تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 500 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی یه نکته ای رو خدمت دوستانی که قد خرید دارن عرض کنم، برای صدمین بار: گارانتی محصولات اپل توی ایران هیچ ارزشی نداره چون اپل ساپورتش نمیکنه و اگر هم مشکلی پیش بیاد میفرستن دبی برای تعمیر و شک نکنید که هزینه اش رو هم ازتون میگیرن.

گارانتی مک بوک ها اون سیبش ه که پشتش روشن میشه، اپل به اون زودیا مشکل ساز نمیشه، بدون گارانتی بخرید و پولتون رو نریزید توی جیب این شرکت ها.[/QUOTE]
    سلام خوب اگه خریدیم و تو همون هفته ی اول یه ایراد سخت افزاری داشت چی؟ اون موقع که دیگه هیچ کس طرف حسابمون نیست! آخه کم پولی که نیست حداقل همین اسم گارانتی که روشه آدم دلش قرص تره. والا من راجع به مک تجربه ای ندارم. به نظرتون نمیارزه 50 تومن بیشتر داد واسه اینکه حداقل اگه خود دستگاه یه مشکلی داشت واست عوضش کنن؟ ما که میخواییم این پول زور رو بدیم ( منظورم تفاوت قیمتش تو ایران با سایت اپله) حالا 50 تومن بالاتر یا پایین تر. شما که تجربه دارین بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

2. این کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام خوب اگه خریدیم و تو همون هفته ی اول یه ایراد سخت افزاری داشت چی؟ اون موقع که دیگه هیچ کس طرف حسابمون نیست! آخه کم پولی که نیست حداقل همین اسم گارانتی که روشه آدم دلش قرص تره. والا من راجع به مک تجربه ای ندارم. به نظرتون نمیارزه 50 تومن بیشتر داد واسه اینکه حداقل اگه خود دستگاه یه مشکلی داشت واست عوضش کنن؟ ما که میخواییم این پول زور رو بدیم ( منظورم تفاوت قیمتش تو ایران با سایت اپله) حالا 50 تومن بالاتر یا پایین تر. شما که تجربه دارین بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    اصلا مشکلی نیست، فکر میکنم هر کسی موقع خرید این حق رو داشته باشه که محصولش رو باز کنه و تست کنه، شما به آکبند بودن توجه کنید، و اینکه سالم باشه، اگر سالم بود و مشکلہ نداشت میتونید اطمینان داشته باشید که در صورت استفاده ی درست مشکلی براش پیش نمیاد.

4. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه خبر خوب
    همین الان دوستم زنگ زد و گفت که گمرک جنساشو ترخیص کرده
    مطمئنا ارزونترین قیمتی رو که میشه پیدا کرد میده
    حالا دوستانی که 100% میخوان بگن تا قیمت بگیرم ازش براشون
    خب یه قیمت کلی بگیر دیگه
    چون 3 4 مدل که بیشتر نیست، قیمت همه رو بگیر
    اما دیروز هم گفتم احتمالش خیلی کمه که کف قیمت 2011 از 2550 پایین تر بیاد
    تازه شانس بیاریم با توجه به ارتقا سخت افزاری و کیفیش گرون تر نشه
    در مورد 100 درصد بودن منکه صد در صد از همون جایی که گفتم می گیرم چون به هر حال حتی اگه بگیم بهترین جنس دنیا هم باشه بازم کامپیوتر این نیست که بخریش و تموم شه بره
    خیلی مهمه که هر اتفاقی افتاد آدم یه جای مطمئن داشته باشه که ببره پیشش
    در مورد ضمانت درسته در هر صورت باید بره دبی و کل هزینه شو هم خودمون باید بدیم، اما اگه ضمانت تعویض در ماه اول داشته باشه خوبه چون حتی اگه احتمال خراب بودنش 1 در میلیون باشه بازم همون 1 در میلیون هم زیاده
    اما جایی که من ازش می گیرم حتی اگه ضمانت هم نداشته باشه در صورت وجود اشکال از بدو خرید خودش پای همه چیش می مونه

6. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره،دلار که بالاست احتمال پایین اومدن نیست
    2465 تومن با قیمت امروز دلار،قیمت خود سایت اپل میشه!(723)
    تا بخوان بیارن ایران و گمرک و سود و گارانتی و . . .
    اگه 2550 هم بدن دیگه چیزی نمیمونه براشون که!
    البته ناگفته نماند که اینا هم به قیمت سایت نمیخرن ولی به هر حال مرجع قیمت سایت اپل هست!
    درمورد اون مغازه ای که گفتی مشتریشی،منم اگه جای تو بودم همین کارو میکردم
    ولی واسه کسی که همچین امکانی نداره،اولویت با قیمت پایین تره!چون از هر جا بخره خدمات پس از فروش نداره!مخصوصا اپل!
    یه چیز جالب هم بگم
    امروز که داشتم از کلاس برمیگشتم یه سر به بازار رضا (بازار دزدا) زدم
    قبلا که من میرفتم فقط 1 مغازه داشت اپل،.لی سری جدید رو من تو 4 تا مغازه دیدم!
    قیمتاشونم بدک نبود
    یکیش گفت 2700 میدم بهت،اونیکی هم گفت 2680 میدم بهت،ولی به کسی نگو!!!!

8. 4 کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali111122223333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ......

پيش فرض

ما یه فامیل داریم تو امریکا چند روز پیش بهش گفتم که بره نمایندگی اپل یه قیمت mac-book pro با این مشخصاتو بگیره!

MacBook Pro 13-inch
    2.3GHz Dual-core Intel Core i5
    4GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB
    500GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
    SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
    Backlit Keyboard (English) & User's Guide
    Moshi Mini DP to HDMI Adapter with Audio Support

فقط هاردش فرق داره با مدل معمولیش ویه تبدیل hdmi هم اضافه کردم که 84 دلار به قیتش اضافه شد. (تو سایت)

اینارو از تو سایت اپل انتخاب کردم.
    تو خوده سایت اپل وقتی مشخصات بالا رو انتخاب کردم قیمتی که نوشته بود 1283 دلار بود.ولی این فامیلمون که رفته پرسیده قیمتی که بهش دادن + مالیات روی هم شده 1350 دلار!
    حالا من یه سوال دارم، اینه که به نظر شما میارزه بگم واسم یکی بیاره؟
    با این قیمتی که پام تموم میشه لپتاپ قویتری نیست که بگیرم.
    البته خودم عاشق اپلم و حتی حاظرم به خاطر زیبایی که داره بیخیاله خیلی مسائل بشم ولی میخوام نظر شماها رو که خیلی از من وارد تر هستید رو بدونم که تصمیم درستی بگیرم.

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

آره،دلار که بالاست احتمال پایین اومدن نیست
    2465 تومن با قیمت امروز دلار،قیمت خود سایت اپل میشه!(723)
    تا بخوان بیارن ایران و گمرک و سود و گارانتی و . . .
    اگه 2550 هم بدن دیگه چیزی نمیمونه براشون که!
    البته ناگفته نماند که اینا هم به قیمت سایت نمیخرن ولی به هر حال مرجع قیمت سایت اپل هست!
    درمورد اون مغازه ای که گفتی مشتریشی،منم اگه جای تو بودم همین کارو میکردم
    ولی واسه کسی که همچین امکانی نداره،اولویت با قیمت پایین تره!چون از هر جا بخره خدمات پس از فروش نداره!مخصوصا اپل!
    یه چیز جالب هم بگم
    امروز که داشتم از کلاس برمیگشتم یه سر به بازار رضا (بازار دزدا) زدم
    قبلا که من میرفتم فقط 1 مغازه داشت اپل،.لی سری جدید رو من تو 4 تا مغازه دیدم!
    قیمتاشونم بدک نبود
    یکیش گفت 2700 میدم بهت،اونیکی هم گفت 2680 میدم بهت،ولی به کسی نگو!!!!
    آره من هم 721 رو با قیمت امروز دلار حساب کردم میشه بالای 2 تومن!

اما فکر کنم اینایی که میرن اونور جنس میارن با هزار تا کلک دلار بانکی میگیرن که 100 تومن ارزونتره

یکی از راه های این کار هم بلیط جعلی هست! ( چقدر ما بدبختیم!)

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ما یه فامیل داریم تو امریکا چند روز پیش بهش گفتم که بره نمایندگی اپل یه قیمت mac-book pro با این مشخصاتو بگیره!

MacBook Pro 13-inch
    2.3GHz Dual-core Intel Core i5
    4GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x2GB
    500GB Serial ATA Drive @ 5400 rpm
    SuperDrive 8x (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
    Backlit Keyboard (English) & User's Guide
    Moshi Mini DP to HDMI Adapter with Audio Support

فقط هاردش فرق داره با مدل معمولیش ویه تبدیل hdmi هم اضافه کردم که 84 دلار به قیتش اضافه شد. (تو سایت)

اینارو از تو سایت اپل انتخاب کردم.
    تو خوده سایت اپل وقتی مشخصات بالا رو انتخاب کردم قیمتی که نوشته بود 1283 دلار بود.ولی این فامیلمون که رفته پرسیده قیمتی که بهش دادن + مالیات روی هم شده 1350 دلار!
    حالا من یه سوال دارم، اینه که به نظر شما میارزه بگم واسم یکی بیاره؟
    با این قیمتی که پام تموم میشه لپتاپ قویتری نیست که بگیرم.
    البته خودم عاشق اپلم و حتی حاظرم به خاطر زیبایی که داره بیخیاله خیلی مسائل بشم ولی میخوام نظر شماها رو که خیلی از من وارد تر هستید رو بدونم که تصمیم درستی بگیرم.
    البته این بستگی به این داره که چقدر بخوای هزینه کنی! اما همینم که گرفتی mc 700 کاستومایز شده اینجا

ساده شو میدن 1750 تا 1900 ! در هر صورت میارزه! فقط اگر میتونی هاردو SSD بگیر!

11. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یک سوال برام پیش امده شدید :
    اینکه وقتی ما یک وسیله برقی رو می خریم و بابتش مالیت میدیم این مالیات برای اینه که این وسیله درون خود کشور استفاده بشه و وقتی می خوای از کشور خارجش کنی مالیات رو بر میگردونند تو خود همون فرودگاه { این رو چند تا از رفیقام که خرید داشتند بهم گفتند ولی بعضی ها هم گفتند که بر نمی گردونند }
    حالا جریان چیه ؟؟

13. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ......

پيش فرض

البته این بستگی به این داره که چقدر بخوای هزینه کنی! اما همینم که گرفتی mc 700 کاستومایز شده اینجا

ساده شو میدن 1750 تا 1900 ! در هر صورت میارزه! فقط اگر میتونی هاردو SSD بگیر!

از 1500 نمیخوام بیشتر بشه. اتفاقاً دیروز تو بازار موبایل جمهوری پرسیدم سادشو گفت 1800.
    با هارد ssd خیلی گرون در میاد. 128گیگش 250 تومن از 320معمولی گرونتره.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ......

پيش فرض

اینکه وقتی ما یک وسیله برقی رو می خریم و بابتش مالیت میدیم این مالیات برای اینه که این وسیله درون خود کشور استفاده بشه و وقتی می خوای از کشور خارجش کنی مالیات رو بر میگردونند تو خود همون فرودگاه { این رو چند تا از رفیقام که خرید داشتند بهم گفتند ولی بعضی ها هم گفتند که بر نمی گردونند }
    حالا جریان چیه ؟؟
    فکر نمیکنم که مالیاتو با این روشی که من میخوام بخرم برگردونن!
    هر نفر تو سفرهایی که داره و میخواد از آمریکا خارج بشه حق این رو داره که یه به غیر از وسائلش یه لپتاپ با خودش از کشور خارج کنه (بدون جعبه) و گمرک رو حساب اینکه لپتاپ ماله خود طرفه و دوباره با خودش برش میگردونه اجازه خروج رو میده! اگه شما بخواین لپتاپو با جعبه و با قصد فروش تو یه کشور دیگه بیارید قضیش فرق میکنه و باید هزینه های دیگه ای رو پرداخت کنید.
    این فامیلمون تا حالا 2 تا لپتاپ آورده ایران با همین روش و میگفت اگه بخوای با جعبه خارج کنی هزینه گمرک رو هم باید بدی.

16. این کاربر از ali111122223333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

از 1500 نمیخوام بیشتر بشه. اتفاقاً دیروز تو بازار موبایل جمهوری پرسیدم سادشو گفت 1800.
    با هارد ssd خیلی گرون در میاد. 128گیگش 250 تومن از 320معمولی گرونتره.
    هم قیمتش بیشتره هم سرعتش ( البته سرعتش یکم زیادی بیشتره! )

خوب میشه همونی که میخوای دیگه!!! زیر 1500

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

حالا جریان چیه ؟؟
    مثل این که آمریکا و چند تا گشور دیگه تو فرودگاه پس میدن! ولی چین نمیده!!! ( چین دیگه انتظاری هم نیست )

18. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •