من از 12 سالگی دور از کشور بودم اما آرژانتینی بودن من که متوقف نمی‌شود! هرگز هم نمی‌خواهم این‌گونه شود. بسیار افتخار می‌کنم که آرژانتینی هستم، هرچند که در این کشور زندگی نمی‌کنم. این را از زمانی که بسیار جوان بودم به روشنی گفته‌ام، و هرگز نخواستم این حس من تغییر کند. بارسلونا خانه من است، چون هم باشگاه و هم مردم به من همه چیز داده‌اند، اما من همیشه آرژانتینی هستم.

درباره این که هم‌وطنانش سرانجام با او به گرمی برخورد کردند
    این را می‌توانید در احساساتی که مردم کشورم دارند ببینید، این را می‌توانید در حرف‌هایشان در تلویزیون ببینید. پیش‌تر، انتقادات بسیاری وجود داشت و همه چیز بد بود. اما اکنون این‌گونه نیست. این بسیار خوب است چون به هر کشوری می‌روم مردم بسیار عالی از من استقبال می‌کنند اما در کشور خودم این اتفاق نمی‌افتاد.

درباره طرفدارانش در سراسر دنیا، مانند کلکته هند که اخیرا در آن بازی کرد
    باورکردنی نبود. این استقبال در بسیاری از کشورهایی که در آنها حضور داشته‌ام روی داده ولی هنوز برایم شگفت‌انگیز است. هرگز تصور نمی‌کردم مردم ساکن کشورهای بسیار دورتر از اسپانیا و آرژانتین این‌چنین برای من احساسات نشان دهند. این من را بسیار خوشحال می‌سازد.

آیا این ستایش‌ها فشار گل‌زنی را روی او بیشتر می‌کند؟
    خیر، من مانند همیشه بازی می‌کنم. چه بازی دوستانه باشد، چه امتیاز داشته باشد، چه فینال باشد… هر دیداری. همیشه تلاش می‌کنم بهترین بازی را انجام دهم؛ ابتدا برای تیم، سپس برای خودم، برای هواداران، و تلاش می‌کنم پیروز شوم.

کیفیتی که در هم‌تیمی‌هایش می‌ستاید
    ارزش‌های من تغییری نکرده؛ ارزش‌هایی که از خانواده آموخته‌ام. این همان ارزش‌هایی است که با خود به بارسا آوردم، و مسئولان لاماسیا به کودکان یاد می‌دهند: احترام، فروتنی، همکاری. احترام به دیگری، حالا او هر فردی که می‌خواهد باشد.

جام جهانی 2014
    امیدوارم منتقدان را خاموش کنم. امیدوارم آرژانتین موفق باشد و بتوانیم قهرمان شویم. من می‌خواهم در برزیل قهرمان شوم و جام جهانی را با هم‌تیمی‌هایم تقسیم کنم. اما اگر قهرمان نشدیم، کاری نمی‌توانم انجام دهم. هنوز فرصت بسیاری هست. هنوز زمان زیادی برای آماده‌سازی و برای پیشرفت مانده.

14. 12 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فابرگاس: باید بیش از این پیشرفت کنم

این هافبک ملی پوش بعد از 8 سال بازی برای آرسنال در تابستان گذشته به بارسا برگشت، در این مدت بازی های درخشانی از خود به نمایش گذاشته و خیلی زود به یکی از ستاره های اصلی تیم تبدیل شد

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک بارسا، اعلام کرد هنوز به بهترین شرایط نرسیده و احساس می کند برای اضافه کردن به کیفیت تیم باید بیش از اینها پیشرفت کند.
    این هافبک ملی پوش بعد از 8 سال بازی برای آرسنال در تابستان گذشته به بارسا برگشت، در این مدت بازی های درخشانی از خود به نمایش گذاشته و خیلی زود به یکی از ستاره های اصلی تیم تبدیل شد.
    با این وجود او از خودش به طور کامل راضی نیست و معتقد است باید بهتر از اینها کار کند.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" من از نمایش خودش در دیدار چهارشنبه شب مقابل رئال راضی نیستم. باید خیلی بیش از اینها پیشرفت کنم.
    اگرچه به خاطر آشنایی با سبک بازی بارسا به اینجا آمدم اما بازی کردن در این سیستم به راحتی امکان پذیر نیست.
    وقتی در خط حمله بازی می کنم جابجایی بیشتری دارم و این نقشی است که به راحتی می توانم از عهده آن بربیایم. اما اگر عقب تر بازی کنم، باید نظم بیشتری داشته باشم و در حال حاضر از صبوری لازم برای آن برخوردار نیستم."
    این ستاره 24 ساله در رقابتهای این فصل لالیگا 14 بازی برای بارسا انجام داد و تاکنون 9 بار موفق به گلزنی شد.

