تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 449 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

منم هر بار تست میکنم کومودو رو امتیازم بیشتر از 160 نشد !

اما با OnlineArmor امتیازم 230 شد
    نورتون 160
    زون آلارم 150

2. 3 کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
    كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟
    Last edited by mrmostafa; 28-11-2011 at 08:56.

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان در قسمت سر برگ فایروال
    firewall behavior setting - advance
    اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
    كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟
    با سلام خدمت شما
    فکر نمی کنم شما اینجوری بتونید به نتیجه برسید هر انتی ویروسی چه کسپر چه کومودو و یا ..... می تونن نقاط ضعف و قوتی داشته باشن و هیچکدوم رو نمیشه گفت اگر نصب کنی سیستمت کاملا ایمن هست اولین قدم برای ایمن بودن سیستم هوشیاری خود کاربر در اجرای برنامه ها در سیستم هست
    خوب بعد از این قدم شما خودتون باید کمی مطالعه کنید مثلا تایپیک تمامی انتی ویروسها در این انجمن هست که هر کدوم کاربرهای خودشون رو دارن با تجربه های گوناگون . می تونید از این تجربه ها هم استفاده کنید و نقاط ضعف و قوت هر محصول رو بشناسید و بعد با توجه به نیاز خودتون یک محصول رو انتخاب کنید
    در قدم بعد وجود تنها یک انتی ویروس در سیستم کافی نیست برای کنترل ورود و خروج اطلاعات به اینترنت شما نیاز به یک فایروال دارید خوب اگه یک مجموعه از اینترنت سکوریتی یک محصول انتخاب بشه قاعدتا فایروال هم دارید اما اگه یک انتی ویروس انتخاب کردید می تونید از فایروال قدرتمند کومودو هم استفاده کنید
    مثلا به عنوان مثال فایروال کومودو در کنار انتی ویروس رایگان اواست می تونه انتخاب خوبی باشه چرا؟
    تفاوتهای نسخه های رایگان با پولی رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من رایگان بودنش یکی از بزرگترین مزیتهاشون هست که هم محصول رو قانونی کرده و هم نیازی به کرک و .. ندارید در ضمن می تونید در کنارشون از محصول رایگانی مثل مالوربایت هم به صورت غیر فعال استفاده کنید
    این تایپیک رو از دوست بسیار عزیزم جنابDr Hannibal هم میتونیه به شما کمک کنه

کد:
    موفق باشید

دوستان در قسمت سر برگ فایروال
    firewall behavior setting - advance
    اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟
    با سلام
    طبق گفته های مهران در پست های اول تایپیک بهتر اینها رو تیک بزنید

موفق باشید

6. 4 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
    کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
    من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
    یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.
    Last edited by ALI . R; 28-11-2011 at 16:23.

8. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
    کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
    من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
    یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.
    سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.
    در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.

10. 7 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام ، جناب K1lou،

ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردم
    ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟
    جواب: دوست عزیز مگه من در پست قبلیم نگفتم که اول برید و بهترین تنظیمات کمودو که توسط مهران معرفی شده را انجام بدین؟؟!! خدایش گفتم یا نه!!

... همینطور که میدونید مهران برخی تنظیمات مناسب کمودو را بیان کرد و من دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم و سعی میکنم فقط آنچه که بیان نشده را عرض کنم. خب، اول بهترین تنظیمات مهران را انجام بدین ....

حالا کمودو را باز کنید و ...َ...
    ====

دلیل اینکه شما اون قسمتها را ندارید اینه که> شما تنظیمات مهران را انجام ندادید. مهران گفته بود که :

بعد از نصب و آپدیت کردن CIS 2011 روی آیکون CIS 2011 کلیک راست کنید و با رفتن به قسمت Configuration حالت Proactive Security را انتخاب کنید.
    اینم عکسش:

الان کمودوی شما روی پرواکتیو نیست. اگر باشه اون قسمتها را هم دارید.....
    =========

به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
    شما این قوانین را از پست من کپی بگیر و در قسمتی که گفتم Paste کن. و تمام. الان قانونی که گذاشتی درست تعریف شده. و مشکلی نداره.
    =========

ویک سئوال دیگه
    چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130
    در مورد تنظیمات که خب صحبت کردم الان.
    و یک نکته> این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.

جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟
    این پست منو بخون:
    کد:
    کد:
    Last edited by Jadda; 28-11-2011 at 18:49.

12. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
    در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )
    این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
    در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
    چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
    با تشکر

14. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
    در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )
    حالا ماه شدی . . . .

در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
    چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
    با تشکر
    اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.

میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنه چرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.

شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !

16. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام
    من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
    من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.

18. این کاربر از Saeid1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •