تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 827 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    فکر میکنم سری ساختشون فرق کنه.
    اگر از مدلهای مد نظر خودتون لینک دارید، ذکر کنید تا بشه کامل مقایسه کرد.
    WDBACW0030HBK-NESN :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    WDBACW 0030HBK-UESN :

کد:
    همچنین چند مدل دیگه هم هست که :

NEW 2TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :

کد:
    Western Digital Retail, 3TB My Book Essential 3.0 (Catalog Category: Hard Drives & SSD / USB Hard Drives) :

کد:
    NEW 3TB My Book Essential 3.0 (Hard Drives & SSD) :

کد:
    HARDDRIVES (MULTI-VENDORS), Western Digital My Book Essential WDBACW0020HBK 2 TB External Hard Drive - Black (Catalog Category: Computer Technology / Storage Components) :

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14 در خواست کمک برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایتی

سلام دوستان.

راهنمایی می خواستم برای خرید یک هارد اکسترنال پورتابل 1 ترابایتی با شرایط زیر:

1- برای آرشیو کردن می خوام برای فایل هایی بعضاً تا 8 گیگ حجم
    2- پایداری و ماندگاری برام خیلی مهمه یعنی می خوام فایل هام تا 3،2 سال برام بمونه بنابراین یه هارد مطمئن می خوام
    3- حدود قیمت تا 180 یا حداکثر 190 تومان
    4- راستش یه سرچی تو اینترنت کردم، اسم برند وسترن و البته سی گیت رو زیاد دیدم
    5- مدل های ضدضربه مثل Silicon Power Armor A80 یا A-DATA Portable NH13 چطورند؟ آیا برندهای قابل اطمینانی هستند؟
    6- الآن بگیرم بهتره یا دو ماه دیگه؟ منظورم از لحاظ قیمته.(بیشتر از دو ماه نمی تونم صبر کنم چون هاردم تا دو ماه دیگه پر میشه)
    7- چون لپ تاپم فقط پورت usb 2 داره به نظرتون اگه هارد usb 3 بگیرم و همراش یک کارت تبدیل usb 3 بگیرم به لپ تاپ فشار می یاد یا مشکل خاصی براش ایجاد می شه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

باتشکر.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

راهنمایی می خواستم برای خرید یک هارد اکسترنال پورتابل 1 ترابایتی با شرایط زیر:

1- برای آرشیو کردن می خوام برای فایل هایی بعضاً تا 8 گیگ حجم
    2- پایداری و ماندگاری برام خیلی مهمه یعنی می خوام فایل هام تا 3،2 سال برام بمونه بنابراین یه هارد مطمئن می خوام
    3- حدود قیمت تا 180 یا حداکثر 190 تومان
    4- راستش یه سرچی تو اینترنت کردم، اسم برند وسترن و البته سی گیت رو زیاد دیدم
    5- مدل های ضدضربه مثل Silicon Power Armor A80 یا A-DATA Portable NH13 چطورند؟ آیا برندهای قابل اطمینانی هستند؟
    6- الآن بگیرم بهتره یا دو ماه دیگه؟ منظورم از لحاظ قیمته.(بیشتر از دو ماه نمی تونم صبر کنم چون هاردم تا دو ماه دیگه پر میشه)
    7- چون لپ تاپم فقط پورت usb 2 داره به نظرتون اگه هارد usb 3 بگیرم و همراش یک کارت تبدیل usb 3 بگیرم به لپ تاپ فشار می یاد یا مشکل خاصی براش ایجاد می شه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

باتشکر.
    سلام به توجه به تجربیاتی که دارم و با توجه به اینکه فایلهای 8 گیگی دارید قدم اول خرید express card usb3 هست . نمونه تک پورته قیمتی حدود 25 هزارتومن دارد . هیچ مشکلی هم برای لپتاپتون ایجاد نمیشه . کار با اینترفیس usb2 عمر نوح و صبر ایوب لازم هست . خودم در حال حاظر بیشتر با اینترفیس usb3 یا esata کار میکنم .

جهت اطلاع هاردهای وسترن و سیگیت از لحاظ کیفیت بسیار عالی هستن ولی از مهمترین عیوب آنها باکس های نه چندان محکم و خط و خش خوری دارن که میتوان با خرید یه کیف مخصوص و نگهداری صحیح این مشکل رو مرتفع کرد . ولی اگر این موضوع شما رو قانع نمیکنه مدل Silicon Power Armor A80 میتونه انتخاب مناسبی باشه و با توجه به اینکه از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده .

نکته مهم دیگه این هست که اگر لپتاپ شما دارای پورت esata هست پیشنهاد میشه که هارد سیگیت مدل goflex بخرید تا بتونین با استفاده از کارتریج esata از حداکثر سرعت (در حد usb3) بهره مند بشوید .
    بعبارت دیگه همراه این مدل از هارد یا کارتریج usb2 فروخته میشه یا کارتریج usb3 که شما باید کارتریج esata رو جداگانه بخرید (شرکت سازگار انواع کارتریجها رو دارد) . انتهای هارد پرتابل سیگیت مدل گوفلکس مثل عکس زیر قابل جدا کردن هست .

وعکسی از انواع کارتریج

Last edited by ata.royalfalcon; 23-11-2011 at 21:36.

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

سلام به توجه به تجربیاتی که دارم و با توجه به اینکه فایلهای 8 گیگی دارید قدم اول خرید express card usb3 هست . نمونه تک پورته قیمتی حدود 25 هزارتومن دارد . هیچ مشکلی هم برای لپتاپتون ایجاد نمیشه . کار با اینترفیس usb2 عمر نوح و صبر ایوب لازم هست . خودم در حال حاظر بیشتر با اینترفیس usb3 یا esata کار میکنم .

جهت اطلاع هاردهای وسترن و سیگیت از لحاظ کیفیت بسیار عالی هستن ولی از مهمترین عیوب آنها باکس های نه چندان محکم و خط و خش خوری دارن که میتوان با خرید یه کیف مخصوص و نگهداری صحیح این مشکل رو مرتفع کرد . ولی اگر این موضوع شما رو قانع نمیکنه مدل Silicon Power Armor A80 میتونه انتخاب مناسبی باشه و با توجه به اینکه از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده .

نکته مهم دیگه این هست که اگر لپتاپ شما دارای پورت esata هست پیشنهاد میشه که هارد سیگیت مدل goflex بخرید تا بتونین با استفاده از کارتریج esata از حداکثر سرعت (در حد usb3) بهره مند بشوید .
    بعبارت دیگه همراه این مدل از هارد یا کارتریج usb2 فروخته میشه یا کارتریج usb3 که شما باید کارتریج esata رو جداگانه بخرید (شرکت سازگار انواع کارتریجها رو دارد) . انتهای هارد پرتابل سیگیت مدل گوفلکس مثل عکس زیر قابل جدا کردن هست .
    ممنون از اینکه خیلی سریع پاسخ دادید.
    پاسختون خیلی جامع و کامل بود، فقط چند تا سوال:
    1- این Silicon Power Armor A80 آیا هارد خوبی هست و اشکال خاصی در موردشون گزارش نشده (مثل از کار افتادن و بدکارکردن و ...) ؟
    2- کارتریج esata قیمتش چنده؟ (لپ تاپم esata پشتیبانی می کنه) و این مدلی که گفتید قیمتش چنده؟
    3- این هاردهای فاقد ویژگی ضد ضربه رو چه جوری باید نگه داشت که آسیب نبینند و آیا خیلی حساسند؟
    4- لطفاً بفرمایید که این افزایش قیمت ها ممکنه که بدتر بشه و یا اینکه تا دو ماه دیگه هارد کمیاب بشه؟
    5- راستش من یه جایی دیدم نوشته بود Silicon Power تقلبیش زیاد شده، آیا این صحت داره؟

ببخشید سوالام زیاد شد.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اینکه خیلی سریع پاسخ دادید.
    پاسختون خیلی جامع و کامل بود، فقط چند تا سوال:
    1- این Silicon Power Armor A80 آیا هارد خوبی هست و اشکال خاصی در موردشون گزارش نشده (مثل از کار افتادن و بدکارکردن و ...) ؟
    2- کارتریج esata قیمتش چنده؟ (لپ تاپم esata پشتیبانی می کنه) و این مدلی که گفتید قیمتش چنده؟
    3- این هاردهای فاقد ویژگی ضد ضربه رو چه جوری باید نگه داشت که آسیب نبینند و آیا خیلی حساسند؟
    4- لطفاً بفرمایید که این افزایش قیمت ها ممکنه که بدتر بشه و یا اینکه تا دو ماه دیگه هارد کمیاب بشه؟
    5- راستش من یه جایی دیدم نوشته بود Silicon Power تقلبیش زیاد شده، آیا این صحت داره؟

ببخشید سوالام زیاد شد.

با تشکر.
    سلام
    1 . والا من تعمیرکار هارد نیستم ولی گزارش خرابی این مدل رو زیاد نشنیده ام البته پایین بودن گزارش خرابی این مدل میتونه به خاطر پایین بودن فروش آن در بازار باشه !!!

2 . این کارتریج esata که فقط برای مدلهای پرتابل گوفلکس هست قیمتی حدود 30 هزارتومن دارن .خود هارد دارای کارتریج usb2 یا usb3 هست ولی کارتریج esata رو باید جداگانه بخرید .

نکته : اینکه هارد با کارتریج usb2 هست یا usb3 روی جعبه اش مینویسه پس در موقع خرید دقت کنید .توصیه میشه با کارتریج usb3 بخرید .

3 . این هاردهایی که ضد ضربه نیستن در موقعی که کار میکنن تا حد امکان تکان ندهید و در سایر مواقع اونو داخل کیف مخصوص قراردهید و همچنین به هر پورتی متصل نکنید .

