همچنان در بحران کمبووود آی کیو به سر میبریم
--
--
اول................
هر کاری کنم این پست اسپمی بیش نیست بذار یکم فکر کنم یه سوتی ببیمزه بنویسم
آها
یه روووز زن داداشم گوشیمو گرفت به شوهرش (داداشم) مسج بده داستانو نوشت اومد سند کنه رفت تو مخاطبین شماره رو پیدا کنه اولی دومی سومی.... انقد شماره پسر دید هل کرد گفت واسه کی بفرستم؟؟؟
منم چون ضایع شده بووودم گفتم شماره شوهرتم بلد نیستی؟؟
یه روزم رفته بووودم خونه دوستم اینا خواهرش دستمو کشید گفت مونا یه دقیقه بیا مامانم هر چی با کولر ور میره ... نمیاد ببین تو میتونی کاری کنی؟؟؟ منم جو گرفت محکم با پشت همون دستم زدم تو دهنش بعدشم انقد خجالت کشیدم
یه روووز سوار یه ماشین شدم راننده ازم پووول نگرفت وقتی هم رسیدیم گیر داد میرسونمت دم خونتوونحالا هی من میگم آقا نگهه دار اون میگه نه میبرمت تا خونتون منم حرصم گرفت کییفمو محکم کوبیدم به شیشه ماشین
گفتم میگم تو محل خوبیت نداره مرده هم گفت بخدا منظوری نداشتم نگه داشت پیاده شم اما بگو کجا؟؟؟ جلوی پای بابام
دیروووز رفتم گوشیمو بگیرم مرده میگه دوربینش هم خراب بووود هی بهش میگم آقا فقط میکروفنش بووود پول همونو حساب کن من برممگه حالیش میشده هی میگفت نه دوربینشم بووود تو همون لحظه اون یکی پسره که خودش کار تعمیره گوشی رو میکنه درو باز کرد از بیرون اومد تو
گوشی منو رو میز دیدبه دوستش گفت این همون گوشی نیست که دیروز ما خرابش کردیم؟؟
حالا اون پسره میگه نه ما که گوشی خراب نمیکنیمپسره زد زیر خنده گفت چرا خودم خرابش کردم دیگه
بعد نگام کرد گفت امر شما چی بووود خانوم؟؟؟ و من فقط لبخند زدم![]()
به به!با این دو تا بسی حال نمودیم!
یه روز تلفون زنگ زد منم رفتم ور داشتم.طرف یکی از اون ادمایی بود که نه من از اون خوشم میومد نه اون از من!خلاصه ورداشتم گوشیو ولی نشناختمش! گفت:الو گفتم:بله بفرمایید امرتون گفت:سلام .منم گفتم:سلام ممنون!!!!(طبق عادت همیشگی که بعد سلام میگن خوبی منم میگم ممنون) حالا اون طرف اصلا نگفته بود خوبی!!این سوتی با وجود اینکه بسی بی مزه بود ولی وقت خودش حال مارو بسی گرفت.حالا شمام واسه اینکه من بسی ناراحت نشم بسی بخندید!![]()
براي اينكه خنديده باشيم.به به!با این دو تا بسی حال نمودیم!
یه روز تلفون زنگ زد منم رفتم ور داشتم.طرف یکی از اون ادمایی بود که نه من از اون خوشم میومد نه اون از من!خلاصه ورداشتم گوشیو ولی نشناختمش! گفت:الو گفتم:بله بفرمایید امرتون گفت:سلام .منم گفتم:سلام ممنون!!!!(طبق عادت همیشگی که بعد سلام میگن خوبی منم میگم ممنون) حالا اون طرف اصلا نگفته بود خوبی!!این سوتی با وجود اینکه بسی بی مزه بود ولی وقت خودش حال مارو بسی گرفت.حالا شمام واسه اینکه من بسی ناراحت نشم بسی بخندید!
![]()
![]()
![]()
دومی باحال بود اولی غیر قابل باور
سلام عزیزان خواننده
می خوام از خودم یه سوتی بگم که فکر کنم دست همروتوسوتی از پشت ببنده
یه شب تو حیاطمون که چراغ هم روشن بود داشتم همینطوری ماه رو نگاه می کردم یکدفعه که خواستم برم تو دستمو بسمت کلید لامپ بردم در همین حال هم باز به ماه نگاه می کردم
کلید رو فشار دادم بعد با خودم گفتم پس چرا ماه خاموش نمیشه؟!!!!!!
البته این اتفاق رو به حساب عجله ی من در محونور واثرات زیاد نگاه کردن به ماه بذارید
متشکرم
توضیح :در آسانسور امپایر استیت "یکی از همشهری ها !"
در حالیکه 20 نفر سوار هستند :
ببخشید آقا این آسانسور داره بسمت " دوست دختر" gf می ره ؟
--- نخیر این داره به طبقه ی همکف می ره
ground floor = girl friend = GF علامت صفحه ی آسانسور
بسیار ممنونتوضیح :
ground floor = girl friend = GF علامت صفحه ی آسانسور
شما هم؟؟؟سلام عزیزان خواننده
می خوام از خودم یه سوتی بگم که فکر کنم دست همروتوسوتی از پشت ببنده
یه شب تو حیاطمون که چراغ هم روشن بود داشتم همینطوری ماه رو نگاه می کردم یکدفعه که خواستم برم تو دستمو بسمت کلید لامپ بردم در همین حال هم باز به ماه نگاه می کردم
کلید رو فشار دادم بعد با خودم گفتم پس چرا ماه خاموش نمیشه؟!!!!!!
البته این اتفاق رو به حساب عجله ی من در محونور واثرات زیاد نگاه کردن به ماه بذارید
متشکرم
فکر نمیکنید این یکم فراتر از سوتی بووود
راست میگی عروس هم عروسای قدیمدومی باحال بود اولی غیر قابل باور
فکرر کنم تو فیلم دیده بووودی
خدایی خیلی باحال بووود تا میتونستم خندیدمبراي اينكه خنديده باشيم.
![]()
![]()
![]()
فکر کنم خودش نفهمید بعدش چیکار کرد بهت خندید؟؟؟ه روز تلفون زنگ زد منم رفتم ور داشتم.طرف یکی از اون ادمایی بود که نه من از اون خوشم میومد نه اون از من!خلاصه ورداشتم گوشیو ولی نشناختمش! گفت:الو گفتم:بله بفرمایید امرتون گفت:سلام .منم گفتم:سلام ممنون!!!!(طبق عادت همیشگی که بعد سلام میگن خوبی منم میگم ممنون) حالا اون طرف اصلا نگفته بود خوبی!!این سوتی با وجود اینکه بسی بی مزه بود ولی وقت خودش حال مارو بسی گرفت.حالا شمام واسه اینکه من بسی ناراحت نشم بسی بخندید
بسی خندیدیم
ممنونم![]()
اینجا به جای سوتی بازار شده تشکر بازار
بچه ها سوتی زیاد بدین. تاپیک از دوران اوجش دور شده. wookman کجایییییییییی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)