تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 634 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    منم تصمیم گرفتم بگیرم این گوشیرو ،یه قیمت گرفتم از بازار یه جا ۵۸۰ بود و بقیه جاها ۶۲۰،گفتن درهم کشیده بالا و قیمتا رفته بالا،حالا به هرحال یه کم صبر می‌کنم.
    بسته به تجربه خودتون موقع خرید به چه مسائلی‌ باید دقت کنم،چون بدون گارانتی می‌خوام بگیرم،چند مدل بسته بندی داره؟
    تقلبیش هم توی بازار هست؟به طوری که نشه با اصلی‌ تشخیصش داد؟

2. این کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    این برنامه دماسنج از چه تکنولوژی استفاده میکنه ؟
    یعنی تو خود گوشی سنسوری هست که دما رو میسنجه ؟
    این برنامه واسه بقیه گوشی های آندروید هم هست یا مخصوص گالکسیه ؟
    Last edited by farid_frd; 15-01-2011 at 16:31.

4. این کاربر از farid_frd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این برنامه واسه بقیه گوشی های آندروید هم هست یا مخصوص گالکسیه ؟
    خوب،من حدس میزنم که از همون تکنولوژی استفاده میکنه که تشخیص میده که سی پی یو دماش چقدره...
    یعنی فقط همین یه راه حل رو داره!!!
    و بله! احتمالا روی گوشی های اندرویدی دیگه هم کار میده...من الان فقط گلکسی رو دارم که اونم دیگه حتی دلم نمیخواد روشنش کنم و تو جعبش خوابیده بیچاره و فقط گاهی میکشمش بیرون...

بسته به تجربه خودتون موقع خرید به چه مسائلی‌ باید دقت کنم،چون بدون گارانتی می‌خوام بگیرم،چند مدل بسته بندی داره؟
    خوب،بطور معمول،باید جی پی اس و سه دگمه و قطب نما رو چک کنین...باطری رو ببینیند یه تیکه ی پلاستیکی روش باید باشه که نبودنش یعنی گوشی یا باطری ازش استفاده شده....روی نمایش هم یه برچسب باید باشه...
    گوشی در دو نوع 8 و 16 گیگ هستش...
    جی پی اس و سه دگمه رو حتمی تست کنید!!

تقلبیش هم توی بازار هست؟به طوری که نشه با اصلی‌ تشخیصش داد؟
    گوشی های چینی دیگه خدای تقلبین!! ولی این گوشی اونقدر شاخ هست که تقلبیش رو بشه شناخت...در هر صورت،موقع کار کردن باهاش،کاملا میشه فهمید که گوشی واقعا گلکسی هست یا نه...
    مخصوصا صفحش که وقتی اولین بار داره روشن میشه،کیفیتش به قدری بالاست که به نفس زدن می افتی!!!
    صفحه نمیشا گوشی بهترین تست هستش!!

6. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

13

Advanced Task Killer نصب کنید
    Auto Killer رو هم روی safe بزارین
    البته قبلش برنامه هایی که دوست دارین باز بمونن رو به ignore list اضافه کنید
    بسیار تاثیر داره
    الان با این برنامه گوشی من 3 برابر شارژ نگه میداره

+++
    اگه رام jpjpg دارین
    استفاده از کرنل k12h هم پیشنهاد میشه
    من باتري رو ري استارت كردم:
    su
    rm /data/system/batterystats.bin
    و همه چيزايي كه اينجا بود رو انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهتر شده اما بازم اونچيزي كه ميخوام نيست الان در حالت استند باي 7-8 درصد شب تا صبح بيشتر خالي نميكنه اونموقع اگه 100 هم بود تا صبح خالي ميشد
    نميدونم رام رو از كجا فهميد چه ورژنيه
    ولي تو about phone اينارو نوشته:
    baseband version:i9000xxjm1
    kernel version: 2.6.29 root@se-s603 #2
    build number :eclair.xwjm2
    با دستور *#1234# هم اينو دارم:
    pda:i9000xwjm2
    phone:i9000xxjm1
    csc:i9000fopjm1
    به نظر شما مشكل از كجاست؟
    در مورد سرعت cpu كه 800 زده بود چي نظري ندارين؟

8. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کاربرد روزانتون چیه؟ منظورم اینه که با گوشی چیکار میکنین؟!!
    ویدیو هایی که پخش میشه،720 هست یا اصلا ویدیو نمی بینی؟!
    جی ی اس و وای فای رو چقدر استفاده میکنی؟!!
    بازی؟
    مکالمه و اس ام اس؟

10. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pmforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

منم که مدتهاست این تایپک رو دنبال میکنم میخام بلاخره هفته بعد بخرمش...فقط چند تا ؟ که در طول خوندن بحث برام ایجاد شده و هنوز جواب درست و حسابی براشون نگرفتم :

1. مایکروتل هنوز هم این گوشی رو وارد میکنه؟؟؟ تو بازار با گارانتی اصلی میشه پیداش کرد؟

2.اگه جواب سوال اول مثبته وقتی با مایکروتل گرفتم لازمه مواردی مثه gps و وایرلس و باتری و ... رو چک کنم؟
    (البته خودم که فکر میکنم کار از محگم کاری عیب نمیکنه!)

