تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 507 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یکی از اوفام ما متاسفانه بچه دار نمشن...الان نزدیک 8 ساله که ازدواج کردن...برای درمانشون هم خیلی تلاش کردن اما مثل اینکه خبری از بچه نیست...اقوام بهشون پیشنهاد دادن که میتونن از پرورشگاه بچه بیارن اما قبول نمیکنن...چند وقت پیش همین زوج خونه ما دعوت بودن...فامیلهای دیگمون هم بودن...یکی از فامیلامون تازه صاحب دوقلو شده...اون روز همه این دوقلو رو ناز و نوازش میدادن و کلی ذوق میکردن...بعد از مهمونی وقتی که همین خانمه که بچه نداره داشتن میرفتن ا بغض به مادرم گفت خوش به حال اونا که 2 تا بچه دارن...بنده خدا خیلی اون شب به نظرم ناراحت شد...

به نظرم بهتره جلوی کسانی که فرزند ندارن زیاد با بچه کوچیکا بازی نکنیم...

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خوب بودن ، انسانیت و حس ترحم درسته که صفات بسیار پسندیده ای هستند اما مثل هرچیز دیگه ای حد و مرز دارند!
    گاهی وقتها نباید به هرقیمتی خوب بود! مثلا در یک رابطه عاطفی هرگز از سر دلسوزی و ترحم با طرفتون ادامه ارتباط نداشته باشید(منظورم فقط جنس مخالف نیست)
    من ترحم کردم نهایتا خیری ندیدم که هیچ بدجوری هم متضرر شدم!
    خلاصه کلام اینکه هرچیزی به اندازش خوبه حتی ویژگی های خوب!

3. 16 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نزدیک تخت خوابتون یک شیشه عطری که خیلی دوستش دارید بگذارید صبح که از خواب بیدار شدید اولین کاری که میکنید چند دقیقه استشمامش کنید بسیار در روحیتون تاثیرگذار خواهد بود .باور ندارید؟ امتحان کنید

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض ........

یک تجربه طلایی اما تلخ !

راستش قضیه از امروز صبح شروع شد. رفتم فروشگاهی یک جنسی بخرم . قیمتش رو گفت 50 هزارتومان . خب منم از بس مغازه شلوغ بود و دستم به فروشنده نمیرسید یک چک پول 50 هزارتومنی

دادم به یه اقایی که اونم اومده بود خرید کنه و کمی به فروشنده از من نزدیک تر بود تا پول رو به فروشنده بده . همین لحظه داشتم اون جنسی که خریدم میدیدم بعد اومدم بیرون . فروشنده گفت هی خانم ببخشید ها پولش رو پرداخت نکردید . منم گفتم دادم به این اقا

که بهتون بده یک دفعه دیدم اقا ناپدید شده ........ و دزدیدن پول همانا .........مجبور شدم دوباره یک 50 هزارتومنی به فروشنده بدم .

الانم انقدر ناراحتم ......
    خدا لعنتش کنه . دیگه بعضی ها رحم و مروت ندارن .

همیشه برای خرید یا ... پول رو اخر حساب کنید و با دست خودتون به فروشنده بدین . و به کسی ندین تا به فروشنده یا طرف بده .

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

یه تجربه دیگه شبیه تجربه ziba12:
    یه روز رفتیم واسه خرید یه جفت لاستیک خودرو به یه فروشگاهی
    قیمتشو پرسیدیم و به توافق رسیدیم، پولو دادیم و گفتیم یه جفت بیار،اونم از مغازه رفت بیرون،گفت میرم از انبار بیارم...
    دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید چی میخوام بگم ...
    (البته این قضیه خدا رو شکر به خیر گذشت،اما تجربش موند)

7. 14 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اینجا تاپیک نصیحت گویی نیست! توجه کنید تجربیاتی که خودتون اون رو گذروندید
    اگر بنا به توصیه های ایمنی باشه میشه پست های بیشماری از بایدها و نبایدها ارسال کرد
    برای بیان دیدگاهها میتونید از تاپیک های موجود در زمینه های مورد صحبتتون استفاده کنید و یا در صورت تمایل تاپیک جدید ایجاد کنید
    ممنون از توجهتون

9. 11 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تجربه اول اینکه به پروفایل بعضی از دوستان هنرمند و هنردوست انجمن حتما سر بزنید چون بعضا آهنگها و والپیپرهای بسیار زیبایی یافت میشه به شخصه خیلی بهره بردم و میبرم

تجربه بعدی اینکه بعضی از ادمها هستند که همیشه باید جوری باهاشون برخورد کنید که جرات نکنن پاشون رو از گلیمشون درازتر کنند این ادمها خصلتشون اینه که کوچکترین کوتاه اومدنی از شما ببینن بدجوری طلبکار میشن ازتون! پس محکم باشید(اینو در چند مورد به عینه دیدم)

11. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

یه ضرب المثل هست که میگه: خواستن توانستن است!!!( می دونم فکر می کنید بی ربط بود)
    ولی... واقعا بهش رسیدم. تونستم تو 5 سال بدون 1 ثانیه با مربی کار کردن بتونم رو دستام راه برم. و یه جورایی به خودم افتخار می کنم.
    شما و هر کس دیگه ای می تونه فقط به توانایی هایی که دارید ایمان داشته باشید و هیچ وقت نا امید نشید.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بله!!!! همه می تونن
    البته این بیشتر نصیحت بود تا تجربه!
    اما تجربه ای که من تو دوران تحصیل گرفتم اینا بودن!:
    1- با معلمت در نیفت بد می خوری زمین
    2- از درس قافل نمون

13. 2 کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام .

چرا ما ادم ها عيب هايي كه در ديگران مي بينيم رو به همه مي گيم بجز خودش ! خوب عيبي رو مي بيبنم اول به خودش بگيم .

محتوای مخفی: ... 
    به صورت اتفاقي عيبي رو درون خودم از يكي شنيدم كه داشت براي ديگري تعريف ميكرد اما به خودم هم هرگز نگفت ....ناراحت شدم چرا به خودم نمياد بگه و ميري به ديگري ميگه ...

15. 4 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سعی کنید خط خوبی داشته باشید ! چه جاهایی که معجزه نمیکنه..

17. 12 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •