پیشرفت کردم.
بعد از 4 ساعت یک بار ریسیت کرد.
فکر می کنم اینبار از دمای لپ تاپ باشه،امّا فن کولر داره!
با نرم افزاری که فرمودید چک می کنم،فکر کنم حداکثر دمایی که طاقت میاره، سی پی یو 70 درجه هست و مادربرد 45 درجه است.
پیشرفت کردم.
بعد از 4 ساعت یک بار ریسیت کرد.
فکر می کنم اینبار از دمای لپ تاپ باشه،امّا فن کولر داره!
با نرم افزاری که فرمودید چک می کنم،فکر کنم حداکثر دمایی که طاقت میاره، سی پی یو 70 درجه هست و مادربرد 45 درجه است.
من دیروز ویندوز سون 64bit نصبیدم. بعد از نصب ویندوز هم sp1 رو نصبیدم. از دیروز تا حالا لپ تاپم ریست میشه هر 2-3 ساعت یکبار.
قبلا که ویندوز سون 32bit روی لپ تاپم بود اصلا ریست نمیشد.
ممکنه از ویندوز 64bitی باشه که نصبیدم؟
سلام دوست عزیز،نمی دونم با من هم عقیده هستید یا نه؟
سرویس پک 1 من که نصب می کنم،کلی سرعت رو می بره پایین!
شاید احتمال ریسیت شدن لپ تاپ منم همین بوده.
ولی هیچی برای اثبات نیست.منتظر نظر سایر دوستان هستم
دوست عزیز من از روز اول با ویندوز 7 64بیت کار میکنم و تا با امروز ریست نشده و هیچ مشکلی هم نداشتم.
دوستان موس پد من فکر کنم خراب شده . برنامه Synaptics رو نصب کردم ولی خیلی سرعت حرکت موس کنده ، بعضی وقتا هم کلا کار نمی کنه . ولی تو برنامه Synaptics وقتی میرم تو قسمت mood pad کوچکترین لمس رو هم تشخیص میده ، مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن منم مشکل ریست کردن رو دارم ... ویندوز 7 32بیت
کم کم دوستان به مشکلی که من داشتم دارن مبتلا میشن!!!
هر چی هست همون تنظیمات موس پد هستش.
سرعتش رو کم نکردین؟
در ضمن دوباره ویندوز رو عوض کردم و به گفته ی sheytoon توجه کردم و فقط نرم افزارهای سایت دل رو نصبیدم.
مشکل من برطرف شد.
آقا این مشکل ریست کردن چی هست؟
من میخوام برای یکی از فامیلامون این لپ تاپ را بخرم یک وقت این مشکل را نداشته باشه ضایع بشم.
من تا الان 4 تا از همین مدل رو خریدم اصلا مشکل ریست شدن نداشته.
مشکل نرم افزاری هستش دوست عزیز.
فقط نمی دونم با چه نرم افزاری مشکل داره.
در کنترل پنل روی آیکن mouse کلیک کنید و در پنجره جدید در سربرگ pointer options سرعت رو روی حداکثر قرار بدبد(fast)
در سربرگ device settings هم کلی تنظیمات داره که مربوط به تاچ پد هست
می تونید دکمه setting رو بزنید و در پنجره جدید default رو کلیک کنید تا به تنظیمات اولیه برگرده
مشکل ریست هم اکثرا نرم افزاری بوده
ببین آخرین بار چه نرم افزاری نصب یا ازش استفاده کردی
در مورد درایور ها هم توجه کنید ، فقط درایورهای سایت DELL رو که از صفحه 5010 دانلود می کنید نصب کنید!!!
Last edited by sheytoon001; 07-04-2011 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)