پیش بازی ویارئال- بارسا؛ ماموریت، غرق کردن زیر دریایی

آبی و اناری ها بعد از صعود به نیمه نهایی کوپا دل ری با عبور از رئال، در لالیگا مقابل زیردریایی های زرد قرار خواهند گرفت

در دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل رئال، دو بازیکن کلیدی آبی و اناری ها مصدوم شدند. آندرس اینستا که در همان نیمه اول دچار مصدومیت از ناحیه همسترینگ شد، برای سه هفته از میادین دور خواهد بود. الکسیس سانچس نیز در این دیدار مصدوم شد و نمی تواند در دیدارهای پیش برای کاتالان ها به میدان برود.
    ابراهیم آفلای و داوید ویا نیز به دلیل مصدومیت در چند ماه آینده همچنان غایب خواهند بود. در مقابل ویکتور والدس بار دیگر به ترکیب اصلی برمی گردد و خاویر ماسچرانو نیز احتمالا از ابتدا در ال مادریگال به میدان می رود.
    در سمت مقابل، چند بازین ویارئال در هفته گذشته بار دیگر به تمرینات بازگشتند. کارلوس مارچنا، متئو موساچیو و خاوی کامونیاس بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده اند.
    واکاسو مبارک نیز بعد از عمل جراحی موفق آمیز بینی اش، بار دیگر در تمرینات زیردریایی های زرد حضور پیدا کرد. با این وجود، خوسه کاتالا به دلیل عمل جراحی روی زانوی راستش همچنان غایب است. جوزپه روسی نیز که در ابتدای فصل از ناحیه لیگامنت داخلی زانو دچار مصدومیت شد، هنوز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده است.

- ویارئال از 19 امتیازی که تا اینجای فصل به دست آورده، 16 امتیاز را در خانه کسب کرده است. تنها تیمی که توانسته با پیروزی از ال مادریگال به خانه برگردد، لوانته بوده است.
    - زیر دریایی های زرد از سال 1998 که اولین بار به دسته اول لالیگا صعود کردند تا کنون 8 بار بارسا را شکست داده اند. تنها تیمی که در این مدت توانسته پیروزی های بیشتری مقابل کاتالان ها به دست بیاورد، دپورتیوو لاکرونیا با 9 یپروزی بوده است.
    - شاگردان خوسه مولینا در 5 دیدار اخیرشان در ال مادریگال شکست نخورده اند. آنها در این دیدار ها 3 پیروزی و 2 تساوی کسب کردند.
    - بارسا در سه دیدار اخیرش با ویارئال در ال مادریگال به پیروزی رسیده؛ آخرین پیروزی آنها آوریل گذشته با نتیجه نزدیک 1-0 رقم خورد.
    - آخرین باری که یک تیم توانست اختلاف 5 امتیازی اش در نیم فصل دوم را جبران کند، در فصل 03-2002 بود که رئالی ها علی رغم عقب افتادن از سوسیه داد، در نهایت قهرمانی شدند. شاگردان دل بوسکه در پایان هفته نوزدهم 5 امتیاز با سوسیه داد فاصله داشتند اما در نهایت با 2 امتیاز برتری به قهرمانی رسیدند.
    Last edited by LittLe_BeAr; 27-01-2012 at 18:59.

16. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه های بارسلونا در 27 ژانویه ی 2012

sport

بارسلونيتيس حاد

مادريد بخاطر حذف شدن گريه مي كند

علائم :

1-شكايت از داوري - مورينيو , كاسياس , راموس و په په داور اين بازي را سرزنش كردند

2-فلورنتينو دست به كار ميشود به صورتي كه ديگر تكسيرا بازي هاي انها را قضاوت نخواهد كرد

3-تشخيص ندادن اشتباه - انها به دنبال پيروزي در جنگ لفظي بدون فاقد ارزش هاي ورزشي هستند

==========

elmundo

مسي به دوردست مي رود ( مسي افسانه ميشود)

لئو به غير از گل زني پادشاه پاس گل است او در حال حاضر 18 پاس گل داده

عكس او بر روي جلد مجله ي TIME استو او را با نام سلطان لئو ميخوانند

والنسيا رقيب بارسا

زياده روي مو

درد از دست دادن مربي - او به داوران زخم زبان ميزند

حمله ي او به تكسيرا : چه وقت ميخواي حرفه اي شوي؟

اينيستا 3 هفته غايب خواهد بود

الكسيس تلاش ميكند به بازي مقابل والنسيا برسد

سسك : ما ميتوانيم هركاري را انجامدهيم

راز مهم : په په ميتوانست براي بارسا بازي كند

18. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سوبی ساره تا: نمی دانم گواردیولا در بارسا می ماند یا نه

مدیر ورزشی آبی و اناری ها اعلام کرد سرمربی جوان بارسا هیچ نشانه ای از برنامه اش برای آینده بروز نداده است

سایت گل- آندونی سوبی ساره تا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا، تاکید کرد نمی داند پپ گواردیولا قراردادش را با این باشگاه تمدید خواهد کرد یا نه.
    قرارداد فعلی گواردیولا با باشگاه بارسلونا در انتهای فصل جاری به پایان می رسد اما مدیران این باشگاه قصد دارند هر طور شده این مربی موفق را در نوکمپ نگه دارند.
    با این وجود گواردیولا هنوز در این مورد تصمیم گیری نکرده و سوبی ساره تا هم اعلام کرد سرمربی جوان بارسا هیچ نشانه ای از برنامه اش برای آینده بروز نداده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پپ به من نگفته که در بارسا می ماند یا نه."
    بارسا در هفته های اخیر با مصدومیت های پیاپی روبرو بوده اما مدیر ورزشی این باشگاه اعلام کرد نیازی به خریدهای جدید در بازار نقل و انتقالات نیست.
    " ما بازیکنان بسیار خوبی در اختیار داریم. بزرگترین بازار ما تیم ذخیره های مان است."
    او همچنین در مورد دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل رئال گفت:" ما یک ورژن فوق العاده از رئال را دیدیم."
    بارسا این هفته در لالیگا میهمان ویارئال خواهد بود.

20. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •