خوش اومدی و شما از همه با تجربه تری پس باید بیشتر کمک کنی هاااااااااااااااا!
خوش اومدی و شما از همه با تجربه تری پس باید بیشتر کمک کنی هاااااااااااااااا!
خواهش می کنم امیدوارم مفید واقع شم!
کسی جواب سوال من رو میدونه؟
دوست من
من از تو بدتر بودم!..حالم از عربی بهم میخورد...تو دوره ی دبیرستان هم هیچ وقت نخوندم و همیشه ناپلئونی قبول شدم...اما با کتاب آقای ایاد فیلی توپ توپ شدم..بدون هیج معلمی!
شما برو کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی رو بخر...روزی 20 صفحه بخون....چنان میسازتت که نمیفهمی چطوری تو عربی خدا شدی!
سلام
به نظر من مفهوم فارسی هر کردوم رو متوجه بشی راحت هرچی دادن با همون مفهوم فارسیش میتونی درک کنی
مثلا ( به ازای هر n عضو N ، جزء صحیح n خودش میشود ) = یعنی اینکه هر عددی که عضو مجموعه اعداد طبیعی باشه این خاصیتو داره ، یعنی جزء صحیحش خودش میشه . ( این یه مثال بود .)
و به نظر من خیلی مهمه یاد داشته باشی چون کلا اینا جورایی پایه ی دیفرانسیل هست و خیلی مهمه .
Last edited by skhammari; 12-10-2009 at 23:15.
من پیش خطیبی کلاس میرفتم (البته اگه همونی باشه که شما منظورتون باشه) مولف کتاب طراحان آیندگان. همون که صداش یکم کلفته. از من به شما پیشنهاد . ایشون فقط ترجمه عربی رو خوب تدریس میکنه قواعد رو طوری میگه که ناچار میشین حفظ کنین . حفظ کردن قواعد عربی هم واسه من که کارساز نبود شاید برای بقیه جواب بده
ولی پارسال یکی از دوستام که رتبش 247 منطقه یک شد و عربی رو 81 (اگه اشتباه نکرده باشم) زد خیلی از یه کتابی تعریف میکرد. همچین اسمی داشت (کتاب کوچک) یا شایدم (کتاب جیبی) مولفشم خاکباز بود. البته اینم بگم ایادفیلی رو خودم استفاده میکنم راضیم.
راستی بچه ها یه سوال از زبان فارسی دارم .میشه بگین کلمات زیر چند تکواژ دارن(اگه میشه هر تکواژشم جدا بنویسید):
تنها/ همسر/ آیینه/زری/ دوستانه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون![]()
سلام
اینطور که من فهمیدم هیچکس از قلمچی راضی نبود
البته در مورد من که تاثیر داشته .
بطور عادی شاید هفته ای 10 ساعت هم درس نمیخوندم ولی الان به روزی 6-7 ساعت رسوندمش (البته من کنکوری نیستم نگید کمه : دی)
ولی این کتاب سبز رو هم یک تست میزنم تا ببینم چطوریه
ممنون
سلام
اونجوری که من حساب کردم حتما حداقل تا پایان ترم اول میتونم هردو رو با هم بخونم ترم دو هم که چون خوندم دیگه کار نداره!
فقط مبحثی که فکر میکنم توش گیر کنم ایناست:
تحلیلی فصل 3و 4و 5 : اصلا هیچ بار بهش نگاه نکردم نمیدونم چیه
گسسته نظریه اعداد اینم مثل بالایی نمیدونم اصلا سوالاش چجوریه
توی کانونم فقط یکیو میزنم اونیکیو توی خونه و در صد میگیرم و ترازشو با بقیه مقایسه میکنم!
بعدم میخوام یه جوری بیشتر به جاهیی که بلد نیستم برسم اونور سال مثل شیمی پیش 2 و فیزیک پیش 2 و انتگرال و دینی!! و ... .
با تلاش میشه به همه چی رسید!
در مورد شیمی بهمن بازرگانم اصلا یه جوری گفته من باهاش حال نکردم!! یه جوری باید این همه رو حفظ کنم!. کلا سخت نیست حفظ کردنش برام سخت تره مثلا کدوم بار 2 داره و ...
کلا هر وقت باید یه چیزی رو حفظ کنم که زیاد کار نمیاد دهنم سرویس میشه یادم میره
البته از آخرین باری که زبان فارسی خوندم فک کنم 6 ماهی بگذره!
ولی:
"تنها" و "آیینه" و "زری" یک تکواژ
همسر: هم + سر
دوستانه: دوست + انه
بازم میگم اگه اشتباه بود فحشم ندینا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)