خیلی عجیبه.شما یه کاری کن.برنامه bluetooth file transfer رو نصب کن.هر موقع خواستی بلوتوث رو روشن کنی با این برنامه روشن و خاموش کن.ببین چی میشه.
درنهایت ریست فکتوری و آپدیت چارش هست.
یه عکس از ایکس ده.جاست فور فان:
![]()
خیلی عجیبه.شما یه کاری کن.برنامه bluetooth file transfer رو نصب کن.هر موقع خواستی بلوتوث رو روشن کنی با این برنامه روشن و خاموش کن.ببین چی میشه.
درنهایت ریست فکتوری و آپدیت چارش هست.
یه عکس از ایکس ده.جاست فور فان:
![]()
Last edited by hamed1297; 01-05-2011 at 23:45.
خو واقعا 24 تومن برای یه برنامه مثل گارمین مفد هست..
صندوق صوتی که هیچ جا کار نمیکنه..همراه اول پیامک هم به زور میفرسته!
از همه دوستان ممنونم اخرین قسمت 392 یدون گارانتی هست.. احتمالا بخرم.
دوستان يه مشكلي با گوشي دارم اونم اينكه از طريق بلوتوث ميتونم فايل ارسال كنم اما نميتونم دريافت كنم به نظرتون مشكل از چيه و چجوري حل ميشه؟
از طریق نرم افزار Bluetooth file transfer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی گوشی دیگه اصلا گوشیت رو پیدا میکنه یا نه؟ اگه نه تیک discoverable رو زدی؟دوستان يه مشكلي با گوشي دارم اونم اينكه از طريق بلوتوث ميتونم فايل ارسال كنم اما نميتونم دريافت كنم به نظرتون مشكل از چيه و چجوري حل ميشه؟
تيك Discoverable رو هم زدم اما باز پيدا نميشد ولي با برنامه اي كه دوستمون معرفي كردن مشكل حل شد حالا برام نكته مبهمي كه هست اينه كه آيا اين از محدوديتهاي آندرويد هست كه بلوتوثش اين مشكلا رو داره يا نه مشكل از جاي ديگه است؟
خوشحالم مشکلت حل شد. ظاهرا آندرویید 2.1 در بلوتوث باگ داره که با این برنامه رفع میشه. البته در کل برنامه خیلی خوبیه و راحت میتونی فایل بفرستی و بگیری
سلام
دو تا سوال داشتم
يكي اينكه تو مغازه ها آندرويد 2.1 يا خودمون بايد بعد از خريد آپديت كنيم
يكي ديگه كه دوال تاچ هست يا نه؟؟؟
دوست عزیز بستگی داره گوشی ماله کی باشه !
اگه جدید باشه ورژن 2.1 روشه و آپدیت نمیخاد ! (روی جعبه برچسب HD زده شده)
دوال تاچ هم بازم بستگی داره به ورژنش !
شما گوشیرو بگیر بیار خونه خودت آپدیت کن × کاری نداره !
سلام دوستان.
من دو تا درخواست داشتم اگر کمکم کنین ممنون میشم.
یکی اینکه V player تو گوشیم کار نمیکنه یعنی وقتی می خوام باهاش فیلم ببینم از برنامه می پره بیرون.چرا؟
دوم اینکه یه برنامه خوب برای افکت گذاری و ویرایش عکس برای گوشی می خواستم.
ممنون......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)