امیر جان شرمنده عزیز حواسم نبود.این دو مدل خیلی با هم فرق ندارند.Pro64 درایور XP داره ولی N61 نداره.در عوض N61 بلوری داره.البته باید فرقهای دیگه هم داشته باشه که من نمیدونم.![]()
امیر جان شرمنده عزیز حواسم نبود.این دو مدل خیلی با هم فرق ندارند.Pro64 درایور XP داره ولی N61 نداره.در عوض N61 بلوری داره.البته باید فرقهای دیگه هم داشته باشه که من نمیدونم.![]()
کدوم برای گیم بهتره؟
hp-DV6 2170 یا vaio fw590CTOU؟
زیر 1500 هم اگه مد نظر دارین معرفی کنید برای گیم
ّF116FG هم داره .
دیگه اینقدر ها خنگ نیستیم که ندونیم دی وی دی رایتر چه فرقی با بلوری رایتر داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
در ضمن جواب پیغام خصوصی ما رو هم بدین ثواب داره ..
دوست عزیز مدلهای جدید ایسوس که بارها توسط دوستان گفته شده شرایط بهتری برای گیم دارن..کدوم برای گیم بهتره؟
hp-DV6 2170 یا vaio fw590CTOU؟
زیر 1500 هم اگه مد نظر دارین معرفی کنید برای گیم
ولی بین ایندو با اینکه سونی با 4650 برای گیم بهتره ولی من با توجه به قیمت اچ پی رو توصصیه میکنم.
موفق باشی![]()
دوست عزیز تو صفحه قبل جواب شما رو دادم.از این دو مدل مدل سونی برای گیم بهتره.
اساتید Help me please! این ASUS N61JV چه جوریه؟ اینو بگیرم یا برم سراغ سری F یا EB سونی؟ هر مغازه ای یک چیزی میگه خواهش میکنم اساسی نظر بدید.
برای بازی
نقشه کشی
روشن بودن ساعت طولانی
کیفیت عالی در تماشای فیلم
EB بیشتر برای کارهای معمولی ساخته شده.
اگر می تونی برو سراغ سری F ...............
کدوم مدل JV مد نظرت هست ؟ با چند پردازنده عرضه میشه........... به انتخاب هات سری جدید Y لنوو را حتما اضافه کن.
N61JV
Corei3
4Gig DDR3
HDD 500
GF GT325M 1GB
من زیاد شناختی از این مدل ندارم گفتم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن البته من K52jk رو قبلآ دیده بودم ولی این مدل بنظرم سرتر اومد.
با سلام
ASUS 100% جواب کار شما رو خواهد داد
مدل خوبیه اما تناسبی بین کارت گرافیک و پردازنده نمی بینم ........... یعنی اگر می تونید با پردازنده core i5 بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)