4. والا نمیدونم در آینده چه اتفاقی میافته ولی مطمئنا قیمتها کاهش خواهند یافت .

5. برای اطمینان میتونین هارد سیلیکون پاور رو با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-11-2011 at 22:33.

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

سلام
    1 . والا من تعمیرکار هارد نیستم ولی گزارش خرابی این مدل رو زیاد نشنیده ام البته پایین بودن گزارش خرابی این مدل میتونه به خاطر پایین بودن فروش آن در بازار باشه !!!

2 . این کارتریج esata که فقط برای مدلهای پرتابل گوفلکس هست قیمتی حدود 30 هزارتومن دارن .خود هارد دارای کارتریج usb2 یا usb3 هست ولی کارتریج esata رو باید جداگانه بخرید .

نکته : اینکه هارد با کارتریج usb2 هست یا usb3 روی جعبه اش مینویسه پس در موقع خرید دقت کنید .توصیه میشه با کارتریج usb3 بخرید .

3 . این هاردهایی که ضد ضربه نیستن در موقعی که کار میکنن تا حد امکان تکان ندهید و در سایر مواقع اونو داخل کیف مخصوص قراردهید و همچنین به هر پورتی متصل نکنید .

4. والا نمیدونم در آینده چه اتفاقی میافته ولی مطمئنا قیمتها کاهش خواهند یافت .

5. برای اطمینان میتونین هارد سیلیکون پاور رو با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .

ممنون.

این سه تا سوالم لطفاً پاسخ بدید:
    1- من توی یه پستی تو همین انجمن که اتفاقاً شما نوشته بودید دیدم که توش گفته بودید: " esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد . اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!" که اگه این گفته درست باشه استفاده از esata سخته و راستش برام مناسب نیست. همین طوره؟
    2- معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
    3- لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟

خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.

این سه تا سوالم لطفاً پاسخ بدید:
    1- من توی یه پستی تو همین انجمن که اتفاقاً شما نوشته بودید دیدم که توش گفته بودید: " esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد . اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!" که اگه این گفته درست باشه استفاده از esata سخته و راستش برام مناسب نیست. همین طوره؟
    2- معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
    3- لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟

خیلی خیلی ممنون
    سلام
    درباره اینترفیس esata اینکه سیستم باید خاموش باشه و بعد کابلها رو متصل کرد به خاطر hotplug نبودن آن در بعضی از سیستمها هست .
    اگر لپتاپ شما اینترفیس esata داره مطمئناً hotplug هست و میتوان در هنگامی که سیستم روشن و ویندوز load هست آنرا متصل کرد . ولی هیچ تضمینی نیست و باید امتحان کنید . پورت esata لپتاپ من hotplug هست مدل لپتام asus هست .

hotplug نبودن بیشتر برای کسانی هست که با استفاده از کابلهای مخصوص ، sata روی مادربرد رو به esata تبدیل میکنن .
    عکس زیر نمونه ای از این کابل هست .
    کد:
    معروف بودن دو برند سی گیت و وسترن به خاطر پایداری بالا و خرابی کمترش هست، درسته؟
    خیر هارد وسترن و سیگیت هم خراب شدنی هست ، معروف بودن این دو برند به خاطر تولیدات زیاد و تنوع بالا و کیفیت مطلوب نسبت به سایر برندها و نوآوری در زمینه هاردها ، مشتری مداری و غیره هست . مثلا اولین هارد 4 ترابایتی توسط سیگیت ساخته شده .

لطفاً اسم چند تا مدل خوب 1 ترابایتی برندهای سی گیت و وسترن رو با usb 3 معرفی کنید؟
    از وسترن مدل My Passport Essential SE که فقط 750 گیگ و یک ترا بایت موجوده که usb3 هم هستن.
    کد:
    از سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive که تا 1.5 ترابلیت هم موجوده و اینکه usb3 هست یا خیر روی جعبه اش مینویسه .
    کد:

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

یه سوال دارم

من دو تا سیستم دارم که بنا به نیازم از هر دوش استفاده میکنم

حالا میخواستم بدونم میشه یه هارد اکسترنال بخرم که به هر دو سیستم بصورت همزمان وصل بشه ؟

البته اکثرا هر دو سیستم بصورت همزمان روشن نیست و مشکل من هم اینه که یه سری اطلاعات دارم که میخوام روی هر دو سیستم استفاده کنم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

راستی قیمت هارد پایین نیومده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کدام مدلهای وسترن (چه دسکتاپ باشه چه پرتابل و پاسپورت) قابلیت رمزگذاری یا قفل امنیتی هستند؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که قصد خرید هارد دارن به امضام یه نگاهی بندازن.
    هارد خودم هست و 6 ماهه ازش استفاده میکنم.
    دلیل فروشش هم اینه که اولش فکر میکردم حجمش برام کافیه ولی الان به شدت نیاز به فضای بیشتر دارم.
    در ضمن این مدل ضد ضربه هست.
    متشکرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •