شاتل رو 2.5 مگ میبندن یه مگو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل رو 2.5 مگ میبندن یه مگو
سلام شما سرویستون چیه ظاهرا به قول خودشون همه نویز دارن
بچه ها واقعا دلیل چیه که سرعتها رو داغون کردن؟
امکان داره که درست بشه؟
فروش بیش از حد . باید به پهنای باند استان اضافه کنند . امیدوارم زودتر این اتفاق بیفته .
512 هست تا همین چند وقته پیش 170 تا میرفت
شد 130 تا بعد شد 100 تا 130 حالا هم از 90 تا بالاتر نمیره احتمالا پایینتر هم میاد
البته سال قبل هم ماه رمضان سرعت همه کم شده بود
کلا سرویس من جشنواره و کمپین نیست از همون سری اولی ها هست که هی ارتقاء دادم
میترسم از این جشنواره ها بگیرم سرعتش کمتر از این بشه
یکی نیست به این مخابرات پست فطرت ثابت کنه ابله با 128 هم میشه سایت باز کرد اگه کسی 1 مگ 2 مگ میگیره میخواد شب دانلود کنه
همه گول اینو خوردن که مثه قبل سرعت شب ثابته
این رسما دزدیه
قیمتش (ساتیا) خیلی بالاست برادراصلن مقرون به صرفه نیست. (به کیلوبایت و کیلوبیت دقت کنید، سرعت دریافتهارو به کیلوبیت زده >> 128kbps = 16KBps) اینا توی نامحدودشون یه ترافیک به خصوص دارن (مثلن 11 گیگ) وقتی این 11 گیگ تموم بشه سرعتت از حالت توربو خارج میشه و برمیگرده به همون حالت قبلی و واقعیت.. حالا شمایید و 16 کیلوبایت سرعت دانلود و ماهی 27000 تومن.. اون 11 گیگ رو هم درواقع نمیدونید چیکار کنید! آیا همش رو دانلود کنید ؟ که در اینصورت 11 گیگ چیزی نیست.. دانلود هم نکنید که فایده نداره پس برای چی نامحدود گرفتید؟
این جور سرویسهای نامحدود باید معمولن 1 مگ برداری که پس از حالت توربو بتونی حداقل با 120 تا دانلود داشته باشی.. ولی نگاه به قیمت 1 مگ بکنید.. 219 هزار تومن در ماه!!!
باید بگم که این ترافیکهاشون و توربوشون عملن بولشته.. فرق خیلی خاصی با سرویس محدود نداره، فقط خیلی گرونتره !! (البته منکر کیفیت و سرعت بالاشون نیستم)
یه نگاه به تعرفه ی اینترنت نامحدود مخابرات تهران بندازید.. الان شما یک مگ نامحدود رو میتونید با 43 تومن بردارید. سرعتشم 120 تاست.. تاجایی که دلت بخواد باهاش دانلود کن با همون 120 کیلوبایت..
جدول تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود
سرعت هزینه ماهیانه 128kb 125/000 ریالkb256 150/000 ریال 512kb 240/000 ریال 1mb 430/000 ریال 2mb 740/000 ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان کسی میدونه تعرفه های سرعت 1 مگ حجم و قسمت و سرعتشون چقدره ؟
من دو مگ 8 گیگ دارم ماهی 32 تومن ، سرعتشم حداکثر 200 خورده ای هست ...
می خواستم ببینم اگه 1 مگا خوبن برم عوضش کنم ...
1 مگ 8گیگ 27500 دارم سرعتش هم تا قبل این اوضاع 230 بود .
فک نکنم اخه نوشته سرویس 256 6گیگ قیمت 230000ریال
واسه همه همونطوریه . حجم یک ماهو نوشته اما قیمت دو ماه حساب شده . در اصل باید بزنند 12 گیگ 23 تومن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)