تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 503 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون .

فعلا در حال میمون و بز ! کشتنم . امیدوارم جذاب تر بشه ... لولم هم 9 هست .

لباس و سلاح و .... بخرم ؟ ارزش داره ؟ یا روش های دیگه ای برای بدست آوردن اینا هم هست ؟ پول و پوینتم رو چجوری مصرف کنم ؟
    نکات کنکوری هم بهم بگید ممنون می شم من هیچی بلد نیستم .
    میمون و بز !
    رفتی سمت light ها پس . کدوم سرور ؟ سرور Etain ؟
    اگه سرور ما هستی برو Guild VS2 عضو شو D:
    لول 15 شدی یه سر به pvp 1-15 بزن . ببین چه خبره . سریع هم فرار کن از PvP !
    من مپ لایت ها رو بلد نیستم . باید از احسان نکات خاصش رو بپرسی . بازی که تو لول های پایین چیزه خاصی نداره .
    فقط تا لول 25 هیچ quest رو انجام نده . لول 25 epic کوئست اولین کوئستی هست که ارزش انجام دادن داره . !!
    اوایل بازی زیاد جذاب نیست . و یاد گرفتنش هم سخته . نکته خیلی زیاد داره . باید بپرسی تا جواب بدیم.
    ما خودمون هم بعد این همه بازی کردن هر روز چند تا نکته جدید یاد می گیریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

11 GS] and [GM] Auction

اینم عکس ها و توضیحات مربوط به GS and GM Auction :

کلیت ماجرا اینه که GS ها و یک GM رو حراج می کنن و شما یک ساعت با GS و نیم ساعت با GM هر کاری خواستین می تونین بکنین و آخر سر هم هر چی AP ITEM داشته باشن میدن به شما

اول باید عضو union مربوط به این حراجی بشین . بعد همه ما رو به یجایی که تا حالا ندیده بودم summon می کنن .
    بعد همه باید به ترتیب تو یک صف منظم یشینیم
    تصویر :

یکی از GS ها که برای ما GS] Dakz بود برگزار کننده حراجی میشه و بقیه GS ها رو میفروشه
    GS فروشنده وسط وایمیسه و دونه دونه GS ها از سمت راست پا میشن و میان جلو رژه میرن جلوت حرکات آکروباتیک می کنن و اونایی که نشستن BID میدن و GS مال بالاترین BID میشه .
    این عکس هم مربوط به GS kizzd هست که به دلیل ---- بودن و محبوب بودن گرون ترین GS شد
    حتی از GM هم 100 میلیون گرونتر
    تصویر :

همین طور GS ها دونه دونه میان و ملت می خرنشون ! اولش ملت جو گیر بودن و قیمت های بالا میدادن .آخرا قیمت ها خفن افت کرد و به زیره 60 میل رسیده بود !!؟ حیف که آه در بساط نداشتم اونموقع

هر کی بالاترین قیمت رو پیشنهاد میداد پا میشد از جاش و میرفت پول رو به Dakz میداد و GS مربوطه رو تحویل می گرفت . مثلا این جا علی (علی ما نه ! یه لبنانی هست) بالاترین پیشنهاد رو داد و پا شده تا پول رو بده و GS رو تحویل بگیره ! این عرب ها رو هر کاریشون کنی pervert می مونن

آخرش هم GM tactic اومد . یه guard خفن ! لعنتی نمی شد inspect کردش و وضعیت Armor هاش رو فهمید

90%کلا در حال تیکه انداختن و خندیدن بودن ! انصافا خنده هم بود ! GM هم اولش اومد یه زهر چشمی بگیره یکی که بد جا نشسته بود از بازی انداختتش بیرون

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این GS Dakz این طرف هم هست ............

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون .

فعلا در حال میمون و بز ! کشتنم . امیدوارم جذاب تر بشه ... لولم هم 9 هست .

لباس و سلاح و .... بخرم ؟ ارزش داره ؟ یا روش های دیگه ای برای بدست آوردن اینا هم هست ؟ پول و پوینتم رو چجوری مصرف کنم ؟
    نکات کنکوری هم بهم بگید ممنون می شم من هیچی بلد نیستم .
    سرور Etain هستی ؟؟

Arc ساختی ؟؟
    Last edited by ehsan_rx1; 16-11-2009 at 09:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا این GS Dakz این طرف هم هست ............
    دو تا از GS های ما که کمتر می دیدیمشون هم وقتی خودشون رو معرفی می کردن می گفتن کلا لایتی هستن و بخاطر همین کسی از طرف ما حاضر نبود اونارو بخره !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه مقدار از اینا رو که میان بازی رو شروع کنن رو بفرستید لایت بشن.همه دارن میان دارک میشن.احسان تنها اونور مونده
    ................

دیشب که تو رفته بودی اونجا من چون میخوام برم pantheon عضو بشم shoxx به من pm داد گفت بیا میخوام بریم با بچه های گیلد boss بکشیم تو هم بیا ما رفتیم.کلا این boss که ele میده رو اول رفتیم کشتیم.شنیده بودم خیلی قویه ولی در عرض 10 ثانیه مرد.بعدش رفتیم یه جای دیگه یه ازدها بزرگ بود که که یه افسانه بود.ساعت 10 بود که من رفتم تا اون اژدها رو بکشیم باهاشون 2 تا raid هم بود که یکی فول بود یکی نصفه همشون هم از pantheon بودن فقط من توشون تک بودم که اونم رئیس گیلد گفت تو فعلا عضو موقتی تو پارتی هامون تو رو میزاریم بیای ولی تا لول 55 نشی نمیشه عضو دائم بشی و از امکانات گیلد استفاده کنی.ما هم رفتیم .تا ساعت 1 که حدود 3 ساعت رو باس با 2 تا raid که کمترینشون لول 57 بود بعدش من بودم که لول 50 بودم بود این اژدها رو زدیم جونش تازه نصفه شده بود.همه خر کله ها بودن.elliot که با 3 تا کاراتر بازی میکرد .با یه هانتر لول 60 از یه طرف با واریورش از یه طرف و با تانکش هم از یه طرف دیگهباس رو گرفته بود.20 تا هیلر هم روش بودن ولی 100 بار در حد مرگ رفت.
    خلاصه بعد از 3 ساعت باس جونش نصفه شده بود اینا هم یکم شل کردن جنگیدن رو جونش کلی پر شد منم دیدم اگهبخوام واستم یه 2 روزی طول میکشه این اژدها رو بکشن من رفتم خوابیدم.

ولیکلان خیلی قوق بود.هیچکی بیشتر از 200 تا نمیتونست dmg بزنه boss رو

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . آره . اتفاقا امروز یه نفر با لول بالاتر بود خیلی بهم کمک کرد . خیلی حال کردم . آدم جوانمردی بود .
    من سرور یک هستم .

چجوری باید توان مبارزه ام رو زیاد کنم . یکی رو دیدم هم لول من بود 10 . ولی هر ضربه اش 120 تا 150 تا خون کم می کرد . مال من 45 تا 50 تا کم می کنه .
    چه کلاسی برداشتی؟ مطمئنا بیلدت اشتباهه.به نظر من باید از اول شروع کنی.کلاسی رو که میخوای برداری رو بگو تا بچه ها بیلدش رو بهت بگن تا یه کاراکتر قوی داشته باشی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه مقدار از اینا رو که میان بازی رو شروع کنن رو بفرستید لایت بشن.همه دارن میان دارک میشن.احسان تنها اونور مونده
    ................

دیشب که تو رفته بودی اونجا من چون میخوام برم pantheon عضو بشم shoxx به من pm داد گفت بیا میخوام بریم با بچه های گیلد boss بکشیم تو هم بیا ما رفتیم.کلا این boss که ele میده رو اول رفتیم کشتیم.شنیده بودم خیلی قویه ولی در عرض 10 ثانیه مرد.بعدش رفتیم یه جای دیگه یه ازدها بزرگ بود که که یه افسانه بود.ساعت 10 بود که من رفتم تا اون اژدها رو بکشیم باهاشون 2 تا raid هم بود که یکی فول بود یکی نصفه همشون هم از pantheon بودن فقط من توشون تک بودم که اونم رئیس گیلد گفت تو فعلا عضو موقتی تو پارتی هامون تو رو میزاریم بیای ولی تا لول 55 نشی نمیشه عضو دائم بشی و از امکانات گیلد استفاده کنی.ما هم رفتیم .تا ساعت 1 که حدود 3 ساعت رو باس با 2 تا raid که کمترینشون لول 57 بود بعدش من بودم که لول 50 بودم بود این اژدها رو زدیم جونش تازه نصفه شده بود.همه خر کله ها بودن.elliot که با 3 تا کاراتر بازی میکرد .با یه هانتر لول 60 از یه طرف با واریورش از یه طرف و با تانکش هم از یه طرف دیگهباس رو گرفته بود.20 تا هیلر هم روش بودن ولی 100 بار در حد مرگ رفت.
    خلاصه بعد از 3 ساعت باس جونش نصفه شده بود اینا هم یکم شل کردن جنگیدن رو جونش کلی پر شد منم دیدم اگهبخوام واستم یه 2 روزی طول میکشه این اژدها رو بکشن من رفتم خوابیدم.

Boss پایین مپ 2 رو میگی دیگه ؟
    به اون فقط Borc lvl60 می تونه دمیج درست حسابی بزنه . وار و کلاس های دیگه حتی اگه water ele هم داشته باشن دمیج خفن نمی تونن بزنن .
    یادمه TF این boss رو تو نیم ساعت می کشت.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوس کردم دوباره این رو بازی کنم.الان که اجرا کردم نوشت 26 تا آپدیت داره.حالا باید چی کار کنم؟ چطور دستی آپدیت کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

................

خیلی Boss باحالیه .................

تو مپ 2 هست من دیدم که Guild Reborn که 27 نفر بودن اونو کشتن که اول باید اونو بکشید بعد برید تو Port نزدیک Boss بعد دو تا دیگه هم مثل اینکه هست اگه اونا رو هم بکشید یه سلاح میده که برای لول 59 هست با 5 تا جای لپیس خیلی خفنه مشکل اینجاست که هفته ای یک بار هست ............

یادم رفت بگم من این طرف مشکل ندارم همه برن اون طرف ولی بهتره تو یه سرور باشیم ...........
    Last edited by ehsan_rx1; 16-11-2009 at 21:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •