تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 4105 اولاول ... 2242743143203213223233243253263273283343744248241324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممکنه میان دوره طرفای نیمه شعبان باشه؟
    زمانش مناسبه 26 تیر و یکشنبه ست و مثلا می تونن از جمعه تا دوشنبه مرخصی بدن که البته این فقط یه پیش بینیه
    راسی اصلا حواسم نبود....برای نیروی انتظامی نیمه شعبان آماده باشه....ولی برای سایر جاها خیر!!! احتمال بهتون میدن پایان دوره

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

من شنیدم اواخر آموزشی یه فرمی میدن برای اونایی که تک پسر هستند تا بیفتن شهر خودشون، راسته؟
    اره میدن چنین برگه هایی همون اول هم میدن ولی تاثیر زیادی نداره!!! الکیه همش برای اینه که دلتون رو خوش کنن

2. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا 1/4 جوادنیا ، قزوین از کسی هست اینجا ؟
    فردا دارم میرم کلرو بتراشم !
    در ضمن یه سوال ، موقع تکمیل دفترچه تو پلیس +10 نحوه اعزام رو زدم "مراجعه شخصی به محل آموزش" ! یعنی همونی که خودت بری خودتو معرفی کنی و بعد هزینه ایاب و ذهاب بهت میدن! خواستم ببینم 1/4 لازمه به مرکز نظام وظیفه ( میدون سپاه ) مراجعه کنم یا اینکه مستقیم برم یگان آموزشی ؟؟؟؟
    هرکی 1/4 میام جوادنیا یه ندا بده که از همین الان بساط عشق و حال و عیش و نوشو بیچینیم !

همه آش خورارو عشقه
    منم جوادنیا افتادم

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

بچه ها لازمه اصل شناسنامه یا کارت ملی رو ببریم؟ ( خودشون که کپی رو نوشتن)

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه چند تا سوال برام پیش اومده
    1-پادگانای آموزشی و خصوصا 06 ارتش (پاسداران) دستگاه ATM دارن؟ عابر بانک کارایی داره یا همه رو نقدی ببریم؟
    2-در مورد امنیت هم یه سوال دارم والله من چند سال خوابگاه دانشجویی بودم تقریبا هیچ مشکلی از بابت دزدی و اینا نداشتم (غیر از دمپایی که اونم همش اشتبا میشد) تازه اون موقع داشتیم لیسانس میگرفتیم! حالا توی آموزشی که همه حداقل لیسانس هستن واقعا آدم باید نگران این جور چیزا باشه به نظرتون؟
    3-فردا که به ما گفتن بیاید شاهین شهر کرج فقط برگه سبز و سفید و واکسن و ملی و شناسنامه با کپی هاشونو ببرم؟ دیگه چی؟
    ساک اصلی که برا سربازی میبندیم که نمیخواد اون روز برد !؟ برمیگردونن دیگه؟ ها؟
    (ممنون از بچه هایی که جواب میدن امیدوارم سوالام جامع باشه و دیگران هم جوابشونو بگیرن)
    نه بابا atm کجا بوده
    متاسفانه باید بگم دزد همه جا هست ولی محیط خدمت یه فرقی که داره اینه که مثلا به ما یه لباس ضد ضربه (لباس سوسکی ) داده بودن 600 تومن پولش پود یه لباس چرم داشتیم 300 تو من پولش بود اگه یه نفر به هر دلیلی گم میکردش مجبور بود از یه نفر دیگه بدزده و تا اخر چرخه ادامه داشت. اصلا محیط خوابگاه (من دوره دانشجویی خوابگاه بودم) رو با محیط خدمت یکی نکن.
    شما که پاسداران هستی نمیخواد ساک ببری ولی اونها که راهشون دوره ساک ببرن بهتره.
    همون ها که نوشتی رو ببری کافی هست.
    واللا این شانسی که ما داریم یه بزن بخوری گیر ما بیاد ببین کیف کن.
    حالا ببین کی گفتم.
    بچه های نیرو انتظامی خدا خدا کنید که درگیری نشه من دو بار تو درگیری بودم تمام مدت رو موتور گریه کردم.
    بچه ها یه توصیه بهتون میکنم بخدا قصد ترویج فرهنگ غلط رو ندارم ولی روز اولی که من داشتم میرفتم خدمت بابام بهم گفت اگه اونجا یه چیزیت گم شد سریع داد و بیداد نکن که همه بفهمن تو هم سریع و بی سرو صدا مال یکی دیگه رو بردار حالا منهم این توصیه رو بشما میکنم .
    بچه ها رو وسایلتون دوتا نشونه بذارید یکی که معلوم باشه بفهمن که ماله شماست و یکی که فقط خودتون بدنید.

5. 7 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

بچه ها لازمه اصل شناسنامه یا کارت ملی رو ببریم؟ ( خودشون که کپی رو نوشتن)
    نه نبر
    میبری اونجا گم و گور میشه.
    من که نمیبرم.
    بنا به توصیه دوستان تصدیق هم میگم ندارم اصلا.

7. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به ما یه لباس ضد ضربه (لباس سوسکی ) داده بودن 600 تومن پولش پود یه لباس چرم داشتیم 300 تو من پولش بود
    از اون سیاه ها منظورته؟
    یکم هم حالت پفی داره؟
    توی تظاهرات و اینا میپوشن؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینجا همیشه بوی آش پشت پا + گریه جدایی از پدر و مادر + دو ماه آموزشی سخت می ده

ایشالا که همه پسرا برن خدمت، صحیح و سلامت برگردن به آغوش خانواده (چیزی هم توی خدمت که مفید فایده نیست یاد نگیرن)

10. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

شاهین شهر کرج دیگه کجاست؟
    شاهین شهر که مال اصفهانه
    ببخشید شاهین ویلا
    همش از استرسه کلا قاطی کردم

12. این کاربر از reza8766 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم دیروز کله مبارک رو تراشیدم ! آقا قیافه ام خفن شده کسی جرات نداره چش تو چش نگاه کنه بهم : دی
    06 ها آماده باشین اونجا هوای همدیگه رو داشته باشیم ، بچه های P30World اونجا تو پادگان سعی کنید همدیگه رو پیدا کنید یه اکیپ درست کنیم ، اینطوری راحت تر میگذره همدیگه رو از قبل بشناسیم

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

دوستان من سرچ کردم چیزی پیدا نشد، کسی میتونه بگه این "خشم شب"دقیقا چی هست، و چه باید کرد؟
    دوستان اگر تجربه ای دارن بریزن بیرون لطفا

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان من سرچ کردم چیزی پیدا نشد، کسی میتونه بگه این "خشم شب"دقیقا چی هست، و چه باید کرد؟
    دوستان اگر تجربه ای دارن بریزن بیرون لطفا
    هیچی در خواب مبارک داری به سر میبری یههویی نصف شب میان گلوله در میکنن و بیدارتون میکنن از خواب باید سریع وضعیت کامل کنید بریزین از آسایشگاه بیرون و.... از اینچرتو پرتها....
    ما که چنین چیزی نداشتیم!!!
    تو ارتش زیاد خشم شب داریم!!
    Last edited by mehdi_vsgh; 21-06-2011 at 12:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •