تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 380 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان در ادامه مطلبی بخونین از برنا :

برنا: بیست‌و چهارمین سری مجموعه «قهوه تلخ» موضوع رمالی، جن‌گیری و وجود دیو را به سخره گرفته که متاسفانه این روزها به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.

بهره‌گیری از اتفاقات، سوژه‌ها و گاها انتقادهای تند در قالب طنز و به شیوه هنرمندانه از جمله ویژگی‌های آثار مهران مدیری از ابتدای آغاز فعالیتش تاکنون بوده است. این کارگردان و نویسندگان مجموعه‌هایش در طول مدت کار خود نشان داده‌اند که علی‌رغم روال تاسف‌بار و نگاه سطحی که در چند سال اخیر بین سایر کارگردان‌های آثار طنز باب شده است، با هوشمندی مسایل سیاسی و اجتماعی جامعه را دنبال می‌کنند و همگام با مهمترین بحث‌های روز در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... پیش رفته و به شیوه خود که به شدت مورد توجه مخاطبانشان است به بازگویی این اوضاع و احوال می‌پردازد.

بیست‌و چهارمین سری مجموعه «قهوه تلخ» نیز موضوع رمالی و جن‌گیری و وجود دیو را که متاسفانه در روزهای اخیر به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده به سخر ه گرفته و دستمایه مدیری و نویسندگانش برای خلق این سری از مجموعه «قهوه تلخ» شده است. این قصه که پیرامون شایعه‌پراکنی در دربار برای برچیده شدن نسل پادشاه می‌گذشت کنایه‌ای به شایعه‌پراکنی‌های روزهای اخیر بود که به شیوه مدیری و با طرح موضوع حضور جن و دیو در دربار پادشاه مطرح شد.

نقد مدیران دولتی و خصوصی، نحوه فعالیت ارگان‌ها و افراد، خیانت‌های داخلی و خارجی در سیستم‌های حکومتی برای تخریب خدمات و تغییر سیستم، کارشکنی در برنامه‌های مدیران موفق، عدم وجود برنامه‌ریزی‌های مناسب در برخی حوزه‌ها و به طور کلی آخرین مسایل سیاسی و اجتماعی موضوعات آخرین اثر مدیری را تشکیل می‌دهند و به جرات می‌توان مجموعه ویدئویی «قهوه تلخ» را مهمترین اثر وی دانست که در آن بیش از هر حوزه‌ای به سیاست پرداخته شده و بارها شایعه توقیف و یا لغو مجوز ساخت آن به گوش رسیده است.

مدیری در سال‌های اخیر شبکه‌های ماهواره‌ای را نیز بی‌بهره نگذاشت و رسانه‌های بیگانه نیز از انتقادهای وی و نویسندگانش در امان نبود‌ند. یک سی دی از فعالیت‌های مدیری که با عنوان جعلی «بمب خنده» بدون اطلاع سازندگان در بازار پخش شد از جمله فعالیت‌های وی در زمنیه مقابله با برنامه‌های ضدفرهنگی ماهواره‌ها بود که با واکنش‌های تندی از سوی مجریان و مدیران شبکه‌هایی که دم از آزادی بیان می‌زدند، مواجه و گواهی بر عدم انتقادپذیری آنها و حرف‌های کذب و شعارگونه‌شان بود و البته خالقان این اثر به دلایلی نامشخص از عرضه قانونی آن خودداری کرده بودند.

نگاهی اجمالی به آثار مهران مدیری به عنوان کارگردانی موفق در حوزه طنز تلخ نشان می‌دهد این کارگردان تاکنون از مسیری که به با تیم همراه و حرفه‌ای خود در پیش گرفته، خارج نشده و با استفاده از تمامی المان‌های لازم برای ساختن طنز انتقادی و عدم تکرار خود و آثارش هر روز بیش از پیش نظر و رضایت مخاطبانش را جلب کرده است.

وی همچنین ثابت کرد رسانه ملی یعنی تلویزیون تنها برگ برنده فیلمسازان و هنرمندان برای جذب مخاطب از قشرهای مختلف در سطح گسترده نیست و مردم با آثاری که محتوایی ساری و جاری در زندگی واقعی دارند به راحتی ارتباط برقرار می‌کنند حتی اگر این آثار امکان استفاده از امکانات تلویزیون را در اختیار نداشته باشد و در شبکه نمایش خانگی‌ و در سوپر مارکت‌ها عرضه شوند.

در پایان امیدواریم آگاهی بخشی به مردم درباره مسائل جامعه از طریق طنز در کنار تعالی هنر کشور و حفظ جایگاه واقعی «طنز» سبب ارتقاء سواد عمومی در حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شود.

2. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض بیاید بدون تعصب قضاوت کنید ... !

با عرض معذرت از طرفدارای این فیلم

من خودم یکی از کسایی بودم که به شدت طرفداری این فیلمو میکردم و تا قسمت سیزدهمش خریدم
    ولی الان واقعا اگه بخوام بدون تعصب به قضیه نگاه کنم میبینم این فیلم افت شدیدی واسه ی مهران مدیریه واقعا ازش توقع نداشتم اینقدر فیلمش مسخره باشه !
    من شب های برره و مرد 1000 و 2000 چهره رو به این فیلم ترجیح میدم !
    واقعا الان دیگه مسخره شده
    آیا تا حالا کسی بوده که تا الان همه ی قسمتا رو ارجینال خریده باشه ؟
    راستی ازتون ممنونم که کپی نکردید ... قهوه ی تلخ کپی نشد !!
    من موندم برای ساخت یه فیلم طنز چرا موضوع تاریخی بودنشو انتخاب کرده !! مردم با شب های برره بیشتر ارتباط بر قرار میکردن ! الان این فیلم میخواد با تیکه های کاملا کلیشه ای مردمو بخندونه !
    وقتی این فیلمو میبینم احساس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم چون هیچ چیزی نصیبم نمیشه
    بعد از چند دقیقه یه بار یه تیکه ای میندازه که اونم کمتر کسی میفهمه ! اینقدر پیچوندنش !

باز هم از طرفدارای این سریال معذرت میخوام من فقط نظر خودمو گفتم (اگه اگه طرفدار به معنای واقعی داشته باشه )

4. 9 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rick Butler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران/Farsta Gård

پيش فرض

با عرض معذرت از طرفدارای این فیلم

من خودم یکی از کسایی بودم که به شدت طرفداری این فیلمو میکردم و تا قسمت سیزدهمش خریدم
    ولی الان واقعا اگه بخوام بدون تعصب به قضیه نگاه کنم میبینم این فیلم افت شدیدی واسه ی مهران مدیریه واقعا ازش توقع نداشتم اینقدر فیلمش مسخره باشه !
    من شب های برره و مرد 1000 و 2000 چهره رو به این فیلم ترجیح میدم !
    واقعا الان دیگه مسخره شده
    آیا تا حالا کسی بوده که تا الان همه ی قسمتا رو ارجینال خریده باشه ؟
    راستی ازتون ممنونم که کپی نکردید ... قهوه ی تلخ کپی نشد !!
    من موندم برای ساخت یه فیلم طنز چرا موضوع تاریخی بودنشو انتخاب کرده !! مردم با شب های برره بیشتر ارتباط بر قرار میکردن ! الان این فیلم میخواد با تیکه های کاملا کلیشه ای مردمو بخندونه !
    وقتی این فیلمو میبینم احساس میکنم دارم وقتمو تلف میکنم چون هیچ چیزی نصیبم نمیشه
    بعد از چند دقیقه یه بار یه تیکه ای میندازه که اونم کمتر کسی میفهمه ! اینقدر پیچوندنش !

باز هم از طرفدارای این سریال معذرت میخوام من فقط نظر خودمو گفتم (اگه اگه طرفدار به معنای واقعی داشته باشه )
    به نظر منم این سریال جذابیت خودش رو از دست داده ترجیح می دم به جای دیدن قهوه تلخ چند تا سریال آمریکایی بگیرم یا حتی بشینم پای همین تلویزیون خودمون بشینم سریال های ایرانی رو ببینم چون قهوه تلخ از سری 15 دیگه خیلی مسخره شده

6. 2 کاربر از Rick Butler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

به نظر منم این سریال جذابیت خودش رو از دست داده ترجیح می دم به جای دیدن قهوه تلخ چند تا سریال آمریکایی بگیرم یا حتی بشینم پای همین تلویزیون خودمون بشینم سریال های ایرانی رو ببینم چون قهوه تلخ از سری 15 دیگه خیلی مسخره شده
    من هم موافقم من اگه 5 دقیقه از سریال How I Met Your Mother رو ببینم بیشتر از کل قهوه تلخ میخندم.
    اوایل خیلی قشنگ بود ولی دیگه خیلی بی مایه شده.
    مرد 1000 چهره رو فکر کنم یک دهم این هم روش سرمایه گذاری نشده بود ولی خیلی بهتر از این بود.
    حالا دوستان نیان بگن که اگه بده نگاه نکن. من فقط نظرمو گفتم

8. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

خوب چرا نمیری بخری ببینی؟
    -=-=-=-=-=
    اون دوستمون هم که میگفت کی همه رو اورجینال خریده من خریدم راضی هم بودم , طنز که همش خندیدن نیست , فک کردین واقعا کجا هستیم؟ اینجا ایرانه عزیزم , یه نگاهی به محدودیت ها بکن , خودت سعی کن چندتا شات مثل این همه شات های مدیری رو فقط برا خودت بسازی تصور کنی.
    بله آشنایی با مادر خیلی خنده دار هست , آموزنده هم هست , اما یه دقت به جوک ها , شوخی هایی که اونا میتونن بکنن بندازین , ما تو مملکتی زندگی میکنیم نقش یه نفری تو یه سریالی شبیه پسر یه مسول نمیدونم کجا بود , مجبور کردن سریالو عوض کنن.. دیگه چی انتظار داشتین؟

10. 7 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منم کل قسمت هاش رو اورجینال خریدم.
    در ضمن فکر نکنم بحث رو سر محدودیت و ... باشه. همین ساختمان پزشکان و یا همین فیلم ورود آقایان ممنوع هم همین محدودیت ها رو دارن٬ ولی خب این طوری نشدند. هیچ کس هم مدیری رو مجبور نکرده بود ۹۰ قسمت بده٬ بعد این همه سریال باید خودش بفهمه که این داستان این همه کشش رو نداره.

12. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Penhan-B8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من همه قسمت هاشو خریدم!
    تا قسمت 20 خودم میخریدم به امید یه جایزه !
    ولی از قسمت 20 به بعد تصمیم گرفتم دیگه نخرم ولی بابام میخره منم باز سریال هاشو میفرستم!
    ولی خداییش خیلی گوشتلخ شده!
    ولی بازم برای وقت گذروندن خوبه!
    اینو نگاه نکنیم چیکار کنیم؟

14. این کاربر از Penhan-B8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوب چرا نمیری بخری ببینی؟
    -=-=-=-=-=
    اون دوستمون هم که میگفت کی همه رو اورجینال خریده من خریدم راضی هم بودم , طنز که همش خندیدن نیست , فک کردین واقعا کجا هستیم؟ اینجا ایرانه عزیزم , یه نگاهی به محدودیت ها بکن , خودت سعی کن چندتا شات مثل این همه شات های مدیری رو فقط برا خودت بسازی تصور کنی.
    بله آشنایی با مادر خیلی خنده دار هست , آموزنده هم هست , اما یه دقت به جوک ها , شوخی هایی که اونا میتونن بکنن بندازین , ما تو مملکتی زندگی میکنیم نقش یه نفری تو یه سریالی شبیه پسر یه مسول نمیدونم کجا بود , مجبور کردن سریالو عوض کنن.. دیگه چی انتظار داشتین؟
    در درجه ی اول جا داره تشکر کنم ازت که همه ی قسمت هارو ارجینال خریدی
    کاش روزی بشه که این فرهنگ کاملا بین مردم ما باب بشه و برای هنر بیشتر از اینا ارزش قائل باشن !
    من نگفتم طنز فقط خنده س !
    واقعا توی این فیلم نکته ی جدیدی رو نمیبینم که به صورت طنز آمیز بیان شده باشه، بیشتر مطالب تکرارین که خیلیاشو حتی توی شب های برره هم دیدیم !

منم کل قسمت هاش رو اورجینال خریدم.
    در ضمن فکر نکنم بحث رو سر محدودیت و ... باشه. همین ساختمان پزشکان و یا همین فیلم ورود آقایان ممنوع هم همین محدودیت ها رو دارن٬ ولی خب این طوری نشدند. هیچ کس هم مدیری رو مجبور نکرده بود ۹۰ قسمت بده٬ بعد این همه سریال باید خودش بفهمه که این داستان این همه کشش رو نداره.
    اول از شما هم تشکر میکنم بابت خرید ارجینال
    من موافقم که محدودیت هست ولی به قول دوستمون ساختمان پزشکان و ورود آقایان ممنوع هم همین محدودیت رو دارن !!
    فیلم ساختمان پزشکان توی قسمتاش به صورت کاملا مستقیم تیکه های جالبی رو میندازه و به نظرم این روشی که کارگردان انتخاب کرده برای بیان حرف هایی که باید زده بشه خیلی بهتره تا اینکه بیاد فیلم طنزشو تو قالب یه طنز تاریخی بده بیرون با کلی دکور و ... که اصلا از حالت طبیعی خارج بشه
    من فکر میکنم مهران توی این فیلم حرف جدیدی رو نزده ! همه ی حرفا تکراریه !

16. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طنز دیدنی "قهوه تلخ" درباره ماستمالی کردن پرونده های مسؤولان

سریال "قهوه تلخ" در سری جدید خود ، ماستمالی کردن پرونده های مهم توسط مسوولان را به زیبایی تمام ، به طنز و تصویر کشده است.

ماجرا از این قرار بوده که "مستشار" به دستور "جهانگیر دولو" و توسط "بلدالملک" ،طی نقشه ای حساب شده معتاد می شود و نهایتاً وقتی زنان دربار به این موضوع اعتراض می کنند ، جهانگیر جلسه ای تشکیل می دهد تا متهم پیدا و مجازات شود.

تا اینجای کار ، اشاره ای ظریف است به روش برخی مسوولان ما که خود متهم اند ولی به جای پاسخگویی ، در مقام سوال کننده وارد می شوند و به اصطلاح دست پیش می گیرند که پس نیفتند!

در ادامه ماجرا ، درباریان با توجیهاتی ، خودِ قربانی دسیسه (مستشار) را متهم می کنند و همه تقصیرها را به گردن قربانی ماجرا می اندازند ، درست مانند اتفاقات متعددی که در کشور ما رخ می دهد و بعضی مسوولان ، قربانی را مقصر جلوه می دهند!

با اصرار زنان دربار ، این بار پای متهم میانی ماجرا (بلدالملک) که "مأمور" بوده ، پیش کشیده می شود و گناه محرز او فوراً توجیه و "بلدالملک" تبرئه می شود تا انگشت اتهام متوجه "آمر" ماجرا (خود جهانگیر) شود که در اینجا ، اساساً "صورت مسأله" پاک می شود و معتاد شدن مستشار تکذیب می گردد...!

جالب اینجاست که در کش و قوس بحث ها ، "دامبول" سخن از موقعیت خطیر کنونی می کند تا اشاره ای باشد به برخی مسوولان که هر مشکلی پیش می آید ، فوراً به "این برهه حساس کنونی" اشاره می کنند!

خلاصه آن که سری 24 سریال قهوه تلخ ، به زیبایی و ظرافت ، وضع کنونی برخی مسوولان را تصویر کرده که ید طولایی در توجیه و ماستمالی مسائل دارند و اگر لازم باشد کل صورت مساله را هم با عباراتی مانند"توطئه بود" ، "مونتاژ بود" ، "فتوشاپ بود" و "اصلاً نبود" پاک می کنند و تازه این هنر را دارند که کلی هم طلبکار شوند! ( اگر بگردید برای همه این موارد ، مصداق های زیادی خواهید یافت.)

و اما این قماش از مسوولان بدانند همان گونه که با تماشای این قسمت از "قهوه تلخ" خنده شان می گیرد ، مردم هم به کارهای آنان که یادآور این سریال است ، می خندند!

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يه تيکه فيلمم تو لينکي که دادم هس که فک کنم قسمتايي از قهوه تلخه که به همين نوشته مربوطه اگه مي خواين مي تونين ببينين

18. این کاربر از Dolphin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خوب معلومه !
    یعنی امکان نداره توی یه سریال با 90 قسمت یه همچین چیزایی متقارن باشه؟
    اصلا نمی دونم چطور اینا نشستن اینارو به هم ربط دادن!!
    قبول دارم مدیری زیاد تیکه میندازه، البته نویسنده کسی دیگه هستش نمی دونم چرا خودمم اشتباه می کنم و میگم مدیری
    ولی این همه نباید ربط داده بشه، تعریف طنز همینه، اینکه مشکلات رو شاید از عمد شاید غیر عمد به تصویر کشیده کار شاقی نیست
    یعنی وظیفه ی طنز همینه
    خیلی سریال رو قبول دارم ولی ظاهرا اگه 4روز دیگه نماینده عوض بشه میگن واسه انتقادهای ظریف سریال قهوه تلخ بوده!!!

20. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •