تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 432 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بابت راهنمايي ممنون دوست عزيز خيالم از بابت علمي كاربردي راحت شد
    در صورت قبولي در كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي در رشته اي غيرمرتبط با كارداني بايد يك ترم دورس جبراني يا پيش نياز گذرونده بشه؟ يا ميتونم بدون پاس كردت اين دروس به صورت مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته موردنظرم بشينم؟
    اين قضيه در دانشگاه غيرانتفاعي چطوره اونجا هم بايد يك ترم دروس پيشنياز و جبراني بگذرونم يا ميتونم مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته مورد نظرم بشينم؟
    دوست عزيز در مورد شروع كردن از ترم دو كارشناسي ناپيوسته در دانشگاه غير انتفاعي منظورتون در رشته هاي مرتبط با مدرك كاردانيه يا غيرمرتبط ؟
    اگه چه تو دانشگاه علمي كاربردي يا غير انتفاعي قبول شدم اين رشته قبليم خودكار لغو ميشه يا بايد خودم انصراف بدم از رشته قبليم؟

دوست عزيز بابت راهنمايي پست قبلي خيلي خيلي ممنونم سوالاتي بود كه شب و روز تو ذهنم مرور ميشد و حتي تو سايت اصلي سازمان سنجش مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابت راهنمايي ممنون دوست عزيز خيالم از بابت علمي كاربردي راحت شد
    در صورت قبولي در كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي در رشته اي غيرمرتبط با كارداني بايد يك ترم دورس جبراني يا پيش نياز گذرونده بشه؟ يا ميتونم بدون پاس كردت اين دروس به صورت مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته موردنظرم بشينم؟
    اين قضيه در دانشگاه غيرانتفاعي چطوره اونجا هم بايد يك ترم دروس پيشنياز و جبراني بگذرونم يا ميتونم مستقيم سر درس هاي تخصصي و مرتبط با رشته مورد نظرم بشينم؟
    دوست عزيز در مورد شروع كردن از ترم دو كارشناسي ناپيوسته در دانشگاه غير انتفاعي منظورتون در رشته هاي مرتبط با مدرك كاردانيه يا غيرمرتبط ؟
    اگه چه تو دانشگاه علمي كاربردي يا غير انتفاعي قبول شدم اين رشته قبليم خودكار لغو ميشه يا بايد خودم انصراف بدم از رشته قبليم؟

دوست عزيز بابت راهنمايي پست قبلي خيلي خيلي ممنونم سوالاتي بود كه شب و روز تو ذهنم مرور ميشد و حتي تو سايت اصلي سازمان سنجش مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم.
    درود
    شما اگه رشته ای که برای کارشناسی قبول میشید با رشته کاردانی تون مرتبط نباشه باید یه ترم با بچه های کاردانی رشته جدیدتون برید سر کلاس تا دروس پیش نیازش رو بگذرونید هم علمی کاربردی هم غیرانتفاعی همین طوره.

شما یه ترم توی دانشگاه خودتون درس خوندید حالا یه جای جدید چه توی غیرانتفاعی یا علمی کاربردی قبول میشید.
    اگه بخواید از ترم 1 بخونید هیچ مشکلی نیست،از دانشگاه قبلیتون انصراف میدین میرید جای جدید؛ اما اگه بخواید از ترم 2 شروع کنید دانشگاه میگه باید انتقالی بگیری که بتونی واحدا رو تطبیق بدی(شرایط تطبیق واحدا و انتقالی هم سخته)

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کسی می دونه دروس جبرانی توو معدل تاثیر داره یا نه؟من کارشناسی ترمی ام

اگه بخوام یکی از درسامو حذف کنم هزینه ش برای ترم بعد می مونه یا نه؟

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام

بچه ها بهترین شعبه علمی کاربردی تویه تهران برای مهندسی فناوری اطلاعات کدوم هستش؟ جایی که مسئولین و کارمندا خنگ و خل نباشن که اشک ادمو در بیارن!!
    مورد بعدی من شاغل هستم برای کاردانی به کارشناسی کلاساشون چه تایمی برگزار میشه؟ آخر هفته؟
    ترم یک اجازه میدن واحدها رو بچینیم؟ با اونای که شاغل هستن راه میان؟

داحل دفترچه نوشته ارگان مثلا وزارت علوم بعد جلوش موسسات مربوط بعد دوباره وزارت فرهنگ مجدد موسسات مربوط اینا ارگانش چی فرقی با هم دارن؟
    سپاس
    Last edited by ashi-khan; 06-01-2014 at 00:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام

بچه ها بهترین شعبه علمی کاربردی تویه تهران برای مهندسی فناوری اطلاعات کدوم هستش؟ جایی که مسئولین و کارمندا خنگ و خل نباشن که اشک ادمو در بیارن!!
    مورد بعدی من شاغل هستم برای کاردانی به کارشناسی کلاساشون چه تایمی برگزار میشه؟ آخر هفته؟
    ترم یک اجازه میدن واحدها رو بچینیم؟ با اونای که شاغل هستن راه میان؟

داحل دفترچه نوشته ارگان مثلا وزارت علوم بعد جلوش موسسات مربوط بعد دوباره وزارت فرهنگ مجدد موسسات مربوط اینا ارگانش چی فرقی با هم دارن؟
    سپاس
    اینکه ساعت کلاسا چه زمانی باشه از قبل اصلا معلوم نیست
    سعی کنید همین الان زنگ بزنید بهشون ببینید برای کارمندا آخر هفته و آخر وقت کلاس دارن یا نه.

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

دوستان می دونید نتیجه قبولی کاردانی رو کی میدن؟

8. این کاربر از wayoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان می دونید نتیجه قبولی کاردانی رو کی میدن؟
    توی بهمن میاد.

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    من دیپلم تجربی دارم و پیش دانشگاهی نخوندم،میخواستم ببینم چه رشته هایی رو میتونم انتخواب کنم و اینکه دانشگاه علمی کاربردی کجای تهران است و زمان ثبت نام کی میباشد؟
    همچنین سربازی نرفتم مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینکه ساعت کلاسا چه زمانی باشه از قبل اصلا معلوم نیست
    سعی کنید همین الان زنگ بزنید بهشون ببینید برای کارمندا آخر هفته و آخر وقت کلاس دارن یا نه.
    ممنونم
    دوست عزیزم تو دفترجه ارگان هر موسسه چه فرقی میکنه؟ مثلا : وزارت علوم ، وزارت ارشاد و ...
    کدومشون معتبر تره؟ فرقی داره اصلا؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنونم
    دوست عزیزم تو دفترجه ارگان هر موسسه چه فرقی میکنه؟ مثلا : وزارت علوم ، وزارت ارشاد و ...
    کدومشون معتبر تره؟ فرقی داره اصلا؟
    سپاس
    زیاد فرقی نمیکنه.
    معیار معتبر بودن رو از نظر شما نمیدونم ولی خب هر شرکتی این روزا برای خودش یه دانشگاه علمی کاربردی داره حالا استاداشون با هم فرق میکنه ولی دروس یکی هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •