سلام
زیر نویس و فیلم و داخل یک فولدر قرار داده تلوزیون بصورت خودکار میشناسه.فقط زیرنویس و فایل تصویریتون باید هم نام باشند.
مثلا:
ّFilm123.mkv
Film123.srt
سلام
زیر نویس و فیلم و داخل یک فولدر قرار داده تلوزیون بصورت خودکار میشناسه.فقط زیرنویس و فایل تصویریتون باید هم نام باشند.
مثلا:
ّFilm123.mkv
Film123.srt
سلام من به تازگی lg 66000 خریدم
فیلم 3d رو روی فلش ریختم تنظیم عمق 3 بعدی رو هم روی 20 گذاشتم اما زیاد 3 بعدی نشون نمیده گرچه این فیلم رو تو سینما 3 بعدی دیده بودم خیلی عالی بود
چطوری میشه تلویزیون رو روی حداکثر گذاشت که از حداکثر 3 بعدی و کیفیت تصویرش استفاده کرد.... ممنون
Last edited by 98melody; 27-01-2014 at 10:18.
کسیی نظری نداره ؟
سلام دوستان
می خوام بین la66000 و w804 انتخاب کنم. خدا وکیلی دور از تعریف های الکی کدوم از این دوتا بهتر هستن و چرا؟؟؟؟
باتشکر
سلام دوست عزیز من la 8600 دارم این مدل سونی رو می تونی با 7400 مقایسه کنی
سونی 804 رو بگیر اگه خواستی پیام خصوصی بده راهنمایی کنم
سونی 804 خیلی عالی هستش
اگه می گوفتی 804 یا 7400 باز می گفتم 804
ولی 8600یکم تو امکانات سر تره
شک نکن 804 رو بگیر
من تلویزیون LG مدل 47LM76100 دارم. چطوری میتونم هدفون رو بهش وصل کنم و صدا رو از راه هدفون بشنوم؟ چون فیش خروجی صدا نداره (شاید هم داره و من ندیدم)
البته سینمای بلوری هم دارم که LG مدل LH-880XBH هست. اون رو هم چک کردم فیش خروجی صدا برای هدفون نداشت.
اولویت برام تلویزیونــه چون فلش رو به اون وصل میکنم و فیلم میبینم
با سپاس
با سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من 42lw57000 و در مورد کنترلش میخواستم بدونم با کدوم دکمه هاش میتونم simplink سینمای خانواده رو روی صفحه تلوزیون اجرا کنم یکبار دستم خورد به یکجاش دقیقا نمیدونم کدوم دکمش بود و کادری باز شد از simplink که دیگه نتونستم دوباره اجراش کنم میخواستم بدونم ایا کدی کلیدی مخفی داره چون کنترل مدل م من بجای این گزینه روی کنترلش ratio زده و اگه ممکن من راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
میخوام یه تلویزیون 55 اینچ ال جی بگیرم میخواستم راهنمایی کنید که چه مدلی رو بگیرم
و اینکه کلآ مدلهای 55 اینچ چه فرقهایی باهم دارن
مثل این مدلها
55LA96000
55LA86000
55LA74000
55LA66100
55LA66000
55LA62100
خود نمایندگی که میگه فقط تو Hz با هم فرق دارن!
قسمت مقایسه Goldiran هم اصلآ بدرد نمیخوره و خوب نیست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
به احتمال زیاد هم میخوام از بانه سفارش بدم چون خیلی اختلاف قیمت دارن
اینجا فقط گفت یه کارت هدیه 1 میلیون تومنی روش هست که میتونی بیاری پولشو بگیری ولی با این تفاصیل بازم بانه به صرفه تره
Last edited by kavoshm; 04-02-2014 at 12:31.
سلام
اینا هر کدوم یه قیمتی هستش
اول بگین چقدر می خواین هزینه کنین
من سامسونگ دارم تنها علتش میتونه حجم و کیفیت فیلم باشه. در نظر داشته باش واسه سه بعدی حجم زیر ۴ گیگ اصلا دانلود نکن مخصوصا واسه ال جی که رزولویشن نصف میشه.من الان hobbit رو ۱۱ گیگ دارم میگیرم . نکته دیگه بستگی به فیلمشم داره مثلا فیلم saw 3d افکتهای کمی داره ولی ice age یا bait 3d یا اواتور خیلی خوب بود.در کل این تکنولوژی اوله راهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)