تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 403 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به دوستان من میخوام با gprs این گوشی با لپتاپ بوسیله ی بولوتوث کانکت شم ولی نمیشه یعنی لپتاپ مودمی تو گوشی پیدا نمی کنه که بشه باهاش کانکت شد ولی تو سند ورسیو فایل ها با بلوتوث مشکلی ندارم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چطور می تونم با این گوشی با لپتاپ کانکت شم?

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به دوستان من میخوام با gprs این گوشی با لپتاپ بوسیله ی بولوتوث کانکت شم ولی نمیشه یعنی لپتاپ مودمی تو گوشی پیدا نمی کنه که بشه باهاش کانکت شد ولی تو سند ورسیو فایل ها با بلوتوث مشکلی ندارم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چطور می تونم با این گوشی با لپتاپ کانکت شم?

یه برنامه هست به نام pdanet که اینکارو انجام میده من خودم الان به وسیله کابل دارم با پی سی از gprs به وسیله این برنامه استفاده میکنم و توی این برنامه گزینه ای با نام کانکت با بلوتوث هم هست ولی من استفاده نکردم .با این برنامه میتونی اس ام اس هم با لب تاپ بدی و بگیری .اسمشو سرچ کنی می یابیش اگه نتونستی بگو تا لینک بدم

3. 3 کاربر از rangoabzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsenmobile1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من چند تا سوال دارم:
    1- چه طور میشه عکس پس زمینه رو تی منو آورد یا لا اقل عوض کرد
    2- مشکل کیبورد فارسی واسه کاستوم رام چه طور درست می شه ؟
    3- میشه جایگیری آیکن های صفحه اصلی DX20 مثل رام پیشفرض باشه ..
    4- چه طور میشه مسیج ها مثل مسیج پیش فرض باشه ( منظورم سند و دریافت توی یک صفحه باشه )
    ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه برنامه هست به نام pdanet که اینکارو انجام میده من خودم الان به وسیله کابل دارم با پی سی از gprs به وسیله این برنامه استفاده میکنم و توی این برنامه گزینه ای با نام کانکت با بلوتوث هم هست ولی من استفاده نکردم .با این برنامه میتونی اس ام اس هم با لب تاپ بدی و بگیری .اسمشو سرچ کنی می یابیش اگه نتونستی بگو تا لینک بدم
    ممنون دانلود کردم با USB راه افتاد ولی با بولوتوث نمیشه از دوستان کسی هست که تونسته باشه با بولوتوث کانکت بشه؟

6. این کاربر از sinadeath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 30000318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون دانلود کردم با USB راه افتاد ولی با بولوتوث نمیشه از دوستان کسی هست که تونسته باشه با بولوتوث کانکت بشه؟
    با بلوتوث گشتم نبود نگرد نیست

8. این کاربر از 30000318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها من چند تا سوال دارم:
    1- چه طور میشه عکس پس زمینه رو تی منو آورد یا لا اقل عوض کرد
    2- مشکل کیبورد فارسی واسه کاستوم رام چه طور درست می شه ؟
    3- میشه جایگیری آیکن های صفحه اصلی DX20 مثل رام پیشفرض باشه ..
    4- چه طور میشه مسیج ها مثل مسیج پیش فرض باشه ( منظورم سند و دریافت توی یک صفحه باشه )
    ممنونم
    1 _برای عوض کردن روی صفحه اصلی دکمه سخت افزاری که 4تا مربع روشه بزن از گزینه wallpaper استفاده کن من dx 20 رو ندیدم اما اگه میخای عکس تو منو باشه باید از یه لانچری مثل رام اصلی استفاده کنی بعضی لانچرا نمیشه رو منو عکس گزاشت
    2_بعضی رامها این مشکل رو دارن که باید یه کیبورد نصب کنی مثل smart keyboard البته اینم مشکلاتی داره به نظر من از رامی استفاده کن ک پیشفرض فارسی ساپورت کنه
    3_ باید لانچر عوض کنی
    4_ من تا الان هر رامی دیدم به همون شکله که سند و دریافت یه جاست ولی اگه رامت اینجوری نیس برنامه chompsms رو نصب کن
    من اگه جای تو بودم یه رام عوض میکردم دردسرش برام کمتره