3.البته مطمئنا آندروید به این غولی این قابلیت رو داره ولی چون برام خیلی مهمه بازم میپرسم: مدت زمان روشن موندن صفحه نمایش رو میشه تنظیم کرد؟

4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟

5. با کار زیاد با وایرلس مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ کار زیاد منظورم اینه که سر کلاس اولم 1.5 ساعت دانلود مداوم و بعد نیم ساعت استراحت و باز سر کلاس بعدی 1.5 ساعت دانلود و ... () وایرلس همراه با دانلود چه قدر مصرف باتری داره؟(حدودا) و آیا احتمالا با خرکاری که گفتم هنگ نمیکنه؟

6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...

با سپاس ....

12. این کاربر از pmforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

کاربرد روزانتون چیه؟ منظورم اینه که با گوشی چیکار میکنین؟!!
    ویدیو هایی که پخش میشه،720 هست یا اصلا ویدیو نمی بینی؟!
    جی ی اس و وای فای رو چقدر استفاده میکنی؟!!
    بازی؟
    مکالمه و اس ام اس؟
    خيلي كم باهاش كار ميكنم در حد روزي 5 دقيقه مكالمه 5 تا اس ام اس عكسو فيلمم نمي گيرم شايدم يه وقت 2 دقيقه با هدستش آهنگ گوش بدم رو هم رفته هم كلا 1 ساعت صفحه گوشي با روشنايي 40 درصد روشن باشه

14. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

1. مایکروتل هنوز هم این گوشی رو وارد میکنه؟؟؟ تو بازار با گارانتی اصلی میشه پیداش کرد؟
    اره فک کنم...از گارانتی ها خبر ندارم ولی عاشقشن این گوشی رو!!!حتمی هنوز گارانتی دارش هست...اینو دیگه باید بری اپدیت کنی خودت!!

2.اگه جواب سوال اول مثبته وقتی با مایکروتل گرفتم لازمه مواردی مثه gps و وایرلس و باتری و ... رو چک کنم؟
    تا توی ایران داری زندگی میکنی،هیچوقت کار از محکم کاری عیب نمیکنه!

3.البته مطمئنا آندروید به این غولی این قابلیت رو داره ولی چون برام خیلی مهمه بازم میپرسم: مدت زمان روشن موندن صفحه نمایش رو میشه تنظیم کرد؟
    !

4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟
    یه داغ کردن معمولی همیشه پیش میاد برا اسمارت فون ها(ایفون جزوشون نیست البته!! فقط اندو و ویندوزی ها!!!) ولی اونقدری نیست که کاربر رو نگران بکنه...شایدم برا من اینجوری نبوده...البته من بیشتر با وای فای کار میکنم...

5. با کار زیاد با وایرلس مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ کار زیاد منظورم اینه که سر کلاس اولم 1.5 ساعت دانلود مداوم و بعد نیم ساعت استراحت و باز سر کلاس بعدی 1.5 ساعت دانلود و ... () وایرلس همراه با دانلود چه قدر مصرف باتری داره؟(حدودا) و آیا احتمالا با خرکاری که گفتم هنگ نمیکنه؟
    اگه به این میگی خر کاری،پس اره!!! ولی اگه از خر کاری منظورت اینه که یا با وایرلس،یا با جی پی ار اس وصلش کنی،و بالاخره داشته باشی تویت و فیس بوق و ریدر و اینا رو چک کنی،خوب هر روز باید شارژ کنی...البته اگه میخوای همیشه فول باشه...
    به شخصه وقتی از گوشیم استفاده کردم،2 روز یهبار شارژش میکنم...(خر کار!!)

6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...
    من که ندارم!! گوشی هم به اندازه ی کافی پوست کلفت هست!! ولی جهت اطمینان میتونی تو همون جایی که میخری،یه چیزی گیر بیاری...من زیاد اهل این چیزا نیستم....جسارته ها،ولی فکر میکنم فقط دخترا از این چیزا میبندن به گوشیشون!!گوشی مردونه باید مرد باشه دیگه
    با سپاس ....
    البته گاهی نظرات من حاشیه داره!!بهتره یه صبرکی کنی و ببینی بقیه چی میگن...

خيلي كم باهاش كار ميكنم در حد روزي 5 دقيقه مكالمه 5 تا اس ام اس عكسو فيلمم نمي گيرم شايدم يه وقت 2 دقيقه با هدستش آهنگ گوش بدم رو هم رفته هم كلا 1 ساعت صفحه گوشي با روشنايي 40 درصد روشن باشه
    هفته ای چند بار گوشی رو شارژ میکنی؟!با این استفاده،باید لااقل یه هفته برات بالای 40 تا باشه..غیر از این،
    احتمالا مشکل از اینه که برنامه ها رو نمیبندی!! جی پی اس و اینا رو خاموش نمیکنی...و از این حرف ها دیگه...

16. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نه كل اين كارا رو روش انجام دادم: مخصوصا اون لينك از موبايلستان
    با اين همه و با همين استفاده تقريبا 24 ساعت برام شارژ نگه ميداره:
    من باتري رو ري استارت كردم:
    su
    rm /data/system/batterystats.bin
    و همه چيزايي كه اينجا بود رو انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهتر شده اما بازم اونچيزي كه ميخوام نيست الان در حالت استند باي 7-8 درصد شب تا صبح بيشتر خالي نميكنه اونموقع اگه 100 هم بود تا صبح خالي ميشد
    يعني سخت افزاريه؟

18. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

.باطری رو ببینیند یه تیکه ی پلاستیکی روش باید باشه
    می‌شه دقیقا بگید پلاستیک چطوری؟عکسی‌ ازش ندارید؟

20. این کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •