یه مقدار از اینا رو که میان بازی رو شروع کنن رو بفرستید لایت بشن.همه دارن میان دارک میشن.احسان تنها اونور مونده
................
دیشب که تو رفته بودی اونجا من چون میخوام برم pantheon عضو بشم shoxx به من pm داد گفت بیا میخوام بریم با بچه های گیلد boss بکشیم تو هم بیا ما رفتیم.کلا این boss که ele میده رو اول رفتیم کشتیم.شنیده بودم خیلی قویه ولی در عرض 10 ثانیه مرد.بعدش رفتیم یه جای دیگه یه ازدها بزرگ بود که که یه افسانه بود.ساعت 10 بود که من رفتم تا اون اژدها رو بکشیم باهاشون 2 تا raid هم بود که یکی فول بود یکی نصفه همشون هم از pantheon بودن فقط من توشون تک بودم که اونم رئیس گیلد گفت تو فعلا عضو موقتی تو پارتی هامون تو رو میزاریم بیای ولی تا لول 55 نشی نمیشه عضو دائم بشی و از امکانات گیلد استفاده کنی.ما هم رفتیم .تا ساعت 1 که حدود 3 ساعت رو باس با 2 تا raid که کمترینشون لول 57 بود بعدش من بودم که لول 50 بودم بود این اژدها رو زدیم جونش تازه نصفه شده بود.همه خر کله ها بودن.elliot که با 3 تا کاراتر بازی میکرد .با یه هانتر لول 60 از یه طرف با واریورش از یه طرف و با تانکش هم از یه طرف دیگهباس رو گرفته بود.20 تا هیلر هم روش بودن ولی 100 بار در حد مرگ رفت.
خلاصه بعد از 3 ساعت باس جونش نصفه شده بود اینا هم یکم شل کردن جنگیدن رو جونش کلی پر شد منم دیدم اگهبخوام واستم یه 2 روزی طول میکشه این اژدها رو بکشن من رفتم خوابیدم.
ولیکلان خیلی قوق بود.هیچکی بیشتر از 200 تا نمیتونست dmg بزنه boss رو