سلام دوستان
ي سوال داشتم براي امنيا i8910 آپديت جديدي اومده
كلا آپديت ها رو از كجا ميشه گرفت ي راهنمايي كلي كنيد ممنون ميشم
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوستان
ي سوال داشتم براي امنيا i8910 آپديت جديدي اومده
كلا آپديت ها رو از كجا ميشه گرفت ي راهنمايي كلي كنيد ممنون ميشم
سلام
میتونید از فریمورهای کوک شده اقا احسان استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 28-07-2010 at 14:53.
سلام بچه ها یه سوال. اگه شما بخواید گوشی بخرید بین i8910 و wave کدوم رو میخرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دوستان
من اين گوشي رو به چه طريق و از كجا ميتونم آپديتش كنم؟
ممنون از راهنمايي شما دوستان
حتما ویو انتخاب بهتریه . برای اینکه سیستم عامل خیلی بهتری نسبت به سیمبین داره .این ورژن از سیمبین آینده ی خیلی درخشانی نداره(چون نوکیا نسل جدید سیمبین رو معرفی کرده) و از نظر کیفی برنامه ها و بازی هاش از «بادا» یا «iOS » یا اندروید خیلی عقب تره.
بدون فوت وقت، ویو. همین الان هم با این حرفت وسوسه شدم که برم بخرم.
برتری های که این گوشی داره نسبت به ویو، فقط دو تاس. یکی صفحه ی برگ تر، یکی دوربین بهتر. ( اونم فقط عکاسی.)
اما برتری هایی که اون گوشی داره:
سی پی یو ی خیلی خیلی بهتر نسبت به این یکی.
سیستم عامل بهتر. ( با این که هنوز اوله کاره، و برنامه زیاد نداره. باز هم بهتر از هر نوع سیمبیانیه که تا الان منتشر شده.)
فیلم برداری بهتر.
صفحه ی بهتر. ( کوچیک تر هست، ولی از بقیه جهات بهتره.)
سایز جمع و جور تر. ( البته این دیگه سلیقه اس.)
و کلا جدید بودنش. چون این گوشی دیگه توسز سامسونگ ساپورت نمی شه. اما ویو تازه اولشه.
mahroo_z1 ی عزیز خیلی ممنون.
من بیشتر می خوام بدونم بابت این اینترنت، پول می گیره یا همون پول بسته ی رویای کافیه؟
با برنامه ی سامسونگ پی سی سویت می تونی.سلام دوستان
من اين گوشي رو به چه طريق و از كجا ميتونم آپديتش كنم؟
ممنون از راهنمايي شما دوستان
راه بهترش اینه که خودت فلش کنی. خیلی بهتره، چون فرم ویر های رسمی سامسونگ مفت نمی ارزن.
فلش خودت هم راه ساده ای داره. که هم تو فروم موبایلستان می تونی پیداش کنی، هم خود من تو همین تاپیک نوشتم. لینکش تو امضام هست.
فقط تو اون اموزش از HX V4 استفاده شده. الان HX V7 هم اومده. که خیلی کارای جالب تری توش انجام دادن. مثل این که سی پی یو رو رو 600 کلاک کردن برای همیشه.
اما می تونی از فرم ویر های کوکر های دیگه هم استفاده کنی. n2o3 خیلی فرمویر خوب و روونیه. کار کوکرش هم حرف نداره.
فرمویر های احسان رو هم شنیدم خوبه. اما تا الان ندیدم.
من وقتی بلوتوثو روشن می کنم تو 90% موارد گوشی هنگ می کنه.مال شمام همینطوره؟البته این مشکل اکثرا دفعه دومی که بلوتوثو روشن می کنم پیش میاد.(یعنی از آخرین بازی که گوشی روشن شده یکبار بلوتوثو روشن و خاموش کردم و حالا که واسه بار دوم می خوام روشنش کنم 90% مواقع هنگ می کنه)
فرمور گوشی فئنیل n2o3
اینم یه مقایسه بین 8910 و ساتیو ان86 و ان96
بالا راست 8910
بالا چپ ان86
پایین راست ان96
پایین چپ ساتیو
سونی اریکسون 100 مگاپیکسلیم بزنه به 8 سامسونگ نمیرسه ... چقد این برند عوام فریبه آخه![]()
یه نکته فقط ، تو سایت اصلی نوسته :
clockwise from top left:Satio, N86, N96, i8910 HD یعنی :
بالا چپ ستیو
بالا راست ان 86
پایین راست ان 96
پایین چپ i8910
نتیجتا 8910 بدترین عکس رو انداخته![]()
همم.
مثل این که این کسی که تست کرده این دوربین ها رو، از فرمویر های کوک شده خبر نداشته. چون من عکسایی که خودم می گیرم خیلی بهتره از اینی که N86 گرفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)