ویندوزت سونه؟
برا من ویستا بیزنسه، اساستیپی جواب میده؟
بعد مگر نه اینکه باید خود سرویسدهنده پورت رو تغییر بده؟ چون خوندم بعضیاشون خودکار تغییر میدن بعضیهاشون باید سریال کی داشته باشی.
شما چیکار کردی؟
ویندوزت سونه؟
برا من ویستا بیزنسه، اساستیپی جواب میده؟
بعد مگر نه اینکه باید خود سرویسدهنده پورت رو تغییر بده؟ چون خوندم بعضیاشون خودکار تغییر میدن بعضیهاشون باید سریال کی داشته باشی.
شما چیکار کردی؟
اقا چرا همه 10 مهر تموم می شه من 26 تیر شارج کردم 3 ماهه یعنی تا 26 مهر باید داشته باشم اما یعنی چی 10 مهر
2.من 3 گیگ داشتم الان شده 7 گیگ این دیگه یعنی چه؟به خدا می ترسم دانلود کنم بعد قبض بیام برام خداتومن!
جانه من یکی به این بی ش.... را زنگ بزنه و دقیق امار بگیره مردشور سایتشون و 2030 شون جانه من یکی یه امار بگیره از یه منبع معتبر
سرعت دانلود من 5 کیلو هست
pn/\ هم کلا تعطیله
به سامانه جدید هم نمی تونم وارد بشم
نمی دونم چی بگم![]()
مال منم بعضی وقتا که خیلی بهش گیر میدم این ارور رو هم میده
مال منم همینطوریه دیگه نه pn/\ (غیر از sstp) وصل میشه نه به سامانه میتونم وصل بشم
آره ویندوز من سونه
روی ویستا هم کار میده
نیازی به تغییر پورت نیست فقط ممکنه بعضی از سرویس دهنده ها گواهینامه ssl شون معتبر نباشه باید یه فایلی رو نصب کنی (که به نظرم از اینا نخر)
اگه سایتی خواستی که sstp و ... بده و کار هم بکنه بهم پ.خ بده
من بعضی وقتا میتونم وصل بشم
من که دارم از L2TP استفاده میکنم فعلا مشکلی نداره .
Last edited by Danial_4139; 30-09-2011 at 17:41.
جواب دوستان؟
خب فکر میکنم 10مهر تاریخی هستش که دوماه تمام میشه و بعدش قبض میاد
فکر نکنم اینطوری باشه چون توی قسمت پرداخت ها برید دو تا از شارژها رو نوشته تسویه شد پس فقط این دو تا که 5000 تومانه روی قبض میاد
درباره اینم که نوشته اعتبار تا 10 مهر هم نمیدونم
اینم یادم رفت بگم: خدا سایه مخابرات رو از سر ما کم نکنه
Last edited by abbasjun; 01-10-2011 at 01:51.
از روزی که این طرح مزخرف را دادند دیگه ما یک روز هم اینترنت خوب نداشتیم
اینها به جای اینکه روز به روز بهتر بشند افتضاح تر می شند
مگه همون مدل اینترنت و فروش 1 ماهه و سه ماهه و شش ماهه با سرعت های مختلف چه اشکالی داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)