5 سال!!! الان داستان فرق میکنه با قدیما ها.
اس 4 رو فراموش کردید. از بین این 4 گوشی هر کدوم رو بخرید پشیمون نمیشید.اما پیشنهاد من نوت 3 هستش. امکانات جالبی داره بعد جی2. معلوم نیست کی بیاد 32ش
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
5 سال!!! الان داستان فرق میکنه با قدیما ها.
اس 4 رو فراموش کردید. از بین این 4 گوشی هر کدوم رو بخرید پشیمون نمیشید.اما پیشنهاد من نوت 3 هستش. امکانات جالبی داره بعد جی2. معلوم نیست کی بیاد 32ش
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
ممنون از راهنماییتون
فراموش نکردم ولی زیاد خوشم نمیاد ازش.
منظور شما اینه که اس 4 از این گزینه ها بهتره؟
راستی اینکه میگن Z1 زاویه دید کمی داره واقعیت داره؟
سلاممنظور شما اینه که اس 4 از این گزینه ها بهتره؟
راستی اینکه میگن Z1 زاویه دید کمی داره واقعیت داره؟
من بهتون پیشنهاد میدم اگر تهران هستید بعد از مطمئن شدن از سخت افزار، برای کار کردن با خود گوشی به علاالدین یا بازارهای دیگه تشریف ببرین.
من امروز علا بودم و گوشی های برندهای سونی، سامسونگ، اچ تی سی، و ال جی برای کار کردن بودن. صفحه G2 به نظر من فوق العاده بود اما دکمه هاش نافرمه... شاید به دلیل عادت داشتن من با همین سیستم قدیمی ها که 3 تا دکمه این پایین داره
صفحه نمایش بقیه هم جالب بودن مخصوصا S4 ... اما به زاویه دید زیاد توجه نکردم جز گوشی GLX که دوستم داشت باهاش کار می کرد و من از کنار می دیدم و اصلا جالب نمی زد
بستگی به نوع استفاده ات داره اگه واسه زیبایی بدنه و طراحی و کلاس گذاشتن (البته اگر ایران هستید) بهترین گزینه بین اندرویدی ها صد در صد HTC One هست البته وان در زمینه سیستم صوتی و کیفیت اسپیکر از جی2 و نوت3 بهتره البته در نمایشگر هم کم نمیاره فقط پردازشگر و گرافیک نوت3 و جی2 بهتر هستند اگر اندازه نوت3 براتون مشکل ساز نیست و به دنبال کارایی هستید نوت3 بهترین گزینه هست البته من توصیه میکنم حتماً نوت3 مدل N9005 با چیپست اسنپدراگون 800 رو بگیرید (نسخه چهارهستهای) چون هم بهینه تر هست (نسخه 8 هسته داغ کردنش زیاده و مشکل ساز) و هم گرافیکش قویتره. اگر هم ابعاد نوت3 آزاردهنده است بهترین گزینه جی2 هست، البته من اس4 رو زیاد توصیه نمیکنم یعنی خوبه اما وقتی جی2 هست چرا اس4>>؟!
![]()
سلام به اساتید محترم
اقا من میخوام گوشی بگیرم بعد کلی تحقیق نسبت به بودجه خودم این دوتا رو انتخاب کردم و به نظرم تو این رنج بهترینن
خوب
1-lg l9 p768
2- galaxy s II plus
اقا واقعا نمیدونم چیکار کنم
ال جی رو دوست دارم به خاطر قوی بودن باتریش و بزرگ بودنش 4.7 اینچ
ولی گالاکسی رو دوست دارم به خاطر 1.2 گیگا هرتز و دوربین بهتر و قطعات بهتر واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم واقعا گیج شدم
واقعت به کمک شما نیاز دارم :(
دوستان اینکه میگن باتری های نوت3 مشکل داره و ممکنه باد بکنه یا بترکه(!)درسته؟ یا فقط شایعه هستش؟
این سوالتون رو اگه اینجا بپرسید بهتر نتیجه میگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان منتظر نظر شخصی شما :|سلام به اساتید محترم
اقا من میخوام گوشی بگیرم بعد کلی تحقیق نسبت به بودجه خودم این دوتا رو انتخاب کردم و به نظرم تو این رنج بهترینن
خوب
1-lg l9 p768
2- galaxy s II plus
اقا واقعا نمیدونم چیکار کنم
ال جی رو دوست دارم به خاطر قوی بودن باتریش و بزرگ بودنش 4.7 اینچ
ولی گالاکسی رو دوست دارم به خاطر 1.2 گیگا هرتز و دوربین بهتر و قطعات بهتر واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم واقعا گیج شدم
واقعت به کمک شما نیاز دارم :(
مطمنین تو این رنج بهترینن ؟
بین این دو گلکسی بهتره ،حداقل استایل پرچمدار چنذ سال پیش رو داره،دوربینش و صفحش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)