ولی در حالت عادی 8 تا 13 است بعضی وقتها 6 هم می شه
الان هم یهو قطع شد دوباره وصل شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ولی در حالت عادی 8 تا 13 است بعضی وقتها 6 هم می شه
الان هم یهو قطع شد دوباره وصل شد
منم امروز ظهر سرعتم خیلی کم بود جوری که به زور پیج باز میکرد
الانم از یاهو پینگ گرفتم 455 بود
درباره سرعت دانلود دیشب که خیلی خوب بود بین 60 تا 70 میچرخید (با idm).
از سرعت دانلود در طول روز خبری ندارم چون فقط شبا دانلود میکنم![]()
لینکش برای من باز نمیشه ....
لینکش را بده به کسی که اینترنتی به غیر از شاتل تست کن اگه جواب داد با پشتیبانی تماس بگیر....
This webpage is not available
شما مرکز مخابراتیت را بگو ببینیم دوستان هم مشکل سرعت دارن توی اون مرکز...
مطمئنی پستت را پاک کردن!!! فکر نمیکنم
سرعت من نوسان زیاد داره تا 70 75 میاد ماکزیمم.../شیراز
با پشتیبانی تماس گرفتی ببینی نویزت چنده!!
خونسردی خود را حفظ نمایید
فکر نکنم کم کنند ما که ندیدیم ...احتمالا به خاطر ترافیک هست.
تایید میشه
ولی فکر نکنم زیاد کنن.احتمالا از همون ترافیک هست
اوه اوه نوسان زیاد داره..باید 11 12 باشه دیگه حتی در مواقع ترافیک شبکه...
به قول دوستان پشتیبانی را بیکار نگذار...
512 داری و سرعت دانلودت 5 تا 10کیلو بایت؟!!! تورنت دانلود میکنی؟ لینکات مستقیم هست یا free دانلود میکنی؟! با دانلود منیجر یا دانلودر ویندوز؟! خطت نویزش زیاده؟ تا حالا با پشتیببانی تماس گرفتی؟!
اکو 128. متوسط دانلودم بین 16 تا 18 هست. شبها نوسانش بیشتر میشه،هم میره پایین(8-9) هم میره بالا 22-23!ولی کلا سرعت روزانه و شبانه م زیاد فرقی نداره، حتی از شبانه هاش بیشتر راضیم! شما از دانلود منیجر استفاده میکنی؟ لینکات مستقیم (با اکانت پولی یا لیچ شده) هست یا free؟!
برای من بدون مشکل دانلود میشه، البته چند ثانیه بیشتر نذاشتم دانلود بشه، اکوییم دیگه، چه کنیم، هر بایتش برامون طلاست!![]()
دهه
همین که ما رفتیم Eco 512 بگیریم ماستمون ترش شد : دی
خوب برادرا : دی
چند سوال فتیله ای :
خودم میتونم با گرفتن User , Pass مودم رو راه اندازی کنم ؟؟؟؟ دردسر که نداره ؟؟؟
از مخابرات میان سیم کشی میکنن یا که نه ؟؟؟
سرعت دانلود چنده ؟؟؟ شبانه و روزانه ؟؟؟ اینطوری که پستهای بالا نوشن میده گاو نر رو به شیر میاره سرعتش : دی
ترش شد؟!
خوب خواهر دی:
اره چرا که نتوانی!! درد سر هم نداره...
از سایت شاتل راهنمای نصب مودم را بگیر...
شبانه و روزانه فرقی نداره چندان! 60 65 البته به ترافیک مرکز مخابرات هم بستگی داره....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لوپ لوپه دیگه به قول دوستان![]()
مشکل و راه حل مشکلت را پیدا کردم.....
شانس شما هست که برای شما اپدیت نمیشه
به خاطر ای پی و سروری که میخواهد ازش اپدیت کنه هست که باید از حالت اتوماتیک خارجش کنی و یک سرور بهش بدی....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستان می دونستید ART مخفف Aria Rasana Tadbir هست!!!
تنها چیزی که می دونستم همین بود![]()
از مخابرات سیم کشی نمیکنن، ولی اگر لازم باشه باید یه سیم مستقیم از ورودی اصلی خط تلفن خونه تا سیستم بکشی، البته به ندرت این مشکل پیش میاد، اگر سیم کشی داخلی قدیمی باشه و اتصالی زیاد داشته باشه.
راه اندازی مودم و یوزر و پسورد و اینا هم همونطور که اهریمن جون گفت آسونه، ولی شما به هر حال 15-25 تومن داری پول نصبشو میدی، بذار مسوول نصب بیاد برات نصب کنه، راحت و بی درد سر.
سلام بچه ها.بالاخره قراردادو اوردن و پول گرفتن و منتظرم خطو رانژه کنن.چند تا سوال داشتم:
1-خودشون میگن رانژه کردن 10 روزه ولی ممکن نیست کمتر بشه؟؟؟
2-چه کارهایی انجام بدم که حداکثر سرعت رو داشته باشم؟بدون کوچکترین نویز.البته اسپلیتر هم خریدم
3-قسمت پیگیری شاتل کد شناسه و رمز ورود میخواد که شناسه کاربری روی اون فرمهایی که پیک آورد دادن ولی روز ورود رو نمیدونم از کجا باید بفهمم!
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)