منم هر بار تست میکنم کومودو رو امتیازم بیشتر از 160 نشد !
![]()
اما با OnlineArmor امتیازم 230 شد
نورتون 160
زون آلارم 150
منم هر بار تست میکنم کومودو رو امتیازم بیشتر از 160 نشد !
![]()
اما با OnlineArmor امتیازم 230 شد
نورتون 160
زون آلارم 150
كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟
Last edited by mrmostafa; 28-11-2011 at 08:56.
دوستان در قسمت سر برگ فایروال
firewall behavior setting - advance
اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟
با سلام خدمت شما
فکر نمی کنم شما اینجوری بتونید به نتیجه برسید هر انتی ویروسی چه کسپر چه کومودو و یا ..... می تونن نقاط ضعف و قوتی داشته باشن و هیچکدوم رو نمیشه گفت اگر نصب کنی سیستمت کاملا ایمن هست اولین قدم برای ایمن بودن سیستم هوشیاری خود کاربر در اجرای برنامه ها در سیستم هست
خوب بعد از این قدم شما خودتون باید کمی مطالعه کنید مثلا تایپیک تمامی انتی ویروسها در این انجمن هست که هر کدوم کاربرهای خودشون رو دارن با تجربه های گوناگون . می تونید از این تجربه ها هم استفاده کنید و نقاط ضعف و قوت هر محصول رو بشناسید و بعد با توجه به نیاز خودتون یک محصول رو انتخاب کنید
در قدم بعد وجود تنها یک انتی ویروس در سیستم کافی نیست برای کنترل ورود و خروج اطلاعات به اینترنت شما نیاز به یک فایروال دارید خوب اگه یک مجموعه از اینترنت سکوریتی یک محصول انتخاب بشه قاعدتا فایروال هم دارید اما اگه یک انتی ویروس انتخاب کردید می تونید از فایروال قدرتمند کومودو هم استفاده کنید
مثلا به عنوان مثال فایروال کومودو در کنار انتی ویروس رایگان اواست می تونه انتخاب خوبی باشه چرا؟
تفاوتهای نسخه های رایگان با پولی رو ببینید
به نظر من رایگان بودنش یکی از بزرگترین مزیتهاشون هست که هم محصول رو قانونی کرده و هم نیازی به کرک و .. ندارید در ضمن می تونید در کنارشون از محصول رایگانی مثل مالوربایت هم به صورت غیر فعال استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تایپیک رو از دوست بسیار عزیزم جنابDr Hannibal هم میتونیه به شما کمک کنه
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
طبق گفته های مهران در پست های اول تایپیک بهتر اینها رو تیک بزنید
موفق باشید
با سلام خدمت دوست عزیز
خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.
Last edited by ALI . R; 28-11-2011 at 16:23.
سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.
در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.
سلام ، جناب K1lou،
ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردمجواب: دوست عزیز مگه من در پست قبلیم نگفتم که اول برید و بهترین تنظیمات کمودو که توسط مهران معرفی شده را انجام بدین؟؟!! خدایش گفتم یا نه!!ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟
====
دلیل اینکه شما اون قسمتها را ندارید اینه که> شما تنظیمات مهران را انجام ندادید. مهران گفته بود که :
اینم عکسش:بعد از نصب و آپدیت کردن CIS 2011 روی آیکون CIS 2011 کلیک راست کنید و با رفتن به قسمت Configuration حالت Proactive Security را انتخاب کنید.
الان کمودوی شما روی پرواکتیو نیست. اگر باشه اون قسمتها را هم دارید.....
=========
شما این قوانین را از پست من کپی بگیر و در قسمتی که گفتم Paste کن. و تمام. الان قانونی که گذاشتی درست تعریف شده. و مشکلی نداره.به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
=========
در مورد تنظیمات که خب صحبت کردم الان.ویک سئوال دیگه
چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130
و یک نکته> این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
این پست منو بخون:جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Jadda; 28-11-2011 at 18:49.
با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )
در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر
حالا ماه شدی . . . .
اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر
میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنهچرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.
شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !
سلام
من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)