10. 3 کاربر از rangoabzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

6

انتشار نگارش اول رام جدید
    سلام

رام جدیدی منتشر شده بنام AliensDroid
    این رام سفارشی شده بر اساس اندروید ۲.۳.۴ است

ویژگیهای کلی رام بشرح زیر می باشد:
    • Gingerbread 2.3.4
    • بازیابی دوگانه و راه اندازی مجدد به xRecovery / CWM
    • دیگر موارد معمولی مانند : وایرلس/ بلوتوث / USB / سنسور / 3D / ویدیو / رادیو FM / دوربین / روت شده / JIT / zipaligned / ذخیره روی کارت حافظه /........
    • باتری کم مصرف است و بیهوده نمی اسراف نمی شود
    • ماژول های: mddi، آندرولت، اورکلاک، اسمارتاس، دو لمسی
    • دوربین روان بدون تداخل
    • اورکلاک تا 710 مگاهرتز
    • اجرای بازی روان به دلیل استفاده از ماژول mddi
    • تم های جدید
    • مبتنی بر cyanogenmod 7
    • افزون برنامه های کاربردی
    • بدون نیاز به حذف کردن برنامه های کاربردی
    • کپی سریع / چسباندن سریع
    • قالب جدید
    • به روز رسانی بازار 3.3
    • به روز شده سوپرکاربر
    • بهینه ("smoothened") اسکرول / حرکت سریع و روان
    مورد نیاز
    -- گوشی روت شده باشد
    -- Xrecovery نصب شده باشد
    -- آخرین کرنل و آخرین باند xxx015

نصب رام
    - وارد مجیط Xrecovery شوید
    - تنظیمات را به حالت کارخانه ای در آوریر (factory reset)
    - گزینه نصب فایل های سفارشی فشرده را انتخاب کنید (instal custom zip)
    - رام را نصب کنید
    فایل بروز رسانی و تعمیر را از اینجا دریافت و نصب کنید
    گوشی را راه اندازی مجدد نموده و از آن لذت ببرید
    - کلمه عبور برای دریافت فایل traitor100 می باشد
    توضیح ناشر:
    سلب مسئولیت
    من مسئولیتی ندارم اگر این رام برای گوشی دوست داشتنی شما مشکلی بوجود آورد !
    برای نصب بعد از دریافت رام از لینک زیر آنرا در محیط xRecovery نصب نمایید
    لینک دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

سلام دوستان لطفا مزایا و معایب این رام رو بگید
    سلام دوستان لطفا به این لینک برید و رام کم مصرف StornMix V2.0.0 هم امتحان کنید و اگه خوب بود به ما هم پیشنهاد بدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by adel.alizadeh1994; 27-11-2011 at 17:07.

12. 2 کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

میخوام یه جیزی بگم که شاید هیچ ربطی به این جا نداشته باشه و خیلیها مخالفش باشن اما چه کنم میگم دیگه
    اینجا خیلیها به وبلاگ x8.blogfa سر میزنن شاید یه نگاهی به قسمت مقایسه سیستم عامل ها کرده باشید.چنتا سوال متداول اونجا بود ولی به نظرم کامل نبود میخام چنتا اضافه کنم
    نمیدونم چرا اندروید رو مثل سارق میبینم زمانی ios به تنهایی سر افرازی میکرد و سیستم عامل های نظیر سیمبین جاوا و.... سخت تلاش میکردن بازار رو به دست بگیرن خیلی سعی کردن با یک کار خلاقانه خودشونو به ios نزدیک کنن. حتی ویندوز برای خودش شخصیت درست کرد با قدرت بسیاری خیلی علاقه مند جذب کرد اما در این دوران بود که گوگل وارد شد واقعا عجیب بود اندروید ضاهری بسیار شبیه به ios داشت خیلیا حال کردن از جمله خودم .حالا اندروید با لباس ios خودشو تو دل مردم باز کرد تنها مشکل همایت نرم افزاری بود .وقتی ضاهر یه سیستم عامل به سرقت میره دیگه نرم افزار که چیزی نیس .قدیما خیلیا منتظر بودن مثلا یه ورژن از بازی angry bird برای ios بیاد ولی به همین خاطر طول میکشید تا آمار نرم افزار یه سیستم عامل بالا بیاد.حالا فک کنید یه سیستم عامل بیاد 10 تا ورژن یه بازی رو هم زمان وارد کنه .خوب یه مشکلی بود هنوز اندروید کامل نشده بود نرم افزتر زیاد داشت ولی نه نرم افزارهای کار آمد .خوب این بار نوبت سامسونک بود که با گلکسی دنیارو بترکونه .s2 خیلی شبیه اپل 4 بود اما tab 10 کاملا شبیه ipad2 بود این جوری شد که استیو جابز از دست سارقین رفت تو گور(علت اصلی مرگ وی).راستی فک نمیکنید 4 اینچ یکم بیشتر از استاندارده .خلاصه که میگن عدو سبب خیر شود واسه ما که بد نشد با 200تومن اپل کوچولو داریم امیدوارم آتیشه بزرگی درست کرده باشم که با مخالفت دوستان روبو شم

بازم ببخشید که اینجا مطرح کردم فقط به خاطر این بود ک مخاطبین اون وبلاگ همین بچه های اینجان.
    روحش شاد و یادش گرامی. (استیو جابز نگون بخت)

14. 7 کاربر از rangoabzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

رنگ وابزار جان میبخشید اسم شما نمییدونم .من با کلیت حرف شما موافقم .این که سامسونگ رفته اپل به قول خودمونی های کپی کرده و برای اپل خیلی گرون تموم شده و خیل عظیمی به سمت گوشهای میان قیمت گلکسی کشیده شدن .چون با کمترین قیمت بالاترین سخت افزار وامکانات در اختیار کاربر قرار میده .ناگفته نمونه اپل هر موقع که باشه و به هر قیمت طرفداران خاص خودشو داره .
    برای ماها که بد نشده یکی مثل خودم بجای اینکه بخوام 800 بدم آیفون 4 بخرم با نصف اون میرم گالاکسی اس میخرم که در نوع خودش شاهکاره .
    اما در مورد 4 اینچ بنظر بزرگ میاد اما راحت با یک دست میتونی کار کنی . باهاش البته نه به اندازه 3 اینچ .خودم تو خونه غیر از ایکس 8 که گوشی خودم نیست یه دونه گالاکسی اس دارم .اما بیشتر اوقاتم با ایکس 8 سروکله میزنم تا گالکسی .
    در آخرهم به همه بچه های x8.blogfa مقیم مرکز خسته نباشید میگم .
    موفق باشید.

16. 5 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منتظر این پست بودم
    کاملا مشهوده ک کسانی ک اپل دارن هیچ وقت ویجتشون رو تغیر ندادن و به گوشی خودشون تعصب وحشتناکی دارن و بحث من این بود که خلاقیت در دستان اپله و دیگر سیستم عاملها دنباله روی اون هستن ومثلا در آینده شاید شاهد تحولی با سیری باشیمو دنیای اس ام اس به پایان برسه این کارهاییست که در دستور کار اپله در حالی ک اندروید ففط به فکر شبیه سازیست همیشه من به خاطر استفاده از اندروید احساس گناه میکنم ک البته بزرگترین علت استفاده از اندروید موقعیت جغرافیاییست من اندروید رو سیستم عامل نمیبینم فقط یه شوخی از سمت هکر ها میبینم .راستی من یه مدت گلکسی اس دستم بود کیف داشت به سختی تو جیب شلوارم میرفت ولی واقعا صفحه نمایش بزرگ دیوانه وار بود البته من hd2 رو هم 2 روز داشتم صفحه نمایش 4.3 حتی با یه دست نمیتونستم قسمت بالاشو لمس کنم

18. 3 کاربر از rangoabzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •