تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 472 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون بسیار لطف کردید
    فقط یه دوستی گفت برای اینکه ریسک نکرده باشی مدل 93 کم کارکرد بخر منظور رو دقیقا نفهمیدم!! یعنی اینقدر شانسیه؟؟؟
    یه لطف می کنید بگید چه مشکلاتی داره این جدیداش ؟صفر بگیریم ممکنه چجوری باشه مگه؟کلا راجع به مشکلات فنیش یه توضیحات مختصر میدین لطفا؟
    بالای 80درصد احتمال اینکه ماشینت کامل بدون مشکل باشه هست. البته منظورم مشکلات جزئی مثل روشن شدن چراغ چک بدون دلیل خاص و صدای گیربکس و ... شامل نمیشه
    ماشین صفر بگیر خیالت از لحاظ آب بندی و ... راحت باشه. بنظر من کمتر آدمی پیدا میشه که بدون دلیل و ایراد ماشین 93 بگیره و با کاکرد کم و 2 یا 3 تومن افت قیمت یسال نشده بفروشه! مگه اینکه شدید پول و ... احتیاج داشته باشه. درنتیجه ماشین مدل 93 بخری احتمال اینکه ایراد داشته باشه از اینکه سالم باشه بیشتره مگر اینکه علت فروش طرف را بدونی. مثلا این دوستمون آقای گودرزی برای چی میخواد ماشینش را بفروشه؟ بخاطر همین دردسرایی هست که این ماشین سرش آورده(انشاا... مشکلات ماشین ایشون هم برطرف بشه و بتونن از استفاده از ماشینشون لذت ببرن). آیا بقیه دوستان که الحمدا... ماشینشون سالم هست هم میخوان بفروشن!؟
    Last edited by mohsenjxj; 02-12-2014 at 19:46.

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    ما یه رانا LX مدل 91 داریم ماشین خوبیه ولی بابام همش از کمبود جاش میناله اخه قبلش 405 داشتیم خیلی باهاش حال میکرد
    من خودم راضیم ماشین خوبیه خوشگل، ترمزای عالی جدا از داشبورد و رودری های بی کیفیتش!!
    نظر شما چیه اگر اینو بفروشیم یه EF7 بنزینی بگیریم جاش؟؟
    کلا خودم با سمند حال نمیکنم ولی تا حالا هم نداشتیم البته ولی فک نکنم چیزی بهتر از 405 باشه
    ولی نظر شما که دارید خیلی مهمه برام
    لطفا راهنمایی کنید

ممنون
    درود
    بزرگوار، كاملا مي تونم حدس بزنم كه چرا تصميم دارين خودرو كاركرده خودتون رو با يك محصول به اصطلاح صفر كيلومتر عوض كنيد، نوع بودن خودرو، تميز بودن خودرو، كم صدا بودن، شتاب بيشتر، مصرف كمتر و خيلي دلائل ديگه كه مثلا خودتون گفتين، كمبود جا، يا كيفيت پائين رودري ها

باور بفرمائيد من هم در همين تفكرات بودم كه چشم بسته ماشين دسته گل قبليم رو دادم رفت و سورن گرفتم، عزيز دل من فقط نظرات شخصيم رو مي گم و اصلا دوست ندارم به شما و هيچ كدوم ديگه از دوستان موج منفي بدم(تأكيد مي كنم قصد غرض ورزي و سياه نمائي ندارم و فقط مي خوام خالصانه تجربيات خودم از تير ماه امسال كه ماشين رو گرفتم تا الان با همه در ميون بذارم)، باور بفرمائيد حاضر هستم اگر تهران هستيد آدرس بدم بياين و از نزديك كيفيت صندلي، رودري و قطعات داشبورد و كيفيت رنگ و مونتا‍ژ ماشين من كه بعد از دنا لوكس ترين ايران خودرو هست رو از نزديك بررسي كنيد، واقعا ارزش نداره، كاملا اگه كمي مثل من به اين طور مسائل حساس باشين عدم كيفيت در قطعات اطاق رو احساس مي كنيد، كيفيت مونتا‍ژ هم بماند كه به اصطلاح بزن و در رو هستش و مني كه ماشينم 2000 تا هم نرفته اطاقم به صدا افتاده!!!!؟؟؟

عزيز دل تا الان حدود 10 بار به نمايندگي مركزي شرق تهران مراجعه داشتم خودروهائي كه بيشتر اونجا هستن، سمند، سورن، پارس و در آخر رانا و 206 از لحاظ مشاهدات ميداني من بودن، همه جور مشكل هم ديدم، واشر زدن سمند و سورن، تعويض گيرباكس 206، تعويض كل سيستم محركه و مشكلات عجيب و غريب ديگه، تو پستهاي قبليم تاكيد كردم به نظر مي رسه سال 93 سال خوبي براي خريد خودروي صفر نيست، توي اين مراجعاتم ماشيناي خشك داراي مشكل كم نديدم!!!!

عزيزدل
    توصيه دوستانه من اين هست، كه براي خريد عجله نكنيد،‌ ايران خودرو هميشه هست، 45 ساله كه همينطوري هميشه هست!!! اول حسابي فكر كنيد اصلا چرا به اين نتيجه رسيدين كه بايد رانا رو عوض كنيد و سمند بگيرين، آيا رانا داره از لحاظ فني و ايمني و هزينه هاي جاري اذيت مي كنه شمارو؟ اگر فقط بنزين و روغن توش مي ريزين و مشكل فني حاد و مشكل ايمني خطرناك نداشته، به نظر من دو دستي نگهش دارين!!!؟؟؟
    دوم اگر با احتساب مورد اول باز هم تصميم به تعويض گرفتين، سعي كنيد حتما يك آشنا كه برش بالائي تو خط توليد ايران خودرو داره پيدا كنيد تا ماشين بدون مشكل براتون بكشه بيرون، جدي مي گم، اونا خودشون مي دونن كدوم خوبه كدوم داغون (شنيدم اين مورد رو زياد)
    سوم، يك روز صبح زود اگه تهران هستين درب نمايندگي مركزي غرب يا شرق ايران خودرو يك سر بزنين و با مالكين خودروهائي كه اونجا هستن گپ و گفت داشته باشين، واقعا به نتايج خوبي مي رسين!!!

4. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وحيد خان ميتوني از سايت tt كمك بگيري .
    بگرد تاپيك مربوط به تعميرات اويل ماژول رو پيدا كن و مطالعه كن جواب سئوالاتت رو داره .
    باز كاري داشتي من در خدمتم .
    سلام

اگه اویل ماژول روغن بده ف معمولا فقط اورینگ های اویل کولر روی اون رو باز می کنن که برای باز کردنش نیاز به کار خاصی نداره ولی کمی بد دسته.
    اگه آب و روغن قاطی کنه باید اویل ماژول کامل از روی بلوک سیلندر باز بشه که در این صورت چون خیلی بد دسته من دیدم که از طبق ها رو باز می کنن و رام زیر موتور رو پیاده می کنن و بعدش جا دست باز میشه و راحت روش کار می کنن.
    باز کردن سرسیلندر تو این مرحله برای این مورد کاملا اشتباه هستش.وقتی اویل ماژول رو باز کنن از روی واشر اون مشخص میشه آب و روغن قاطی کردن از خود اویل ماژول بوده یا نه.
    اگه علی رغم تعویض واشر فلزی اویل ماژول بازم آب و روغن قاطی کرد اونوقت شکمون نسبت به واشرسرسیلندر کاملا به یقین تبدیل میشه که باید سرسیلندر باز بشه.

برای باز کردن اویل ماژول هم میشه آب رادیاتور رو تو یک ظرف ریخت اونوقت دوباره تو رادیاتور ریخت ولی برای شما چون آب روغن قاطی شده حتما تاکید کنین که کل اب رادیاتور رو تعویض کنن.

دستورالعمل کاملا دقیقی برای این کار وجود نداره و تمام تعمیرگاه ها از روی تجربه و حس و حال خودشون تعمیرات رو انجام میدن.
    ولی قاعده اش اینه که اورینگ های اویل ماژول و واشر فلزی اون و تمام پیچ های اویل ماژول که تو یک پک به نمایندگی میدن رو برای شما تعویض کنن.

درود
    يعني ما براي تعميرات موتوري دفترچه خاصي نداريم(يا هر نوع تعميرات سبك يا سنگين خودرو)، ميدونيد چي ميگم، يك دستورالعمل تعريف شده كه طبق يك نظم و روال استاندارد كار انجام بشه، يعني همچنان مثل زمان خيارشور شاه نمايندگي ها كار مي كنن!!!!!!
    امروز زنگ زدم نمايندگي، پرسيدم ماشينم چشه، گفتن توقف خرده، بايد كارشناس بياد تا بينه چشه و يك سري اطلاعات مبهم ديگه،‌ به نظر شما داستان چي هست، توقف يعني چي، چه بلائي سر موتورش اومده

پ.ن: امروز مجددا 096440 شكايت مطرح كردم، يك سوال فقط، كه چرا و به چه دليل اينقدر ماشين من خسته هستش
    هفته آينده هم تصميم دارم سازمان صنعت و معدن و تجارت از ايران خودرو شكايت كنم، حداقل اگر قراره با ضرر بفروشم، خسارتم رو مي گيرم

6. 2 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    بزرگوار، كاملا مي تونم حدس بزنم كه چرا تصميم دارين خودرو كاركرده خودتون رو با يك محصول به اصطلاح صفر كيلومتر عوض كنيد، نوع بودن خودرو، تميز بودن خودرو، كم صدا بودن، شتاب بيشتر، مصرف كمتر و خيلي دلائل ديگه كه مثلا خودتون گفتين، كمبود جا، يا كيفيت پائين رودري ها

باور بفرمائيد من هم در همين تفكرات بودم كه چشم بسته ماشين دسته گل قبليم رو دادم رفت و سورن گرفتم، عزيز دل من فقط نظرات شخصيم رو مي گم و اصلا دوست ندارم به شما و هيچ كدوم ديگه از دوستان موج منفي بدم(تأكيد مي كنم قصد غرض ورزي و سياه نمائي ندارم و فقط مي خوام خالصانه تجربيات خودم از تير ماه امسال كه ماشين رو گرفتم تا الان با همه در ميون بذارم)، باور بفرمائيد حاضر هستم اگر تهران هستيد آدرس بدم بياين و از نزديك كيفيت صندلي، رودري و قطعات داشبورد و كيفيت رنگ و مونتا‍ژ ماشين من كه بعد از دنا لوكس ترين ايران خودرو هست رو از نزديك بررسي كنيد، واقعا ارزش نداره، كاملا اگه كمي مثل من به اين طور مسائل حساس باشين عدم كيفيت در قطعات اطاق رو احساس مي كنيد، كيفيت مونتا‍ژ هم بماند كه به اصطلاح بزن و در رو هستش و مني كه ماشينم 2000 تا هم نرفته اطاقم به صدا افتاده!!!!؟؟؟

عزيز دل تا الان حدود 10 بار به نمايندگي مركزي شرق تهران مراجعه داشتم خودروهائي كه بيشتر اونجا هستن، سمند، سورن، پارس و در آخر رانا و 206 از لحاظ مشاهدات ميداني من بودن، همه جور مشكل هم ديدم، واشر زدن سمند و سورن، تعويض گيرباكس 206، تعويض كل سيستم محركه و مشكلات عجيب و غريب ديگه، تو پستهاي قبليم تاكيد كردم به نظر مي رسه سال 93 سال خوبي براي خريد خودروي صفر نيست، توي اين مراجعاتم ماشيناي خشك داراي مشكل كم نديدم!!!!

عزيزدل
    توصيه دوستانه من اين هست، كه براي خريد عجله نكنيد،‌ ايران خودرو هميشه هست، 45 ساله كه همينطوري هميشه هست!!! اول حسابي فكر كنيد اصلا چرا به اين نتيجه رسيدين كه بايد رانا رو عوض كنيد و سمند بگيرين، آيا رانا داره از لحاظ فني و ايمني و هزينه هاي جاري اذيت مي كنه شمارو؟ اگر فقط بنزين و روغن توش مي ريزين و مشكل فني حاد و مشكل ايمني خطرناك نداشته، به نظر من دو دستي نگهش دارين!!!؟؟؟
    دوم اگر با احتساب مورد اول باز هم تصميم به تعويض گرفتين، سعي كنيد حتما يك آشنا كه برش بالائي تو خط توليد ايران خودرو داره پيدا كنيد تا ماشين بدون مشكل براتون بكشه بيرون، جدي مي گم، اونا خودشون مي دونن كدوم خوبه كدوم داغون (شنيدم اين مورد رو زياد)
    سوم، يك روز صبح زود اگه تهران هستين درب نمايندگي مركزي غرب يا شرق ايران خودرو يك سر بزنين و با مالكين خودروهائي كه اونجا هستن گپ و گفت داشته باشين، واقعا به نتايج خوبي مي رسين!!!
    اقا بدجور ترسونیمون دلم سوخت اصلا!!
    مگه چیکارت کرده؟ من تاپیک رو نخوندم اخه کامل صفحات قبلو
    یعنی مشکل موتوری داره؟ اون قضیه صدای گیربکس که دوستمون گفت چیه؟؟

8. این کاربر از john nash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها من خیوام یه سمند SE مدل 85 یا 84 بخرم

چه نظر و پیشنهادی دارین ؟ ( فقط خواهشا نگین که بهتره برم پراید و روآ و ... بگیرم )

مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود
    يعني ما براي تعميرات موتوري دفترچه خاصي نداريم(يا هر نوع تعميرات سبك يا سنگين خودرو)، ميدونيد چي ميگم، يك دستورالعمل تعريف شده كه طبق يك نظم و روال استاندارد كار انجام بشه، يعني همچنان مثل زمان خيارشور شاه نمايندگي ها كار مي كنن!!!!!!
    امروز زنگ زدم نمايندگي، پرسيدم ماشينم چشه، گفتن توقف خرده، بايد كارشناس بياد تا بينه چشه و يك سري اطلاعات مبهم ديگه،‌ به نظر شما داستان چي هست، توقف يعني چي، چه بلائي سر موتورش اومده

پ.ن: امروز مجددا 096440 شكايت مطرح كردم، يك سوال فقط، كه چرا و به چه دليل اينقدر ماشين من خسته هستش
    هفته آينده هم تصميم دارم سازمان صنعت و معدن و تجارت از ايران خودرو شكايت كنم، حداقل اگر قراره با ضرر بفروشم، خسارتم رو مي گيرم
    سلام

راهنمای تعمیرات Ef7 که موجوده. هم به صورت فیلم و هم به صورت pdf .
    ولی تو اون راهنما اول موتور کامل پیاده میشه و بعد روش تعمیرات انجام میگیره.
    در صورتی که 80 درصد موارد موتور تو حالتی که روی ماشین نصب هستش تعمیر میشه که اون بستگی به تجربه تعمیکار داره که چطوری و از چه راهی ، جای دست برای تعمیر موتور ایجاد کنه.

یک اطلاعیه فنی در مورد تعمیر اویل ماژول هم تو اینترنت موجوده ولی تو اون اطلاعیه ذکر نکرده که چطوری جای دست برای تعمیر اویل ماژول ایجاد کنه.پس بازم بستگی به تجربه و سلیقه تعمیرکار داره.

11. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اقا بدجور ترسونیمون دلم سوخت اصلا!!
    مگه چیکارت کرده؟ من تاپیک رو نخوندم اخه کامل صفحات قبلو
    یعنی مشکل موتوری داره؟ اون قضیه صدای گیربکس که دوستمون گفت چیه؟؟
    نه نترس ما همه اينجا هستيم
    من فقط شرح مشكلات فني خودم رو مطرح كردم، به هر حال يكم شرايطم پيچيده شده
    ببين راجع به زوزه گيرباكس، بايد بگم كه تقريبا اكثر ماشينائي كه من سوار شدم يا داشتم، يك زوزه مختصر رو دارن (اگر منظور از صدا همون زوزه هست، خيلي از راننده ها هم متوجهش نميشن، مثلا همكار خودم تيبا گرفته خودش و سايپا رو متقاعد كرد كه زوزه داره گيرباكس)
    درباره سورن خودم بايد بگم كه خيلي دقت نكردم، بنابراين اگه صدائي هم داره در حد آزاردهنده نيست
    موتورش مشكلي نديدم كه بخوام شاكي باشم، به نظرم كمي صدا و لرزشش زياده، ولي اگه اشتباه نكنم وقتي گرم ميشه به طور كامل كمتر مي شه، ولي الان مشكل وجود روغن تو آب رادياتور رو دارم كه هنوز محل نشت روغن پيدا نشده

13. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان امروز اومدم شمعها رو باز کنم ولی داخل یکی از محفظه ها اینجوری بود..این چیه از دیواره زده بیرون؟ اطراف موتورم اینجوری شده..انگار پلاستیکه که ذوب شده اومده بیرون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    من امروز يکي ثبت نام کردم دعا کنيد خوب از در بياد
    ي سوال
    کارت طلايي 3ستاره چه مزايايي داره؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

دوستان امروز اومدم شمعها رو باز کنم ولی داخل یکی از محفظه ها اینجوری بود..این چیه از دیواره زده بیرون؟ اطراف موتورم اینجوری شده..انگار پلاستیکه که ذوب شده اومده بیرون
    روكش پلاستيكي روي كوئل سالمه؟ احتمالاً همون ذوب شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •